2009. júniusi babák (beszélgetés)
Köszi!Mindjárt nézem!
Reggelre Tomikám elkezdett köhögni,folyik az orra:(Amúgy is tiszta nyűgi (szerintem a foga miatt)Ma egyébként is megyünk doktor nénihez be kellett volna adatnom az agyhártyagyulladás elleni oltást de így szerintem nem fogja megkapni.
képzeljétek el apósom milyen dumával jött ma.
Levi egy öreb lélek. már 9 éves. Állítólag csak 10 lehet.
Após: ne is csodálkozál, hogy még semmit nem csinál. Mindent megfontoltan és kitanultan fog neki kezdeni.
Apósom meg van halva az ilyenekért. Asztrológia, csillagászat,stb. terhessen még a világ végével is sokkolt, csak hogy előbb megszüljek. :D
Na mit szóltok hozzá?
Szerintem van most benne igazság. Levi tényleg ilyen.
Sziasztok!
Na mire sikerült elaltatnom Levit már mindenki beadta az unalmast. este 8 óta szenvedett. Már mindent megcsináltam. Belocsoltam, bekentem, és bedugtam. Semmi. Próbáltam a vizes textil zsebit. Semmi. És most már a tápszerre aludt csak el, de alig evett valamit. Addig megrágott mindent ami körülötte volt. Orrom, kezem, stb. Eszeveszett módon rágott. Remélem a foga miatt van az egész.
Ja és ma megint próbálkozott a mászással. Kettőt ment és elfáradt.
Tényleg nálatok is így volt? Ilyen hamar elfáradt?
Látom már mindeki alszik.
Hát énis megyek.
Szép állmokat.
Sudocrém!?
A védőnőm is mindig ezt ajánlja, ha valami bőr probléma van.
A popóját azzal kene.Egyszer bekentem az arcát is vele,de félek a szájába kerül.
Na de holnap bekenem.Ha már töben mondják,nem lehet hülyeség.
Én is fent vagyok.
Nagy rajomgója lettem a homeopátiának, mióta Bence megszületett.
Bár én fogzásra csak chamomillát használok.
Szerencsére még ezis megteszi.
meopátiás gyógyszerkészítmény.
Növényi- és ásványi eredetű anyagok felhasználásával készült végbélkúp.
A szervezet öngyógyító törekvésének serkentése lázas vagy láz kialakulása nélküli, nyugtalansági állapotokban. Banális fertőzések tüneti kezelése.
Ha az orvos másképp nem rendeli,
szokásos adagja naponta 2-3-szor 1 végbélkúp gyermekeknek 6 hónapos kortól.
Akut tünetek fellépésekor óránként 1 végbélkúp.
Csecsemőknek 1 napos kortól 6 hónapos korig: naponta legfeljebb 2-szer 1 végbélkúp.
A panaszok enyhülésével az adagolás gyakorisága csökkentendő.
Az alkalmazás kezdetén jellemző módon sor kerülhet a panaszok átmeneti erősödésére.
Minden nem várt reakciót jelezzen orvosának.
Amennyiben a panaszok a kezelés ellenére fennállnak, ismételten orvoshoz kell fordulni.
A homeopátiás gyógyszer alkalmazásával egyidőben (+- 1/2 óra) tilos illóolajat is tartalmazó (mentolos, eukaliptuszos) cukorkát szopogatni és nem szabad intenzív illatú fogkrémet használni. A kezelés ideje alatt aromás anyagokat tartalmazó kenőcsöt (pl. kámforos) sem szabad alkalmazni, mivel ezek jelentős mértékben képesek befolyásolni a homeopátiás gyógyszer hatását.
Én még azt sem tudom mire vannak ezek:-P
vagy :-D
Én 7-hós terh.-ig zabáltam a csípőspaprikát.
Majd kiderült nem szabad.
Érdekes ez a alergia.
nem tudom, hogy működik egyébként az allergia, mármint hogy alakul ki. Mert én is ittam tejet minden nap, amióta megszületett és 4 hónapos volt, amikor kijött rajta először.
Szóval nem csak attól jöhet ki, amit először kapott.
Na de majd a doki okosabb lesz reméljük. De az biztos, hogy eleinte ő is csak próbálgatja, hogy mitől lehet. Legalább is nálunk így volt. Azt mondta csak kizárásos alapon derülhet ki sajnos.
Köszönöm a válaszokat!
Rendik vagytok:-D
Bizony!
A mi kilátásaink sem jók.
Bár én semmire nem vagyok alergiás.Viszont a párom mindenre.Így óvatosan kell/lene bánni mindennel.
Tejet rendszeresen iszok.(Szinte minden nap)
Még nem volt tőle baja.
A baj,hogy nem1 jelöltem van!
1 Rakottkrumplit csináltunk egy pár napj, és adtam neki egy kicsit a sárgájából.
2 Más falyta fürdető.(de most 2.-napja fürdetőlenőcsöt amit még a doki írt fel)
Igen néztem a képeket az ekcémárol.És Bencének olyan van.Bár 100 féle létezik. Bencének ha igaz egy gyenge lefolyású.
Majd a doki megmondja.
engem a dokinő 3 hétre letiltott mindenről, amiben van tej, tojás, szója. Szóval alig találtam, olyat amit megehetek. Mert ugye majdnem minde kajához is kell valami ezek közül. Szóval csak kenyeret ettem kolbásszal, szalonnával. Ebédre meg sült husit, krumplival.
Aztán kitisztul a baba szerevzete és lassan újból ehettem. Most is kijön neki, de csak egy picit. Ha szerencsénk van megszokja a szervezete és nem lesz baj. Durva, hogy mennyi az allergiás gyerek egyébként.
mert ha szoptatsz az anyatejen átjut, amit eszel és lehet arra allergiás, mint nálunk.
Aki nem szoptat, annál csak arra lehet, amit a babának adott.
Szóval leggyakrabban a tejtermékekre jön ki az allergia. Nem tudom mennyi tejet iszol? Csoki is allergizál rendesen(nálunk valószínűleg az okozta)
Ja és tejtermékbe minden beleszámít, amit a főzéshez is használsz
Igen.
Miért?