2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Látom itt az összes gyerkő megmutatta magát, csak az én babácskám ilyen szégyenlős! Szerencsére az Uh-n minden rendben volt. Picit azért csalódott voltam, nagyon szerettem volna tudni!
De a lényeg hogy egészséges!
Sziasztok!
Csanda gratulálok a kisfiúhoz.
Ma én is megyek uh ra, ha végeztem jelentkezem.
Megkérdezhetem, hogy Bács-Kiskunban pontosabban hova valósi vagy? Csak említetted, hogy Kalocsára jártok át. Én is arról az irányból való vagyok eredetileg, bajai.:)
A kisfiúhoz gratulálok így priviben is!
Üdv.:
Eszter
csak nem bírom ki! megérkeztünk haza kb. fél órája. minden rendben van, minden szépen látszott és jó nagy baba! 21 hetesnek mondott a doki, pedig, csak most töltöm menzi szerint is a 20-at, na mindegy...
KISFIÚ! Marcikánk lesz! A férjem úgy örült neki, szerintem arra sem emlékszik, hogyan jutottunk ki a kórházból. 45 percet vizsgált a doki és mindenre készségesen válaszolt!!! Szuper volt!
Szia!
Nekem sok gyümölcsöt javasolt a dokim. A gyógyszertárban a felfújódásra az espumisan-t mondták, de a reklámból is úgy rémlik, hogy terhesek is használhatják.
2009. JÚNIUSI LISTA:
*seryevi - junius 5. Kazincbarcika
*kicsi. timi - június 7. Vác, Dr. Benyi Béla ***** KISFIÚ
*pizsama/né - június 7. Bp, SOTE II, dr. Cseh Erika ***** KISFIÚ
*csinicsani - június 7. ???????????????? ***** KISLÁNY
*angyal79 - június 11. Szegedi Klinikai Központ, Dr. Nemeth Gábor
*cicuka1 - június 11. Bp. Kutvölgyi Kh. , Dr. Tóth Ferenc ***** KISLÁNY - Kiara
*csanda - június 13. Kalocsa, Dr. Jeremias Attila
*kostyi79 - június 14. otthon (Charborough Park)
*kittiko30 - június 16. Oroshaza, Dr. Svarsnig Lajos ***** KISFIÚ
*maszatka86 - június 18. Tatabanya, Szent Borbala Kh. , Dr. Tekes István
*. mia. - június 19. Bp. ÁEK (régi MÁV Kh. ), Dr. Banczik Zoltán ***** KISLÁNY - Maja
*pe80 - június 21. Bp. SOTE II, Dr. Radványi Krisztina ***** KISFIÚ
*monday - június 21. Bp. Jahn Ferenc Kh. , Dr. Bárány János
*a. barbi - június 22. Hódmezővásárhely, Dr. Boleman István ***** KISLÁNY - Virág
*orsica - június 22. Bp. , Uzsoki Kh. , Dr. Csapó Csaba
*TM - június 25. , Jászberény, Dr. Zrupkó Ferenc ***** KISFIÚ - Martin
*kaniko - junius 25. Nyíregyháza, Jósa A. Kh. , Dr. Orosz L. ***** KISFIU+KISLANY - Gábor + Lili Anna
*nikolina - június 29. Bp, Szent István Kh. , Dr. Deák Mihály
*ancsa8000 - június 30. Szeged, dr. Sári Tamás
Szia .mia.!
Szülés várható időpontja:Június 05. Kazincbarcika
Ez a téma engem is érdekel nagyon.
Minden reggel arra kelek, hogy begörcsölök. De egyértelműen a belek és nem más. Aztán vagy sikerül (pár héttel ezidáig mindig), vagy nem (ez mostanában van :( ) és olyankor nagyon tudok szenvedni... Ha van jó ötletetek az érdekelne. Meg székrekedésre is, mert az a másik, ami nekem gond az elmúlt pár hétben..:(
Nem, szerintem ez nem minosul reklamnak, neked semmi hasznod nem szarmazik belole, ha v.ki azt a termeket veszi meg. Legfeljebb torlik a hozzaszolasodat.:)
De ha gondolod, kerdezd meg a moderatort, hogy mit ert reklamozas alatt.