Rendbe:)csak magamba kellett néznem és megtalálnom a választ miért haragszom a páromra.:)sikerült. Csak pl. úgy mennék vidékre a szüleimhez...karácsony óta nem láttam őket.:(ja megyünk Tatabányára is.Autót venni:)messzebb nem találtunk:):)
Arab sejk:) sajna nem enged a gép most feltenni képet pedig oan jók vannak. De iwiwen is sikert aratott:) hát a hülyeségért nem kell a szomszédba menni:)
Most viszont eszméletlen.Alul a 2 fogacska mellett jobról balról jön.Elsőre gyors 2-ő kibujt.Most meg már hetek óta szenvedünk.Mindig mondom:már nemsokára!majd holnap bisztos!
De mégsem:-(
És bizony Bence egyre fáradtabb.Egyre jobban nem megy az alvás sem:-( Pedig látom rajta,szegény alig él.
Egyszer aludna egy jót!Utána sokkal jobb lenne.És könnyebb.A kis arcát teljesen kimarta a nyál.Pedig kenem sudockrémel meg testápolóval amit a doki írt fel.A popója is tiszta vőrös:-(
Nálunk 3napja áll a bál nappal...az éjszakáink változóak tegnap 2szer keltem pl, de csak cumi és igazítás probléma volt, semmi komoly. Viszont mint már említettem nem egyenes út visz a babaszobáig tegnap is nekitántorogtam a szobaszökőkútnak:D.Ja és reggel olyan kómás voltam hogy kávé helyett tápszert raktam a forró vízbe:D
Mi is max 2-szer 5bogyót. De mivel a kúp nem túl hosszú hatóidejű így kb 4óra múlva ha szükséges kaphat bogyót..szegény tök sajnálom hogy így fáj neki, de még így is szerencsések vagyunk vele.