2009. júniusi babák (beszélgetés)
Tegnap a párom sokáig dolgozott ezért én fürdettem egyedül. Mondanom se kell, a zoknim, a fal, a radiátor, a szék , minden vizes lett. Azt hiszem mi most fogunk átmenni a fürdőbe. :)
Fogunk még nincs, de már lehet kézzel érezni a fogcsírákat.
Szia!
Tegnap Apa fürdette, ahogy minden este , de a fél szeme ott maradt ahol én távoztam.
Sziasztok!
Megint előkerültem:D
Medi mostanság este nagyon hisztis alig tudom megetetni, tegnap 9.30-kor sikerült csak lefektetni, félteli pocakkal.
Ma kapjuk a Meningitec második felét, meg méreckedünk.
Fogunk még nincs, de én már gyanakszok, mert néha nagyon hisztis szegénykép.
Máklili: írtad hogy anyásodik Lili szerintem simán, és úgy tűnik Medi is, multkor itt hagytam 1 órára anyummal, és állítólag egész végig a konyhát skubizta, hogy ott vagyok-e, szoktam hülyülni, hogy kukuccs és szerintem most is azt várta, ha a férjemmel van akkor is egyfolytában rajtam az egyik szeme
Panni: sok sikert az úhoz,igaz addig még van idő, ügyi vagy, hogy bevállalod, biztos tuti jó lesz, de azért majd ne felejcs el minket:D
Mi a nagykadban de a kiskadban furdunk,mert annyira pancsol,hogy mar nem lehet behozni a vizet,mert kipancsolja!:D
Nekunk meg nincs fogunk de mar nagyon szenvedunk.
Köszi!
Férjem üzeni: A répát a kicsiknek kell odaadni! ,-)
Lökött család. hihi
Tényleg van már a csipet csapatban olyan babuka, akinek van foga tehát kibújt?
Ezt énis ki probálom.
Nagyon édesek.
Kis mák család :D
Láttátok a képet tök mókás.
Holnap a levével próbálkozom így kiderül pépes vagy lé olé.
Igen megvarom mindenkeppen a hat honapot!
Liza sztem csak fura volt neki.Probald meg holnap ujra de csak par kanallal.Kell neki egy kis ido mire megszokja a mas allagot.
Ma kóstoltattam vele az almát és öklendezett tőle.
A tejpép se tetszett neki.
Ez abszolút elutasítás?
Én nem akarom erőltetni!
Nem a kanál a gond a lefejt tejcit imádja kanalazni.
Na én ma kínomban egy pucolt sárgarépát nyomtam a kezébe, mivel a 6. márkás rágóka se kellett nekim, de ez bejött.
Tettem fel képet.
Legalább ismerkedett az izével.