2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Amíg az ő kajcsiját csinálom, addig néha beleteszem az etetőszékbe vagy ha én eszek és nem bírok vele. Tehát evésen kívül max 10 perc
Tényleg ti hagyjátok hogy az etetőszékben legyen a lurkó ha nem eszik, mondjuk amíg föztök vagy hasonlók?
Sziasztok.
nikas részvétem, most má5r kicsit könnyebb lesz, annak idején én is megkönnyebbültem mikor aput eltemettük
nikám a jányom máshol nem ver le hisztiket meg nem is produkál annyira nem árt nekik a környezet változás, no de ne ilyen miatt igaz!
nekem a leghosszabb alvását a mákmaminál művelte nekem meg el se hiszik nem alszik ez a gyerek hihi
szia
másképp nem lehet nekem is szokja a járókát
szép nagy sára és milyen ügyes már
és te hogy vagy
köszönöm mindenkinek a részvétet!nagyon ugy néz ki hogy tegnap ki tudtam magamból sírni a fájdalmat...bizom benne hogy most már hogy tudom apu végső nyugalomba van helyezve tisztességesen igy már könnyebb lesz kicsit!és kébzeljétek petrát ugy nem vihettük magunkal és a szomszéd kis( anyuka) felajánlotta a segítségét hogy vigyáz petrára..délelött kicsit ismerkedtek és utánna már símán ment minden azt monda hogy a lányom egy angyal volt!!hm..bezzeg nekem maga az ördögöcskeeee)))))))))
Sziasztok! Most, hogy mindenki eltűnt,írok egy picit. Grepike boldog névnapot Sárának!!! Nika részvétem! Ha van időd, átküldöd nekem is a videót Petráról? Liza nem semmi a kicsi lány! Mi is ma voltunk tanácsadáson, Sára 71 cm, és 8980 g. El voltak tőle ájulva, hogy milyen aranyos, a doktornőre kidugta a nyelvét, nem akarta megmutatni, hogy jön-e a fogacska. Állítólag még se híre se hamva. Nálunk is beindult a kúszás mászás, én használom a járókát, mert nem tudok másképp főzni, amúgy próbálok neki annyi mozgást biztosítani, amennyit csak lehet, de vannak dolgok, amiket muszály megcsinálnom, és így biztonságban van. Meg szereti is,nagyon jól eljátszik benne, és fel is tud kapaszkodni. Kilók: Rajtam is maradt jó pár, de próbálok minél többet mozogni, persze nem a tejci kárára. Én is szeretnék szoptatni, ameddig lehet. Jó éjt anyucik!
Jolvan ám!
Látom én vagyok a mumus.
Megyek is világgá.
Jó éjt mindenkinek.
Akkor ma este nem pletyizünk,látom.
Ja meg mondta ,hogy adhatok neki K-betüseket.
Nika őszinte részvétem.
Sziasztok.
Csokolom a pici Mák orcocskáját.
Nagyon ügyes baba.
Mi ma megkaptuk a védőnőtöl,hogy egy kicsit lustácska Bence.Se baj.Továb lesz pici babám.
Le is mérte.7500g.
Kicsi.timi jabvulást nektek.
na akkor puszi nektek nézünk valami filmet!
sehol senki fürdettek mi én nem tudom húzni időjárás jelentés a kedvence és utána pancsi már alszik 1/2 8 óta
Küldj vissza egyet és megnézem ,hogy meg tudom e nyitni.
Nem tudom miért nem lehet megnyitni...
na csajok Lili beindult mindent szinte egyszerre napok óta mászik előtte ült fel ma reggel a kiságyban kihajolva várt majd be......tam
este leengedte Apa a rácsot
durván belehúztak ezek a gyerekek
szép estét
nika hogy vagy?
hülye kérdés, de írd ki magadból az jót tesz a kár priviben is
Timi Nemtudom megnyitni a e-maileket.
Sziasztok.Egész nap csaviztam a barátnőmmel és Milánnal,turiztam tavaszra ruhákat neki.Már hiányoltam a e-maileket Timi na most megkaptam.
Én azt olvastam, hogy 1 éves kor után már tudatos a szopizás, nem táplálkozás miatt csinálják a picik!
Jajj!:((
Fogadd őszinte részvétemet!
gondolom!az 1ik barátnőm lánya lassan 2éves és szinte önkiszolgálja magát az anya cicijével)))akárhol vannak játszó otthon viki gondol 1et kiabál anya cici cici és már megy ode és kapja elő ritabarátnőm pedig már kente mindennel cirtom savanyúlé stb akkor sem hajlandó lemondani róla de a dokinó azt mondja hogy ezt már csak megszokásból csinálja...nem tudom--
Elhiszem, hisz a babának és mamának is jó! :) Biztos nehéz róla leszoktatni a babát.
sziasztok!!most jöttünk apukám temetéséröl((gondoltam picit kikapcsolodok veletek))
De higgyétek el olyan nehéz ám elvenni tőle!
A nagyfiamat 2 és fél éves koráig szoptattam.Mondjuk egy éves kora után azért ritkultak a szopik és a végén már csak a délutáni és az esti alváshoz kellett(altatónak).
Akkor tényleg mázlista vagy. Sajna én nem tudom megállni, hogy ne egyek rendesen, mert van, hogy este is farkaséhes vagyok.
Van egy ismerősöm aki a gyerek 3 éves koráig szoptatta is. Szerintem az már nem igazán egészséges dolog.
További ajánlott fórumok: