2009. júniusi babák (beszélgetés)
Nalunk a tejet kajaban adjak 1 eves kor alatt is. Csak italkent nem.
Igen tudom,hogy a mez az nem olyan de most ugy altalaban veve a dolgokat mondtam es csak ugy kikivankozott belolem,mert mast se hall az ember mostanaban,hogy ezt nem szabad,azt nem szabad.
Hajra, hajra! Kuldom a golyat!
Dinuss, a mez mas. Bakteriumot tartalmazhat, mert nincs pasztorizalva, es botulizmust okozhat a babanal. Persze nem torvenyszeru, de azert en nem kockaztatnek.
Nem ertem minek ebbol ekkora felhajtast csinalni.Manapsag mar tejet se lehet adni a gyereknek,holott anno en is kaptam tejbegrizt es semmi bajom nem lett tole.Igaz a mai tejek se igazi tejek mar de akkor is.
Nem semmi,jól kioktatják egymást,jót vitáznak alapvető dolgokon.
Szia!Kérhetnék én is,köszi.Címem az adatlapomon.
Egy csajszi a korai hozzátáplálásban azt írta amikor a párhetes csecsmője sírt beledugta a cumit a mézbe.DÖBBENET!-nagy vita van ott akit érdekel kukk be..
Nekem tuti lesz mégegy!Ha minden igaz akkor már nem itt hanem Kanadában mert arra vesszük az irányt tavasszal!
Szia!
Én is szeretnék kérni.
Szakácskönyv? Az mindig jól jön... :))) Küldhetnél nekem is, köszike!
kostyi, yelina, mia, soline! küldtem emilben sok-sok szakácskönyvet.
Lányok!Cím fejében nagyon szívesen küldök annak,aki szeretne:)))
Szia.
Nagyon édes a kis Máté :D
Milán is ha észreveszi hogy kimegyek sír,ha el van foglalva a játékokkal akkor nem.
Szia!
Szerintem teljesen normális, Máté is ugyanezt csinálja. Ők még nem tudják, hogy Te vissza is fogsz jönni:)
Rég voltam itt, családunk átesett a második betegséghullámon szeptembertől. Ugyanaz a felállás volt, mint egyhónapja: Csabi hazahozta, Máté meg apa elkapta. A kicsi még most is náthás egy kicsit, de már remélem, hogy túl leszünk rajta. Érdekes dolog, és nem értem, hogy mindkét alkalommal három beteget ápoltam kb. két hétig (nátha meg köhögés) és egyszer sem kaptam el!!! Persze örülök ennek, de tényleg nem értem...
Az normális, ha Lili sír, ha nem lát?
Kimegyek sír ,meglát nevet.
Túlságosan összenőttünk vagy elkapattam?
ááááááááá nem !én már beadattam neki és picit nyügibb volt de semmi!
Ja és csomos és piros lett a helye Kenni kellett:Gentamicin-Wagner kenöccsel.De ez csak azért,mert befeszitte a kislábát.
Jó reggelt! MASZATKA: Én beadattam Milánnak a Prevanart 2és4honaposan.1napig aluszékonyabb volt és kevesebbet evett.
Annak is szantam!:D
Lokott tyuk a csibejevel!Ez tok ari!:))))
Ezt bóknak veszem.
Lökött tyúk szoktam Lilinek is mondani, bár ő még csak csibe.
Igen érdekes, mert 18 évre lett Apának jánya.
Én azt hittem ,hogy csak lányaim lesznek.Nekem 3 húgom van, aztán született egy öcsém, de 20 év korkülönbség van köztünk. Az első babám lány lett. szinte tuti biztos voltam benne, hogy a második is az lesz.Ezért nagyon örültem ,hogy fiam lett. Így 3.-ra mindegy lesz.Lehet meglepetés baba:))
vagy tudod mit cserélünk, ha mégse hehe
Nyugi nem törvényszerű, mert a férjemnek két nagy fia van minket is ezzel "ijesztgettek" erre csak csaj lett.
Apa büszkén: "na ja állítottam a műszeren".
Liza!Kitartas!En mar 3 napja szenvedek Bencussal ugyan ezert, annyi kulombseggel,hogy nekem ezt nappal csinalja nem ejjel...
Kostyi,probaltad mar ujra tenni a gepedet?Hatha az a baj...
Nekem eleg lesz ez az egy gyerkoc is azt hiszem:)
Talan,nagyon talan par ev mulva (4-5) meg egyet max.De ugyis tudom,hogy az is fiu lesz,mert a paromnak van meg ket tesoja ok is fiuk,ugyhogy keves az esely,hogy lany legyen.:)
További ajánlott fórumok: