2009. júniusi babák (beszélgetés)
Köszi a gyors választ! :-)
Meg is néztem gyorsan a neten a kocsitokat, tényleg strapabírónak tűnik! Hát igen, az én manómnak nem egyszerű babakocsit venni. Eddig arra mentem, hogy minél könnyebb kocsit vegyek, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem volt a legjobb ötlet.
Még nézelődöm, és hátha kapok még tippeket a többiektől, ami majd segít eldönteni...
Sziasztok lányok!
Olyan ritkán tudok jönni mostanság, mindig van valami, amivel hosszú időre lefoglalhatom magam. :-) Értem ezalatt, hogy egy héten keresztül pl. felújítottunk, és még mindig annak a maradványait takarítom.
Látom, felmerült megint a babakocsi téma. Én is épp fel akartam hozni, mert ismét váltanom kell. Ez a harmadik kocsink most egy Chicco Skip Fuego, nagyon jó kis járgány, imádom, de sajna már nem nagyon bírja Gréta 14 kilóját. Könnyű kis alumínium kocsi.
Úgyhogy most szükségem lenne egy masszívabbra, már nem érdekel a súlya sem, csak ne nyekeregjen a gyerek alatt.
Liza: nagyon gondolkodom én is egy Take Off-on, mert első látásra szerelem volt.
A tiéd mennyire strapabíró? Szerinted bírná az én babómat is?
Quinny-k nagyon designosak, de nem éreztem annyira jónak, mint az árát fura, hogy egyben döl meg a 3 kerék, de nem használtam nálam teszt közben borul a bili és igazából a69-8 kovsiból raknék össze egy jót! ,-)
ez a chicco is jó megnéztem a videóját
nem tudok ide videót tölteni, de apa elkapta a mesénket, ha érdekel Titeket milyen most lili akkor a mesés a legfrissebb!
Liza!Epp most bizniszeltem az otodik babakocsinkat!:D
A nagyot mar fel is tettem eladasra.
csajok tudom nem főzzünk ma valamit a fórum cime , de leírnátok miket főztetek mostanság, elkélne egy két ötlet kifogytam cserébe leírom itt mi volt :
gyros házi, sajtbundás csirkemell,ma burgonyafőzelék,
sziasztok
mi digitális képkeretet adunk és a mindig aktuális képeket azon nézhetik meg az onokáról, mert mindig nyafognak a papírképért ...,-)
Na én meg elszóltam magam alvás ügyben. Rég volt ilyen sz@r éjszakánk. Jönnek Zaza szemfogai, folyik tőle a nózija, nem tudott aludni.
Poci már elég nagy, most kezd nehézséget okozni a mozgásban. Dec.29. az egyik doki szerint, jan.4. a másik szerint a kiírás, de mindkét dátumhoz képest túlméretes gyerkőc. Szóval jön, amikor jön. Csak azon drukkolok, h vagy már vagy még itthon legyet Karácsonykor. Nem szeretném, ha nem lehetnék Zalánnal most, amikor már tudná is élvezni a Karácsonyt...
Ez nagyon aranyos ötlet! Szerintem nem is kell szebb ajándék egyik nagyszülőnek sem...
Az unoka a legnagyobb ajándék!
Lehet, hogy lekoppintom az ötletet, ha nem bánod!
Ami pedig a karácsonyt illeti: a szüleinknek egy-egy fotóalbumot készítünk, amiben Gréti első (illetőleg másfél) évében készült remek fotók lesznek. Olyan albumot választottunk, amiben lehet a fotók mellé aranyos megjegyzéseket írni. (pl. amikor 9 hónaposan kanalat vett a kezébe és magát próbálta etetni sárgarépa főzivel... az egész arcát kikente. :) ehhez a képhez valami ilyesmit írnék: "nézzétek, milyen tehetséges arcfestő mester vagyok" vagy amikor krumplifőziből a krumplit bedugta a fülébe ("jéé, így nem hallom Apa horkolását")...
szerintetek béna ötlet?
ez jól esett köszi!
holnap jön haza a baba kettővel fölénk ,-)