2009. júniusi babák (beszélgetés)
a válás azért mert fáradt vagy és nem sok türelmed van idegesít minden vagy más oka is van?
rossz ezt hallani! ,-(
Bence is borult az oltás óta?
Vagy csak egyszerűen ő sem alszik????
mai ékszakánk így nézett ki 10-12ig aludt 12-2 ig sírt abbahagyta , ölben volt simogattam itattam peluscsere nurofen 4 kor aludt el 3/4 6-ig akkor kapott enni pedig nem szokott, de már nem tudtam mit kialálni akkor elaludt 6- 1/2 úrát én a székben mert amikor ki akarok menni sír....
akkor apa ment be a földre és 1/28 -ig aludtak!!!!
Lili egyedül aludt el és képpes volt átaludni auz éjszakát! (Párszor) ,-)
minden idegesít, de ha alszom egyben 5 órát akkor semmi bajom az a legjobb nyugtató! ,-)
Szerintem ahogy tudod vidd vissza a dokihoz es mond meg neki,hogy adjon valamit.Tudom mirol beszelsz ezzel amikor azt mondod,hogy meg tudnal orulni!En is tiszta depis lettem es nekem olyan szintu,hogy ha igy marad akkor valas lesz a vege es haza koltozes.Nagyon durva.
Csajszi kitartast es ha mas nem szedjel valamilyen nyugtatot valami lightosat,mert ez igy nem oke.
Hát csajok őszinte leszek
nem tudom kinek elmondani senki se érti meg így itt
itt bőgők a gép előtt.
végre volt pár jó éjszakánk (16 hónap alatt 18 csendes) erre ez a kiba....tt oltás 10 napja egy pokol az éjjel ha nincs 2 órás sírás éjjel akkor 5:30-as kelés és semmi se jó a nurofen sem
nappal meg nyilván nem vagyok túl kipihent idegesít minden és mindenki a férjemet is beleértve olykor itthagynám a picsába pedig semmikomoly nincs vele egyszerűen fáradt vagyok azaz kialvatlan...
már 1,5 órája fent vagyunk túl vagyunk mindenen ............................. szívem szerint beülnék a kocsiba és csak nyomnám a gázt
képzeljétek van a házban egy kismama, amikor megtudtam terhes mondtam 23-án fog megszületni és fiú lesz!!!!
21-re volt kiírva tegnap csináltam egy lavor tojásos nokedlit adtam nekik és mondtam "utolsó vacsora" egyétek meg aztán mentek szülni éssssssssssssss
megettél 1/2 11-kor kopognak az ajtón: elfolyt a víz megyünk szülni köszi!
3940 és 56 centis nagylegény!!! hihi
babázhatok végre!!!
Lilinél leírtam a dátumot 2009,0619, és lerajzoltam az utat meg mindent és bejött az is ...,-)
Sziasztok!
Köszi az ágyas hozzászólásokat. remélem a kis-hercegemnek is tetszeni fog.
csizma: na hát az örök kérdés. most jelent pillanatban egy 21-es ASSO bőrbakancsunk van, 21-es bobby Schuhe-s, 22-es nike sport cipő és játszósnak egy kopott 21-es nike sport cipő. tudom elég sok cipő egyszerre. sajna így jött össze. volt amit teszveszen vettem de még a nyáron és van amiket kaptunk. csizmából 23-asat vettem. nem tudom, hogy van e neve. és 23-as van amit a jótékonyságon kaptunk.ja még van egy 22-es börzés magasszárú bőr cipőnk is. remélem valahogy ki húzzuk a telet. viszont ha nem is akkor még ott van a deichman és egész olcsóért már franko kis cipőket lehet kapni.
Igen én is pontosan így voltam ezzel a cipőfeladással! Most már pikk-pakk rajta van és nem is kell "csavargatni" a lábfejét!
Ma már én is bakancsot adtam rá! Kicsit furának találta, mert pár lépés után emelgette a lábát, gondolom nem volt túl kényelmes, hogy fogta a bokáját, de aztán megszokta és nem volt probléma!
Botond nagyon szereti a hálózsákot és még soha nem csavarodott bele. Már születése óta abba alszik, így megszokta.
Mi még nem hordunk bakancsot, csak sportcipőt. Van már két bakancsunk is, de még csizmát nem vettünk, mert még csak most kezdett el igazán járni és attól tartok, hogy most fog nőni a lába.
Tényleg, mi a tapasztalat e téren? Nő a lába a gyerkőcöknek, miután elindultak?
Nállunk 24-25 fok van éjjel-nappal így Bence bady pizsi+zokni egy lehelet vékony takaró de azt is lerugja magáról.
Én csizmában nemgondolkodok.Átmeneti cipő + vastag zokni tökéletes még aztán meg majd alakul.A 22 cipő vastagzoknival jó.Én nagyobbat nemfogok venni mert Bence azokban nemtud menni bisztonságosan.Látszik ,hogy zavarja nagy még rá.Így én vastagzoknival probálom majd ra a téli bakancsot :O)
Sziasztok!
Mi téli bakancsot Siestát vettünk (pontosabban maas szárú cipő bunda béléssel), de van egy Dechatlon-os hótaposónk is, ajándékba kaptuk. Kimondott téli csizmánk nincs, én a Deichmanban néznék Grétinek, azt mondják az Elefanten-esek nagyon jók.
Mi 19-20-as cipőket hordunk. Szerintetek érdemes csizmából nagyobbat venni?
Sziasztok!
Ti már rendes téli bakancsot adtok a gyerkőcökre?Kinek hányas a lába??Nekem a 21-es mögé befér még az ujjam.
Ki hogy áll a hálózsák kérdéssel? Nálunk olyan hasznos is, meg nem is. Nem is tudom. Folyton belecsavarodik, és a múlt éjjel egyszerűen szétnyílt a zippzár, megadta magát, addig feszegette Gréti. Ha nem adom rá este, akkor kéri, ha meg magamtól ráadom, akkor feszeng.
Néztem neki flanel pizsamát, alá adok egy bodyt + max. zokni. Megpróbálom így is.
Dinuss, nincs semmilyen sz...r keverés, ne aggódj :)
Tudjuk, tudjuk, hogy más a dajka és más a gondozónő. No meg egyébként mindkettőre nagy szükség van. :))