2009. júniusi babák (beszélgetés)
szia : igen én szedek Utrogestant ,ezt az nődoki írta fel nekem ,mert alacsony volt a progeszteron .Nekem 12-hétig kell szedni a terhesség elejétől fogva. Azt mondta a doki ,hogy ha több van a szervezetbe (mármint ha szedem a bogyót ) az nem baj de ha kevesebb van az baj ,mert el is veszíthetem újból a babát.
szóval én holnap este megyek a nődokihoz és ő majd eldönti ,hogy szükség van a tovább szedésére vagy sem.
Javaslom te is beszéld ezt meg a nődokidal :)
Remélem segítettem valamit :)
rinike, ha tényleg egyidős a terhességünk, én jövő héten kedden töltötm a tényleges 12. hetet!
menzi szeint én is 12+5 vagyok!
itt meg tudod nézni, hogy a méretek alapján hány hetes a terhesség
sziasztok :) hm ezt a sok hsz-t alig bírtam vissza olvasni mindent :) de olyan jó ,hogy itt vagyunk és ilyen sokan :)
Gratulálok mindenkinek aki ilyen ügyesen eljár a vizsgálatokra :)
gratula az újaknak is :)
Köszönöm!
A doki továbbra is állítja, hogy nincs 12 hetes. A meni szerint 12 hét 5 napos vagyok. a doki szerint néhány nap még hiányzik a 12. héthez, olyan 1 hetes az eltérés.
Most jöttem a 12. heti vizsgálatokról az államiból. Nekem nem mutattak, de még csak nem is mondtak semmit...
A papírokon a következők vannak: CRL 47 mm, BDP 20 mm, NT 1,4 mm. Az NT-nél hol tudom megnézni mi a jó méret?
hát igazából nem tudom, hogy ez igazi folyás volt-e, de du. bementem a dokimhoz és ő mondta, hogy szerinte gombás fertőzés... azt nem tudom mitől, mert csak itthon ülök rá a wc-re, én pedig domestos mániás vagyok! még nem írt fel gyógyszert, mert nem lehet-kamillás öblögetés :D
azóta nem volt ilyen.
elmesélem mi történt tegnap. pisilni voltam, és egyszer csak egy olyan sárgás-rózsaszínes izé volt a papíron...először azt hittem rosszul látok, utána már rosszul is voltam és kezdtem bepánikolni. hívtam anyámat (a védőnőt), hogy mi történt, közben már a pániktól sírtam, mint a záporeső. persze szegény férjemnek nem szóltam, mert őlünk 100 km dolgozik. na kocsiba be, közben anyám hívta a dokit a kórházban, hogy mehetünk-e.
én vezettem, de az utat végig sikerült sírnom!
Bent a kórházban vizsgálat, minden rendben, majd uh... hosszú percekig nem szólt semmit a doki, majd egyszer csak a monitort felém billentette és azt mondta: nézze csak ott integet! kapálozik a kis kezével és lábával! minden renben van ANYUKA!
látja? én pedig: nem, nem látok semmit...
doki: az a lnyeg, hogy én látom és minden a legnagyobb rendben!
huhhh. kocsiba be-irány haza!