2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Sziasztok!
Neked meddig egyszer csináltak toxoplazmát, mert nekem van cicám, de nem mondták hogy többször kellene. Mi is kaptonk egy kengurut, de szerintem nem fogjuk használni, a babakocsi jobb szerintem.
Nekünk is majdnem minden megvan már a ababának, már csak a hordozó kell amit a kocsiba is be tudunk kötni.
Nekem este 9-kor kezd el mozogni a babám, és legalább este 10-ig nem hagyja abba, úgyhogy én akkor "élvezkedem" :))))
Ok.Írd meg Privátba.Megkereslek.
Én 24-25.héten szeretnék menni.Pedig azt javasolják,hogy 30.hétig érdemes csináltatni mert akkor még egész alakosat tudnak csinálni
Semmi baj:)
Hát remélem február 13-ig , de legkésőbb február vége. Ha megtanulja a kolléganőm a dolgokat akkor minél hamarabb. Jajjjjjj de várom már!
Köszi:)
Hihetetlen egyébként tényleg hogy ha elemében van a bébi mennyire nem lehet tőle aludni:)
Jó reggelt!
hát az éjszaka nem nagyon aludtam mert a pici akkor érezte magát elemében.Egyszer felkeltett 2:21-kor utána 3:41-kor.
Lányok!
Akinek menni kell vhova nagyon vigyázzon az utakon.Már vhol esik az ónos eső.Nálunk(csepelen)most kezd esni
Visszaolvastam.Nekünk van kenguru, kb. 2 éve Cora pontokból vettük, mert nem volt semmi értelmes.Nem is figyeltük , hogy 0-6 hóig használható, tehát más fazon mint a "normális" kenguruk, kisebb és kényelmesebbnek is látszik.Szeptemberben szült barátnőmnek adtuk kölcsön kipróbálásra, ott van egy 3 éves fiú is ,neki nagyon bevált, főleg ha öltöztetni kell gyorsan a nagyot lés nem üvölthet mellette a kisbaba végig, vagyilyen hidegben nem babakocsival megy a közértbe hanem a kenguruba teszi a bébit.Szóval szerintem praktikus. A kendőtől félnék, rosszul kötöm meg, kiesik a gyerek, vagy nem tudom....
A vásárlással mi is úgy voltunk, hogy majd csak karácsony után, de kaptunk mindenfélét(ágy,kocsi, rucik,) hogy amikor láttunk akcióba pl párásítót nem gondolkodtunk rajta és megvettük.Pedig babonából nem akartam vásárolni én sem annyira, majd márciustól, ha otthon leszek :)
Jó éjt!
Én is megyek!
Nálunk már szunya van,jól kifáradtak délután!
8kor horpasztott is mindkét csajosom!
Sziasztok csajszik! :)
Kaptam engedélyt Hoxától,hogy beírjam,így közzéteszem,hogy Pikolo G328-as babakocsi eladó,olyan mint a képen,sosem volt használva,ha kell,számlástól eladó!
Ára: 33.000 forint.
kép mellékelve a naplómban! :)
Helyi kultúrban!
Védőnő volt a szellemi atyja a dolognak,kaptunk nagy szőnyeget,vannak játékok,kisszékek,asztalok!
Jó ám nagyon!
Nekem is mindíg ezt mondja Tibi,meg hogy "Te mindíg olyan ügyesen kitalálod!"
Mivel nincs más választásom.....
Férfiak! :D