2009. júniusi babák (beszélgetés)
Nem tom. Nekem is vannak napjaim, amikor egesz nap csipegetek vmit. Lehet, hogy o is igy van vele.
Sziaszto!
Az én bébim is 2 napja szenved nap közben állandóan enne, de nem is eszik csk 20-30-at. ez miért lehet?
Megjottem. Ma en is 1x tudtam lerakni fel orara, most aludt el. Vannak ilyen napok, ez van. Fel a fejjel Maszatka! Nekem meg itt van a masik ketto is. Meg a pelenkajukat is csak lopva tudtam ma kicserelni.:D
Ja, a vasalast en mar regen feladtam. Csak Ricsi ingjeit szoktam kivasalni, azt is csak akkor, ha van 1-1 jobb napunk.
Jajjj, Lányok, Lányok! Hát milyen tabló az, amin csak a Picurkák vannak? És mi???? Mi fórumozó csajszik, akik így összetartunk már hosszú hónapok óta? háááát, gondoltam, nekünk is jut ott hely :DD
Baba-mamás lenne az igazi :)
huuu, most olvasom buli van a kostyinal?:)))) megyek pakolni:)))))))))
Na ez az csajok.
Ha kézben van az a baj, ha nem lelkiismeret furdalásom van.
Szerencsére Lilim nem sírós csak, ha kajás vagy valami nyügje van.
Két napja volt, hogy nem tudtam mi van úgy sírt aztán megtaláltam a bibit. (2 bőf beszorult.)
Na az volt életem eddigi leghosszabb 5 percre tán még annyi se volt majd megszakadt a szívem.
Az én párom is sokat segít ha ithon van.A főzés kimondottan az övé.De valahogy én nem szeretem ha ő még a 12 órája után fáradtan még vacsit kell csinálnia,vagy ha éjszakás ő fözzön ebédet.Neki sincs megállás.Ha nem a munkahejen akkor ithon kell pörögni.
Nektek mikor múlt el a vérzésetek?Én lassan 6. hete hogy megszülte de még mindig vérzek!Már elmulhatna!Jólesne már egykis szeretkezés is.Az mindig feltöltött.Bár félek is tőle egy kicsit.Lesz olyan jó mint régen!?Kavarognak bennem a gondolatok.És ugyanugy fog vajon kívánni a párom mint elötte?
Én ugyanezt csinálom, a párom a múltkor már rámszólt, hogy mit várok, ha állandóan a karomba ringatom, nem is fog a kiságyba megmaradni, mert melyik kisbaba érzi jobban magát a kiságyba mint az édesanyja karjaiba, ahol meleg van, szeretet, ölelés, puszilgatás???? Igaza van, de én is nagyon nehezen viselem ha sír a Manócikám!
A másik dolog a lakás: én általában éjszaka mosogatok, pakolászok, vasalok, hajtogatom a ruhákat stb. Igaz sokat segít a párom amikor itthon van, csak keveset van itthon! De péntektől még kevesebbet lesz, ugyanis júliustól októberig az országot járja, és van úgy, hogy napokra nem jön haza!!! Muszáj egy kicsit másképp felfogni a dolgokat, mert így belebolondul az ember!
Egyébként azén hibám is ez az egész,mert magamat készítem ki.Nem szeretem ha sír igy mindig felveszem.
Igen egyedül.
Az a baj hogy nincs semmire időm.Van hogy a vasalni való ugy felgyülemlik hogy már nincs mit felvenniük(páromnak és a kicsinek)A lakásról neis beszéljünk.Én meg egyszerűen szörnyen festek.
Na jó nem panaszkodok.Csak most egy kicsit kivagyok.
Köszi csajok :-)))
Szia!Ezt ne csináld, hogy nem eszel!Nem jó, ha idegeskedsz, azért is nyűglődhet szegényke! Nekem volt egy két nagyon nehéz napom lelkileg, és akkor Sára , aki egyébként egy igazi minta baba,egész nap nyűglődött. Gondolom te is egyedül vagy, és nincs segítséged. Én is így vagyok, de próbálok most már tudatosan nyugodt maradni, és mindenre időt szakítani.
Tudom, hogy nem vígasztal, de nekem a múlt héten csinálta ezt Zéti, akkor írtam is nektek, hogy nagyon ki vagyok. Volt olyan, hogy éjféltől délután fél 4-kor aludt el, és ha a kiságyba tettem akkor sírt a karjaimba viszont elaludt! De egy pár nap alatt lecsengett, azóta (kopkopkop) szépen elvan! Hogy mitől lehetett fogalmam sincs!!!
