2009. júniusi babák (beszélgetés)
Na csajok a felüléssel kapcsolatban: Zéti úgy ül fel "magától", hogyha fogom a LÁBÁT! Állandóan így szeretné, leszorítom a lábát és hasizomból felül, kar nélküli segítséggel! Hihetetlen milyen kis akaratos ilyen szempontból!
Bébikomp: nekünk is van, kaptuk a keresztelőre, de kb 3-4X volt benne csak, én addig nem nagyon szeretném ültetni benne, amíg nem ül stabilan és nem áll fel, szerintem addig nem egészséges.
Járókánk is van, de abba is nagyjából 3X volt, mert utálja én meg nem akarom kínozni, inkább pörögjön a játszószönyegen, persze később biztos hasznos, amikor halaszthatatlan dolgod van és biztonságba akarod tudni a gyerkőcöt!
Sziasztok!Megoldódott az alvásproblémánk szerencsére.Végül is rájöttem hogy az hogy elkezdett mászni de nem kis távolságokat volt az oka.A kaja téma is megoldódott igaz segítséget(tapasztalatokat) nem kaptam:(
Jó kérdés ez a járóka de hova tegyem hisz az egész lakás már egy játszótér.Sajnos én a konyhába épp hogy elférek nemhogy még egy járóka is úgy hogy nem tudom mi lesz.Eddig elvolt a babakocsiban de nem hiszem hogy sokáig ellesz benne(mindig mászna amióta rájött,hogy tud)
Nika! Nekem is elküldenéd a videót!Ja én is tettem fel mászósat ez még a kezdet.
köszi megtaláltam.Nekünk ez már túl nagy, de ötletes dolog, ha elfér, mert teret ad a gyereknek.
Nekünk van egy utazóágyunk, szerintem azt fogjuk betenni a nappaliba(a kiságy az emeleten van)Szerintem néha nem árt betenni, mert teljesen biztonságosra nem biztos, hogy tud az ember rendezni. pl jön a postás ki kell szaladni, vagy csak 5 perc budi és a baj könnyen megtörténik.
Szóval nem sok időre gondoltam betenni, csak ha muszály kimennem a szobából. Én a konyhából szerencsére látom, de ha messzebbre kell mennem akkor majd beteszem.
Sziasztok!
Ricsi is nagyon bújós, ő is sír ha nem lát. Ha idegen van nálunk, vagy olyan akit ritkábban lát, ő is bújik hozzám és onnan ismerkedik. De ha elveszik tőlem már sír...
majd elmúlik szerintem
háát nem könnyű az biztos, mert sokszor sír ha csak vc-re megyek:(
Na szegény Medinek ha jól néztem 2 foga jön egyszerre, ordított ha az ínyéhez értem, és egést délután nagyon nyügi volt
Tényleg ki hogy bírja ezt a nagyon összevagyok nőve anyával időszakot?
Én kezdem kicsit rosszul, régen sem volt el egyedül, de ha most kilépek a szobábol már kotor is utánnam, és mondogatja anya-anya és fel kel venni
Szerintetek ez meddig tart?
Másnál is van ilyen?
Azért furi mert összejárok 3 csajszival 1-2 hónapall idősebbek a gyerkőceik és ha együtt vannak a lurkók a 3 jól elvan Medi meg eszeveszettül bújik
Most megyek, apa vált.
Majd holnap visszaolvasok.
Mindenkinek jó éjszakát, jó pihenést.
Sziasztok
Sziasztok!!
Most is csak egy kicsit vagyok, megyek pihenni, csak épp apa fürdik, így szabad a gép.
Először is, olvastam, amit nekem írtatok, és úgy veszem észre, hogy mindenki úgy gondolja, hogy hagyjam kicsit kettesben Pannát apával, menjek nélkülük valahova.
Én is így gondolom ésszerűnek, de (ahogy sokan írták) én is mindíg hazagondolok, ha itt hagyom Pannát.
Látom a téma a csíkos, vagy csík nélküli pocak, és az összebújás is volt.
Terhesség alatt én 13kg-ot híztam, és most még kb. 6 kg van rajtam. Igaz, hogy terhességet 80-nal kezdtem. Szóval kis töltött galamb.
Ja, és kb. 8. hónap elejétől kezdtem becsikosodni.
De rendesen ám.
A szex nállunk nem téma! :)
Vagyis elég ritka. (de az legalább jó) :)
Majdcsak alakul valahogy.
Kérdésem az lenne, akinek van nagyonbb gyerkőce, hogy bírtok kettővel? Csak azért, mert mi is szeretnénk másik lurkót, és nem nagy korkülönbséggel, hogy lehet ezt csinálni.
Na jó, biztos menne ez nekem is, mások is vannak így.
járóka téma