2009. júniusi babák (beszélgetés)
Nikám.Szavaznék a királylányra,de ,hogy kell?Már bent vagyok,de nem megy!
Bencus is fentvanám!
Sziasztok!
Mi élünk és virulunk:) Minden nap olvaslak Titetket de nincs mindig időm irni. Ricsike nagyon jól eszik és alszik éjjel.
Már este 7kor alszunk reggel 5ig utána 5 perc cici és alszik vissza fél8-ig. Rendes gyerek:)
Nagyon sokat gondolkodtam rajta hogyan lehetne egy jó kis baba-mama akár papa talit összehozni, de annyira szana-szét vagyunk:(
Pedig olyan jó lenne:)
szép napot mindenkinek:)
Jó reggelt! Megint mozgalmas éjszakánk volt. Kicsi Zsombor nem akart aludni.:) Evett 1/2 1kor, 1/2 4kor, 6kor, aztán 8kor.:S Mondjuk közben aludt, de csak rajtam:))
kostyi! Már megint növekedési ugrásunk van?Vagy mi ez???:))))
Sziasztok!
Akik az elejen meg velunk voltak, azok kozul a legtobben elveteltek. Sajnos 12 hetes kontroll utan a forum-alapitonk is eltunt, nem irt, de feltetelezhetoen veluk is ez tortent.
Aki nagyon sokaig velunk volt es aktiv is volt az Monday, aztan egyik naprol a masikra eltunt. Remelem, hogy csak nincs netjuk es nem vmi mas.
A.barbi is eltunt, bar szules utan meg egy parszor jelentkezett. O huzta a forumot, nagyon dumas csaj.
Mindenki, aki csak olvas es nem jelentkezett egy ideje, legyszi irjatok csak annyit, hogy megvagytok meg! (Pizsama ur is regen jelentkezett, pedig szeretnenk tudni, hogy mi van a kis Pizsivel!:))
Sziasztok.
nekünk is van borostyán láncunk.én két és fél hónapos korában vettem és akkor már el is kezdtem hasznélni,mert olvastem,hogy minél hamarabb jó elkezdeni,hogy megszokja a baba.szerintem nekünk használ.a méz színű kerek szeműt rendeltem meg.nagyon szép.a Karolina megszokta teljesen.néha már éjszakára is a nyakában hagyom.
másik téma:
baba úszássak,ki hogy áll?
mi tegnap kezdtük el,és vmi szuper volt.apa volt benn vele a vízben én meg videóztam.potyogtak a könnyeim.vettünk 5 alkalmas bérletet.picit borsos az ára,de szerintem megéri.szuper jó program.
Ezt én is tartom.
Nélkületek nem tudom milenne velem sokszor.
Örömöm, bánatom megoszthatom veletek.És ez nekem jó.
Néha annyira kivagyok ,hogy senkire sem számíthatok.Bár a párom itt van és persze rá igen.De én természetemnél fogva nagyon bizalmatlan vagyok az emberekben.
De junius 17.én megtörtént az a csoda hogy anyalettem.Azzal a nappal minden értelmet nyert.Minden napom boldog,érzem valaki tiszta szívből szeret.S van akit minden bizalmatlanság nélkül szeretek-szerethetek.Hisz ő mindig enyém lesz,mindig szeretni fog.Annyira jó hogy annó nem vetettem el.Nemis tudom milenne velem nélküle.
Tudjátok tök jó, hogy vagytok nekem.
Köszi!
Jajj nem!
Nem volt egyszerű az életem, mint senkié sem ezért írtam, bár első voltam szülőanyám méhében is.
Sziasztok!
mi is hasoon alszunk, szinte a legelejétől.
Én szerencsés vagyok, van kire hagyni a gyerkőcöket,ráadásul teljes lelki nyugalommal.Ki is mozdulunk kettesben, ha tehetjük.
Ma ettünk először tejpépet(banános,őszibarackos), nagyon bejött neki!Csak úgy nyelte,mint kacsa a nokedlit.
A jó hír:úgy néz ki,hogy több, mint 5 hét után végre múlik a náthánk.(kopp,kopp,kopp)
Soha!
Már nem élnék, ha feladtam volna........
Hali!
Hát már a gondolattól is több lett! :)
Nem mondtam? A keverék a pszihére hat! :))))))
Grepike hol vagy?
Ma hozták meg a boszi tea alapanyagait most ittam először, de ma reggel eleve több van spricceltem nem értem én ezt.
Hason pár hetes kora óta!
A kórházban egy csecsemős is így fektette a koraszülötteket is így szokták mondta mikor megkérdeztem szabad így?
Okés néha tényleg jó lenne.
De mivel nekem senki az égadta világon nincs itt. hogy segítsen vagy figyeljen rá egy kicsit.
Ezzel nyugtatom magam ,hogy jobb is.
2 hónapja indulok nő dokihoz de még nem jutottam el.
Mi hason alszunk 2 npos kora óta.