2009. júniusi babák (beszélgetés)
Hú akkor ti sem vagytok nagy evők
Medi általában megeszik 180ml körüli gyümi-tejpép keveréket meg ugyanennyi zöldséget 1-2 óra körül, este is bevág 180ml tejecskét vagy tp ha van
Engem eléggé megvisel amikor annyira keveset eszik van hogy megcsinálom a gyümit és úgy a felétől már csak kinlódik, lehet nekem is hagynom kéne, majd eszik ha éhes, csakhát sokat mozog keveset eszik és inni sem akar, tegnap a pohárból itatással próbálkoztam úgy néha ivott egy kicsit
Jó lenne okosnak lenni
Sziasztok!Tegnap kaptam ezt a cikket alvászavarra,sok jó dolgot ír. [link] Én már át is rendeztem a gyerekkuckót,de hiába ismét óránként keltünk:(Ma megcserélem a mi ágyunkkal az ágyát hátha.Lehet hülye vagyok de egy próbát megér.
Pussycat gyógyuljatok meg,ja és eggyüttérzésem az alvás miatt.Mi már lassan kéthete kínlódunk.Ja és betettem egy pólóm is neki a szeparációs szorongás miatt de idáig az se vált be.Viszont köztünk meg úgy alszik mint a maci,a kis huncut,de nem szeretném oda szoktatni,mert akkor én nem tudok aludni.
Én nem szoktam nézni, hogy hány óránként eszünk. Úgyis annyit eszik meg amennyire szüksége van. Pl.tegnap reggel 8-kor kb 130 ml tp., majd dél körül kb 50-60 ml sárgarépa főzi és kb. egy e.k. pulykamell volt. Este megette a 220 ml jóéjttápit és hajnalban pedig 120 ml tp.
De megjegyzem most beteg.
Máskor úgy volt ,hogy reggel 8-kor 130 tp ,d.e 11-kor gyümi turmix kb.125 ml ,d.u. főzelék húsival kb.80-100 ml, d.u. 5-6 körül 1 danoninó-keksz vagy gyümi ,este alvás elött 180-200 jóéjttp.
Szóval elégé látszik a külömbség mikor beteg mikor nem .:(
Tegnap írtam, de nem bírtalak kivárni titeket így most jó sokat olvashattam vissza este bekukk.
szép mosolygós napot nektek
jó reggelt lányok, asszonyok!
Lil is 6 óta kukorékol viszont éjfélkor megetettem "álometetés" és így legalább 4-ig csend.
Teganap téma volt az etetés, most már mindenki kb 4 óránként etet?
Ha beteg a lurkó az a normális hogy rosszabb az étvágya?
Én tegnap próbáltam, hogy megvárom, hogy ő jelezze, hogy éhes de 4.5 óra után már nem tudtam többet várni
Vény nélkül kapható, de a gyerekorvos mondta mert egyébként vasat is kell szednük és amellé kell adni a Cebiont
Sima C vitamin napi 1x 10 cseppet kell, szerintem ártani biztos nem árt
Sziasztok ! Jóreggelt mindenkinek! Mi nem aludtunk valami jól :( Tami elaludt este fél kilenckor ,majd felébredt 2 órakor de nem kellett neki semmi majd fél hatkor akkor evet picit.
Most meg nem tudom mit tegyek ? Tami is náthás nagyon szortyog a nozija :(hiába porszívózuk és halixol. Az a gondom, hogy tornára kénne menni negyed 11-re és lekésőbb negyed 10-kor ez kénne indulni .De most teljesen tanácstalan vagyok elvigyem így vagy hívjam fel a gyógytornászt ,hogy beteg ???Ti mit tennétek az én helyemben??
Jó reggelt.
Na medim éjszaka óránként felkelt, és reggel is már 6 kor kukorékolt, úgy hogy hulla vagyok.
Tegnap az egyik felső fog a hegyét már áttörte lehet az jött ki éjszaka
Ja és betegek is vagyunk, nagyon csúnyán köhög, most szedünk Cebiont, calcimuskot, valamit köhögés ellen úgy hogy van mit adagolni neki, na meg az orrszívás szegénykém nagyon nem csípi
Hát remélem hamar rendbe jövünk
Hogy aludtatok ma, remélem mindenki jókedvű, habár megint esik ez a fránya hó:(
Szerintem nállunk azis közre játszott most,hogy itt volt a nagyi a hétvégén.
Egész nap a kezében csüngött.
Én meg nem szóltam rá.Had gyagyázza!Úgyis ritkán látja.És olyan jó nézni őket.A rajongásig imádja Bencét.A papáról már nemis beszélve.
Szerintem Bencének sok volt"nem anyával vagyok"
Úgy bujik mióta a mama elment.
Elvitte mamája sétálni.Ilyen még soha nem volt,hogy apával kettesben legyünk mióta Bence megszületett.Lehet gáz!De mindig lestem az ablakokból mikor jönnek már.A konyha ablakból lestem ahogy közelednek.Úgy hiányzott.
Az elsö kettőt egy manó hozta álmunkban szerintem.
Meg sem éreztük.Csak az áttörést.
na akkor várunk titeket.
De tényleg közelebb nem lett volna?
A debreceni betyár mindenségit!
Mért nem mondod el neki mire való az a pelus:-D
Nagyon cuki:-D