2009. júniusi babák (beszélgetés)
Jajj na ebbe bele se gondoltam Lili is tápis nagy részt és eleinte szopizott hiányzik a közelség!?
Istennő vagy köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Ne ez a szitu nálam is érdekelne az öztlet a tapasztaltabbaktól!
Most a besötétítés és minden inger kizárása segített, de délre ortopédia úgyhogy fel kell keltenem.
Ráadásul először megyünk kettesben kocsival a slusszpoén, hogy pocakosan megváltam az öreg autómtól így most Apájét viszem amit sose vezettem és nem is régi.
Á nem para.........
Barbi, lehet, hogy azert is igenyli, hogy ennyit tartogasd, mert tapis baba. a szopis babakat joforman allandoan tartogatja az anya, mert igy jutnak eleg tejcsihez. a tapis baba gyorsabban vegez az evessel, de a babusgatast o is szeretne.
szerintem a szeretgetessel biztos nem teszel rosszat. ilyen kicsi babat meg nem lehet elkenyeztetni. gondolj csak bele, semmit nem tud onnalloan megoldani, csak rad szamithat.
Szia!
A dokinőm szerint ebben a melegben kivonja a vizet a kajából akár tápi akár tejcsi, úgyhogy érdemes itatni.
Ha nagy gáz van mondjuk üvölt és nem jön ki akkor a szélcső vagy lázmérő, de lassan óvatosan olajjal és tényleg csak végszükség esetén meg hasmasszázs és tornáztatás.
Amennyiben tápis Novalac it 1 kifejezetten székrekedéses babáknak.Mi ezeken mind túl vagyunk onnan tudom. ;-)
kakira nincs egy ötleted?
csak tornával,vagy ha a vállamra teszem akkor sikerül hosszas várakozás után.így van hogy felriad de semmi.a cukros teát probáltuk de utána nemakart már szopizni vagy csak keveset,és csomos is lett a kaksija.már csak erre kellene valami hokusz-pokusz.
hurrááááááááááá.
akkor egy periódust lezárhatunk.
szerintem ez meg egy kicsit korai. ezzel csak azt tanitod meg neki, hogy barmit csinal, barmennyire probalja is a tudtodra hozni, hogy problemaja van, nem er el vele semmit.
nezz utana gyermek-pszichologia konyvekben a tanult tehetetlensegnek!
Sziasztok :-)
Ú lányok nagyon boldog vagyok!
Végre aludtam egy annyira jót hogy elsem hiszitek.Napok óta először.
Este 8 kor evett fürcsi után aztán éjfél után majd 5 órakorés most 9 kor és megint alszik :-)Teljesen felvagyok tölődve:-)
De most meg megjött a havim:-(Tegnap már éreztem mostmeg annyira erős hogy csak na.Már 6 hete vérzek,vége lehetne már.
Valaki azt írta vagy mondta hogy az első havi is bekevar a szopiba!Lehet azért szopizott óránként mert hormonváltozásom volt?
Szia!
Nekem eddig a kiságyban aludt el általában, de pár napja fele annyit eszik nézelődik nem alszik majd megint nyafog én azt hiszem éhes de nem na addigra már annyira fáradt, hogy nem tud aludni.
tegnap reggel 6-20 óráig ez ment 1/2 órát aludt egész nap.
Katasztrófa.
Sziasztok.
Na én cicifronton megint tök gáz vagyok a jobb mellem becsomósodott már3x plusz kirepedt a bimbi márkészvagyok ettől a szoptatástól rendesen, tudom hogy neki ez a legjobb de én nagyon nyűglődök van más is aki ilyen szerencsétlen vagy csak énvagyok így megáldva:)
Mellesleg Medoxot megtrudnám zabálni már olyan kis ügyes az oldalára fordul meg tök sokat mosolyog, remélem tényleg egy kis kiegyensúlyozott baba lessz:)
Sziasztok!
Nem akarom elkiabálni, de én eddig még minden nap meg tudtam oldani a főzést.Sára szerencsére jól alszik éjjel is, meg nappal is.Remélem, ez így is marad...
Raktam fel én is új képeket a kis manómról:)
Panni! Tápis babának már 3 hónapos kortól lehet mást is adni.Én is adtam a lányomnak:)