2009. júniusi babák (beszélgetés)
Szia Nika!
Nálunk bejött a borostyánlánc. Gréti nyugis, vigyorgós kisbaba, pedig jön a fogacskája.
Sziasztok!
Maszatka, tanuló kutyust én az Auchan akciós újságjában láttam /nov. 19-ig érvényes/, és 6.990,- Ft. Szerintem ez elfogadható, én is néztem. Nálatok van Auchan?
Sziasztok!
Van homeós direkt fogzásra Viburcol a neve attól tuti nem kábul be, és nem lessz tőle narkós (nem szokik hozzá)
Nekem is baromi nyugos Bence mostanaban.En is csak a fogara tudok gondolni...
Maszatka en is olyat fogok venni neki karira.En ugy tudom,hogy 10 ezer alatt nem nagyon van de nezzel korul a vateran vagy a teszveszen.
Csajszik.
Ha valaki tudna elfogadható áron
fischer price tanuló kutyust jelezné felém!?
Annyira szeretnék,de 12 ezret hát nem tudom.Az egy kicsit nekem sok:-/
Szép álmokat!
És Apa meddig marad?
Most jó ugye?
Na legalább osztódik a "teher".
Én is kiakadok néha, azt hittem jó Anya leszek, de néha tökre felhúzom magam.
Mikor evett pisilt kakilt meg mindnen oké aztán meg sivít, nem sír, sikítozik, mert elmentem pisilni.
na ilyenkor egy kicsit felhúz a szitú, hogy még sz...se tudok. ,-)
Köszi!
És te hogy vagy?
Párod?
Van segítséged?
Elfelejtettem leírni: szerdán voltunk a tanácsadáson/ligába/mérekezni... ki hogy ismeri.
Maja 5 hónapos lesz (6-án).
6280gramm és 63 cm. A buksija 41cm, a cicikéje meg 39 cm (már néztem neki melltartót! hi-hi:)
Egy hónap múlva kapjuk a Neis Vac-ot. (elsőt)
Jaj, de jó, hogy nem csak én gondolom így! :)
(bár jelzem, én írtam, hogy nem használ!!! :)
Szia.
A babának a világában van.Ahol a te kishercegnőd.
Azért most dobok egy entert :D
A foga lehet, mert megnyugszik, aztán felsír tömköd mindent a szájába.
Végszükség esetén lehet neki kúpot adni, ha szenved?
Most már alszik, de sajnálom a dentinox nem segít.
Nem tudom mi van Lili mindig magától alszik, de már a második alkalom, hogy sír.
Evett, ivott, kakilt, fürdött.
lehet sok tévét nézett!
Szia!
Hát remélem már meggyógyult a kisfütyid, de most olvastam vissza hogy nektek is nyavajátok van.
Szóval nekünk is volt az egész popsija úgy nézett ki mint a kisördög feneke, csupa vörös vót, na oszt vettem canestent meg kamillát, meg néha kidobtuk a levegőre, jól letöröltem, főztem kamilla teát azzal áttöröltem megvártam míg megszárad és úgy krémeztem be a popsi kérmmel meg minden 2. alkalomkor a canestennel, de azt ne hagyd sokáig csak azt mert attól még csunyibb lesz, és még igaz mindíg nem okés, de lassan csak kiírtyuk azokat a fránya gombákat
Sziasztok!
Na én úgy látszik korlátoztam a fórumozást napi 1-re, na de itt vagyok!
Most hogy téma, hogy egy páran eltüntek jutott eszembe a Barbi aki 8 hósan vesztette el a babáját, sokszor eszembe jut mikor Medire nézek és rám mosolyog, hogy istenem mi lenne velem ha bármi baja lenne, vagy valamiért elveszíteném, szerintem én nem élném túl, szegény barbi nagyon nehéz lehet neki, igaz nem tudom tagja-e még a hoxának, nagyon szurkolok neki, hogy mielőbb megint babás legyen.
Na egy kicsit más téma, aki régen hason aludt és még van tejcsije az éjszaka, hogy alszik????
Mert én nagyon hasizós vagyok, és ha nem úgy alszok el az egész éjszaka csak nyűglődök és olyankor Medi is felkel, perzse ilyenkor reggelre úgy bedurran a cicim, mint valami friss szilikonos
Sziasztok!
Mi is megvagyunk, két-három naponként végig is tudlak olvasni Benneteket, de akkor már írni nincs idő:( Máté mostanában elég anyás...
Csütörtökön mérte a védőnéni, 68 centi és egy body+rugiban pelenkásan 7700 gramm. Simán fordul hasra, hátrafordulni ezzel egyidejűleg viszont elfelejtett, pedig az ment először. Nagy dumás, és gyönyörűen tud kacagni (tegnap pl. a macis függönynek, amit most tettem fel neki).
Az éjszakát többnyire végigalussza, de egyszer-egyszer felsír, akkor felveszem, pár perc alatt visszaalszik.
Viszont péntek reggel óta nem nagyon akar cicizni, kettőt-hármat szív rajta, aztán néz rám nagy szemekkel. Lehet, hogy kiürült a cici... A cicizés miatt a hozzátáplálással kicsit el vagyunk maradva hozzátok képest, mi még csak az almalénél tartunk, azt kb. egy hete kapja, a jövő héten már kap almapépet is. Az almalé ízlik neki, cuppog állandóan, ha meglátja a poharat a kezemben:)
Bocs, ha hosszú voltam.