2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Most már nálunk is borongós az idő, eddig sütött a nap, kellemes idő volt.
Én kimostam az összes kék babarucit:) és a vasalást is ma befejeztem.
Délelőtt megvettem a csomaghoz hiányzó dolgaimat, még nincs teljesen minden bepakolva, de alakul.
Apu tegnap összeszerelte a babakocsit.
Még kiskádunk nincs:( az még a jövő hétre vár, ja és a hazahozós ruha. De már kinéztem mind a kettőt csak meg kell venni.
Jó mosást:) alakul a Maja szoba is?
Nálunk süt a nap, de az előbb egetverően dörgött az ég, úgylátszik ez is egy ilyen változékony nap:)
Nem akar senkinek babát hozni ez az idő? Na vajon ki lessz a következő?
Lassan kezdem úgyérezni, hogy felőlem is jöhet a törpe, hú ha ez nálam már nagy szó!!!!
itt is esik , Nekem az első adag kicsi kék rucik voltak:) Most megy a 3. gép
A párom diagnzisát megírom később csak most nagy pokerversenyben vagyok és lusti vagyok felállni a papírjaiért. De előre is köszi a segítséget:)
sehol senki?
itt esik az eso...igazi oszi ido van... en pedig VEGRE mosom az elso adag rozsaszin rucikat:)
Aventes kezdőszettet vettünk mi is ,de kaptunk Gerbert cumis üvegeket is ajándékba (újak csak régi a cumija ,nem szilikon és nem tudom jó e még használatra?)de nem találok hozzá cumit sehol :(
Tudtok esetleg valahol olyan helyt ahol forgalmaznak még Gerbert termékeket ??
Sziasztok :) Szép jó reggelt mindenkinek :)
tegnapi doki bácsi látogatás eredménye : minden ok 2111,változatlan.Szerdán NST és nagy labor, ha addig nem bújik ki és utána való héten ha addig sincs semmi akkor NST és UH.
Sok fehérjét kell enni de már nem is tudom mit :)
az nem kellemes! neki sem neked... babaig gyogyuljon meg!!!!:)
(ilyen serulesek a szakteruletem, ha tudok segiteni, szoljal!)
az jo! jo uton haladsz (legalabbis jobb mint az enyem)... mar egyszer leirtam...de itt van megnt:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
kiskonyben vannak ezzek az ertekek??? mikor mesz lekozelebb, kerdezz ra!
Sziasztok!
Legyen Mindenkunek nagyon kellemes hosszú hétvégéje!!!
Szia!
Mindíg visszaolvaslak titeket, de írni nem nagyon van időm!
Már nagyon túl lennék rajta!
Csütörtökön voltam nst-n:magzatmozgás jó, kicsit lustácska volt!
3000 :-)
Már egy hónapja fájlalta a térdét de tegnap éjszaka úgy kiakadt Neki hoyg nem tud menni.
Voltunk dokinál majd reumatologiára kell vinni ott kiderül mi lesz.
Mia!
Nekem a számok elé azt írja a doki hogy bv:2100 szted ez mit jelent?
ne is mond... en 2 lepest nem tudok osszerakni fajas-szuras-nyomas-kemenyedes nelkul:((( (es a ehszajam tovabbra is 3000es!!!!!!! grrrrrrrrrrrrrrr!) ugy hogy le vagyok lasulva elege:(((
mi a baj a paroddal?