2009. júniusi babák (beszélgetés)
hát nem semmi kis ügyes mi zsiványok vagyunk ma lekötözte megint a falvédőjét és tök büszkén nevette akkora csibész és megtanulta hogy nem rázza a fejét mikor kérdezem csibész vagy?
ja tegnap a templomban kéritek a keresztséget erre az én lányom rázza a fejét nem jó mi?????
Nagyon ügyes a kis babád:) Mi csak hátra mennetben négykézláb vagyunk nyerők :))
Én nem hallotam semmi ilyenről ,hogy drog lenne.
Timi tettem fel pár képet ,hogy mit kapot Mikire Tami a nagyitól ,keri anyuéktól ,tölünk, nagynéniktől stb...
Mint a drog?
Van enne valami.
De ezek nem gyogynövényes bigyulák?Mert én úgy tudom nem lehet gyogyszernek minősíteni.Viszont az biztos,van benne egy kis nyugtato hatású abraka-dabra.
Fura!Régen mák teáztak én meg most bedrogozom?Talán ez így tulzás!
Ma csak 3 at kapott estére csak 2golyót kap.
Valahol azt írták,fokozatosan kell abba hagyni.
Majd meglátjuk.
Sziasztok!
Nem volt jó éjszakánk megint, 9-től egy órát cicizett és úgy aludt aztán 11-kor felkelt éjfélig sírás és rajtam aludt még nem tudom meddig mert elaludtam...de 2-3 óránként kérte a cicit. na és reggel 7 kor néztem meg az órát na akkor elaludt és 11-kor ébredt.
Ez a nem alvás szőrnyű...
de képzeljétek el az én kislányom tegnap óta már négykézláb mászik :)) és már ülni is tud de nem teljesen stabilan.
És ma a frászt hozta rám,kicsit le kellett tennem ezért betettem a kiságyba ,de mivel fent alszik velünk a galérián ezért még nem állítottam lejjebb,na és a kisasszony addig hisztizett hogy sikerült felhúznia magát és felállt.
Jól megijedtem,de olyan büszke voltam rá :) és most is mindenhova megpróbálja felhúzni magát. Hihetetlen hogy egy két nap alatt mennyi mindenre képesek.
Visszatérve a nem alvásra azt mondják fejlődési ugrásnál is van ilyen hogy nem alszanak,lehet benne valami...
ez a homeós bogyó kissé úgy tűnik mintha drog lenne a gyereknek ha nem adod nyűgös ha adod nem? Le lehet majd szoktatni róla a gyereket ezért félek kissé.
Ma brokkolis-fokhagymás-csirkét evett a babó nagyon ízlett neki meg babapiskótát rágcsált.
Boldog szülinapot a féléveseknek! :)
Jó gyógyulást Ritus nektek vigyi magtokra !
Kicsi Timi ne aggodj nekem sem volt hu de ha sok ötletem Mikire .Nálunk is a kerianyu volt aki nyerő volt ötletekben :)
Köszönjük a féléves gratulákat:D
Gyors gyógyulást a betegeskedőknek
A rugós hintát nekem a dokinéni mondta hogy max 2x használjam és egyenlőre max 30 percet, később már többet is lehet ha már tud ülni magától, ő szerinte nem ártalmas, és szerinte inkább ezt mint kompot használjunk, mert csak akkor ér le a lába ha ugrál
Hát lányok rég ért ekkora meglepetés!
Bent voltam a szobában, hallottam Apa hazajön, de ő jön megy.
Kimegyek és egy állványos hinta figyel a nagyszobában.
Nem is ez, hanem a kertszomszéd családtól kaptuk az unokájuké volt, aki 14 éves.
Graco elemes hihetetlen!
Életem legszebb mikulás ajándéka.
Picur még alszik, de kíváncsi vagyok mit szól, mert a játszón szeret hintázni!
Az melett ugye nem adsz mást?
Már mint kencét az inyére.Mert a kettő üti egymást.Nekünk két nap eltelte után egyszer ébred este,majd 7 kor.És napközben is délelött 1-2 órát majd délután is 1-2 órát alszik.Ha nem adom a bogyót egész nap nyügös,nem alszik semmit.És este sem úgy megy.
köszi!
Bár nekem még nem jött meg a menzim mióta terhes lettem és szültem.Ugyhogy erre nem foghatom.De a foga viszont jön a fölső kettő!Azt mondják ez a leg gázabb. Én is adom neki a homeost,de ugy ahogy megnyugszik.Akkor sem alussza át az éjjelt!
A nem alvás nálunk is még mindig gáz hajnal 3-tól fent voltunk chamomilla 15 ch 2*5 mégis.
Védőnőmet imádom emberileg , de sose kapok választ semmire!
Azt tanácsoltatta altassuk nyitott ablaknál, hátha!!!!!!!!!!
Hú ma nagyon nyügi panaszkodik megyek is!
Köszünjük!:)
Én 2 napja váltom ki teljesen a 10 órási tápit gyümivel. Tényleg tuti a recept, még a páromnak is ízlett:))))
Én csak rossz tanácsot tudok adni. Nálunk is volt ilyen, hetekig, aztán elkezdtem adni neki tápit, most egy hónapjy, hogy tápisok lettünk, azóta nem igazán kel.
Viszont, azért is cicizhet sokkal többet, mert ha jön a foga, akkor ezzel(a cicivel) maszírozza. Sőt, kostyi azt mondta, hogy állítólag van olyan anyag a tejciben, ami enyhíti a fájdalmat. Ésmég Maszatkának is igaza van, mert mensi idején kevesebb a tej.
Ezt énis paszolom.
Nekünk akkor volt ilyen mikor megvolt a havim egy hete.Óránként ébredt.És csak cicin aludt vissza.
Aztán csak hopsz,elmult.