Volt egy két gázos nem evős nem alvós nem ivós napom és nekem eleve se volt sok, akkor kevesebb lett .
mitől lett kevesebb a tejcid,a fáratságtól és nem evéstől.kérdöjel.....
csak az a furi,hogy ha felveszem semmi baja.már felkapattam.
nem baj lassan csak alakulunk.meg imádom babusgatni,csak adhatna néha egy félórás pihit.
De jó, hogy van tejcsid!,-)
Jajj olyan is van ám én úgy mondom túl húzza magát.
Én ilyenkor beviszem a kiságyába besötétítek.
Figyeld a 7 mérföldes távolba révedő tekintetet na olyankor leteszem, ha nem sír hagyom magától el aludni ha nyekereg akkor paskolom a popoját vagy a hátikoját, de néha az is elég ha puszizom.(Babája válogatja.)
Van egy könyv a suttogó titka 1 nekem tök sokat segített!!!!!
tejci van.ma is már 100ml fejtem.olyan mintha annyira fáradt lenne,hogy azért nemtud aludni.ez lehetséges.kérdőjel...
bocs de a kezemben van most is így csak félkezem van.
Ismerős a helyzet.
Van elég tejcsid?
Nekem a tejem lett kevesebb egy két ilyen nap után és azóta tápi kiegészítés kell sajna, pedig mindent csináltam már.
Homeo bogyó,teák,masszázs, fejés...
Úgyhogy egyél amikor tudsz, ha szoptatsz fontos, de Te ezt tudod.
Én neki sem állok főzni.Mert tudom megint kezdhetek mindent előröl,oránként etetem met mintha éhes lenne,de a nyelvével kilöki a cicit.Tegnap is reggel 7 kor kezdte és délután 5 kor aludt el végre egy 2 órára.Hulla vagyok.Enni sincs időm ha a párom nincs ithon.Délben ettem tegnapis először már szédültem,de ma sem jobb a hejzet.Szédelgek.
Szia!
Tudom nem vigasz, de ma a kisasszony is ezt csinálja.
Reggel 6-óta meg van zavarodva gyömöszöli a kezét mint aki éhes eszik 30 ml elalszik majd 10 perc és újra éhes azt hiszi vagy én? ;-)
Lehet front van?
A paprikás krumplim is sz... főt, mert annyira ki akartam találni a bibi okát, hogy azt meg elfelejtettem. hehe
Én már voltam kontrolon. Gyógyszert még nem írt fel.1,5 hónap múlva megyek rákszűrésre, akkor beszéljük meg a fogamzásgátlást.Azt mondta a dokim,h jobb addig várni, bármelyik módszerrel.
nálunk új fejezet van.
tegnap kezdte.a cicin elaludt,majd büfiztettem volna de aludt,hasra fektettem aludt majd 10perc után sírnikezdett.felvette elaludt letettem 10 perc és felkelt.ma folytatódik.
Nem vettem meg, mert ebben a gyógyszertárban nem számolják el egészségpénztárra, van ahol viszont (herbáriákba) elfogadják. De iszonyat drága!!!! Az én Zétikém is az apukája bőrét örökölte, de ő sajna nagyon fehérbőrű és baromi hamar megég. Így pancsizni is csak pólóba tud a párom, mert 15 perc naponlevés után már hólyagosra felég szegénykém! Ettől szeretném Zétit megóvni!!! Úgyhogy mindenképpen veszek valami bababarát naptejet!
szia niki!!igen elkébzelhető..nekem tegnao csinálta a cirkuszt petra igy aludt felkelt sirt de nemrég etettem csak gondoltam nem éhes..de akkor mért sir?!!adtam neki egy pici cicit aztán 5ora k.o volt..
mennyi???????8.ezer?basszus..ez nem semmi és akkor vettél valamilyet?az én petrám ugy néz ki az apukája bőrét örökölte és igy nem olyan fehérbőrű..vagy csak nem látszik annak?))hm..
sziasztok.
énis fent vagyok.egy párótokat bejelöltem.
hogy vagytok?
Nekem Zétény, aki normál esetben 150-180 ml között eszik, tegnap este 40 ml-t evett 8-kor és negyed 2-ig aludt. Tudják ők, hogy mennyit kell enniük, ha éhes úgyis felébred és kérni fogja a kajcsit!
További ajánlott fórumok: