2009. júniusi babák (beszélgetés)
huhhh ... elaludt. 9 kemény óra, főleg Grétámnak. Még most is rejtély, mi baja lehetett. Evett. Volt kakis, pisis pelenkája. Volt puki is. nincs túlöltöztetve és nem is fázik. Egyik pillanatban mosolygott, a másikban már ordított és nem hagyta abba. Hirtelen elaludt. Szegénykém jól kifárasztotta magát, csurgott róla a víz. Én pedig most rossz anyának érzem magam, mert nem tudtam neki segíteni. Nem segített semmi, sem az, ha ölbe vettem /minden pozitúrát végig vettünk/, sem az, ha letettem, semmi. Okozhat egy hidegfront, 15-20 fokos hirtelen lehűléssel ekkora galibát a kis szervezetében?
Kostyi, nektek a gyerkőcök hogy bírják az ottani klímát? Gondolom, beleszülettek, nekik ez természetes. :)
Ó szegénykém.
Kitartás Nektek!
Ma mi is nyűgösebbek vagyunk reggel pityi is volt meg fel-fel sír. :-(
Ez a hülye idő hol dög meleg hol meg őszi eső brrrrrrrrrr.
Ő tápis v anyatejes?
Vagy mindkettő?
;-)
Ha hisztipók én is rázom a kis seggét ő +hason meg a babazene a nyerő.
Ha az szól halkan tovább alszik esküszöm, bár én 12 hetes kora óta vezettem meg otthon ez szólt(gondolhatod, hogy unom).
Sziasztok!
Gyors bekukk, visszaolasni nincs időm. Gréti hajnali 3.30 óra üvölt, mint akit nyúznak. nem alszik. ilyen még nem volt. és semmi nem használ. talán a front vagy a fene se tudja. Eddig nem volt hasfájós :((
Hát, nem tudom. Nekem az egyszeri anyasági segélyhez a kórházi igazolást, hogy elégszer voltam terhesgondozáson, eredetiben kérték. És mivel azt a munkahelyi ügyintézőm elküldte az OEP-nek véletlenül, a terheskönyvemet kellett beküldeni eredetiben, meg egy nyilatkozatot, hogy megengedem, hogy lefénymásolják.
Szerinem nincs hasmenése a kisfiadnak.
Sziasztok csajok! A támogatás igénylésekhez 2008. július 1 után már minden iratnak elég a másolata, nem szükséges eredetit küldeni. Az adókártyát is 2008. december 15 után született gyermekeknak automatikusan küldik, ezért nem kellett kérni, csak küldték maguktól!
Nekem Zétény általában a hasamon alszik el büfiztetés közben, akkor leteszem hasra a kiságyba és úgy jókat alszik. Nekem a cumit egyáltalán nem fogadja el, úgyhogy nekünk ilyenfajta praktikáink nincsenek!
Lányok segítsetek: az normális, hogy az eddig egyszeri nehéz kaki a mai napon már 4-dik??? Az állaga viszont mustársárga túrós és van benne sötétsöldes nyálkás gubics!!! Ez normális? Úgy félek, hogy valami hasmenést kapott el!!! S:O:S!!!
Anyucik!
Simán magától alszik el napközben a bébitek vagy altatjátok?
Lili van, hogy azért nyafog, hogy nézelődne aztán úgy elfárad, hogy már csak sírás árán alszik be.
Szerencsére ritkán van ilyen, bár ma így kezdtük talán az idő is....
Tippek, trükkök, praktikák?
NAh az éjszakai alvás:)
Elégedett vagyok a lányommal!
Most 22:00-05:10ig aludt utána kaja és 8ig húzta most megint alszik:)
Írd be a google kép keresőbe nania pico easy.
Illetve bababolt honlapon van.
Az egész 9 kiló- vázastul hordozóstul.
Kocsival mész leveszed a gurulós vázról autóshordozó kiszálltok rákatt és tolod lécső jön egy mozdulattal levesz a guriváz kézbe fel a lépcsőn rákatt gurítod.
Imádom.
nekünk a napokban érkezett meg a start valami, de nem olvastam még át tüzetesen. ma meg megérkezett az adókártya. ezeket valóban maguktól küldtél, de legalábbis mi nem szóltunk nekik, h küldjék...
tgyást igényelte valaki postai úton? én úgy küldtem el, és annak ellenére, h eredetiben kértek mindent én mindent másolatban küldtem, mert féltem, h nem kerülnek vissza az iratok. sztetek elfogadják? vagy jeleznek, ha ez így nem ok? vagy csak simán nem küldenek pénzt?
ez érdekes, mert nekem meg pont az a jó benne, hogy rúgózik és nem rázza szét a gyereket.:)
nekünk tényleg csak az ülés nem jött be, de nem tudom, h másikban jobb lenne-e.
arra rájöttünk, h jobban be lehet kötni a kocsiba, ha a hordozókart lehajtjuk teljesen. egyébként a bekapcsolás oldalon valahogy hülyén megy az öv és kijön a hátsó befűzésből. ha a kar le van hajtva, akkor arra felfekszik.
az összecsukással mi is bajban voltunk, de felhívtuk (vasárnap este 7kor, mert akkor találtuk ki, hogy márpedig mi útnak eredünk :) ) a csajt, akitől rendeltük. szóval: a tolókar közepén lévő gombbal állítsd a kart a legalacsonyabb állásba. így a tolókar bal oldalán lévő kis fém pöcök bemegy egy fekete műanyag "gomb" alá. nyomd meg a tolókar magasságállító gombot meg ezt a fent említett fekete gombot egyszerre és nyomd erősen függőlegesen lefelé a kart. így elkezd összecsukódni. a kerekeket kiszedni pedig van egy kis fém pöcök minden kerék mellett, azt kell lenyomni és kihúzni a kereket. remélem sikerül.:)