2009. júniusi babák (beszélgetés)
Lehet kapni Clarksot MAgyarorszagon is, most kezdte el arulni tt egy csaj. De nagyon jo sajat keszitesu puhatalpu cipoi is vannak. Itt a link:
Jó reggelt mindenkinek!
Hát, igen, a cipő... Én sem bírom eldönteni, milyen legyen. Annyi mindent lehet olvasni, hallani. De mindenesetre a Falcon felé kacsintgatok erősen.
Hát sziasztok!
Nagyon jó téma lett:a cipő.1 hete ez a kérdés foglalakoztat engem is és olvaslak is benneteket,de a megoldás még mindig nem jött meg.Mindenhol feláll,de még csak az ágy mellett lépkedünk.Egyébként sehol máshol.A cipő arra kellene, hogy valami legyen a lábán.Lehet hogy kocsi cipő kellene még??????Vagy a falcon??Ti mire jutottatok ? Mi van A lábán a bébinek ha mentek valahová és ki kell szállni az autóból pl.?
Sziasztok!
hát most néztem én is a felső fogait. Jobb oldalon már nem sok kell és kint a hegye. Eddig csak síros a napközben kellés. éjszaka nem vészes. 3kor és 6kor kellünk. a 6-os kellésnél már olyan mint aki jól végezte a dolgát és nehez alszik vissza. Étvágyával nincs gond. Babapiskotát nagyon szereti. jó sokáig dörzsizi vele az inyét. Azután már szotyos lesz. ma még alig aludt valamit. Talán most letudjuk rakni időben. Apával éppen fürcsiznek a kádban. Mindjárt megyek kiveszem.
Cipőben még mindig bizonytalan vagyok. Olyan jó lenne magyarországon is lehetne egy direkt gyerek cipő bolt. Ahol tudnak szakszerűen segíteni. Itt magyarországon miért nincsen ilyen?
Sziasztok! Voltunk ma tanácsadáson: Zétikém 9200 gramm és 75 centi! Mindene rendben van, az ínye viszont alul felül nagyon be van durranva a doki néni szerint! Azt mondta ne csodálkozzak ha nyűgös lesz az elkövetkezendő időszakban, mert úgy látja, hogy a szemfogacskák is szépen megindultak, és az a legfájdalmasabb! Hát köszi! Jól megvígasztalt!
Zéti viszont nagyon rosszul viselte a vizsgálatot és a méretkezést, végig üvöltötte a tanácsadást, mint akit nyúznak! Majd kiértünk és beájult! Sajnáltam szegénykémet nagyon, mondanom sem kell, hogy még a seg..men is folyt a víz! De ezen is túl vagyunk!
sziasztok!
pár napja Lili olyan hisztis , ha nem az van amit ő szeretne totál ki van fordulva magából!
nappal alszik szépen 2* és éjjel is kétszer kelt ja és nem evett!!!
csak két alsó foga van a dokinéni szerint lassan áttörik lehet emiatt, de olyan kis dög tud lenni!!! ,-)
Es itt egy iro, aki leirja azt, hogy miert nem tesz jot ez a modszer sem az anyanak, sem pedig a babanak.
Sajnos eleg hosszu, es angolul van. Bocsi.
Elolvastam az eredeti angol cikket is. Azt kell, hogy mondjam, hogy ennek a modszernek koze sincs ahhoz, amit a magyar cikk leir. Ez a fordito (ha egyaltalan ertette, hogy mirol is van szo, mert mar nem vagyok benne biztos) kiragadott reszleteket, nem csoda, hogy elsore az eredeti ismerete nelkul szamomra ertelmezhetetlen volt.
A modszer napokra es pontokra lebontva ad utasitast, es persze azt is leirja, hogy nem alkalmazhato minden esetben. 6 honapos kor folott lehet alkalmazni. Eloszor is meg kell gyozodni arrol, hogy nem az ehseg miatt kel-e a baba. Ezt ugy lehet kideriteni, hogy cumit v. vizet kinalunk neki eves helyett. Ha ezzel nem nyugszik meg, akkor marad az ejszakai etetes. Ha ezzel megnyugszik, akkor keszen all arra, hogy eves nelkul ataludja az ejszakat. Ezek utan leirja a modszert, hogy milyen rutin szerint kell eljarni, hogyan nyugtassuk a siro babat! (azert ez nalam nem azt jelenti, hogy sirni hagyom), stb. Teszi mindezt 3 napra lebontva.
Ennyi nagyon tomoren osszefoglalva. Hat, ez a cikk ezt rendesen felreertelmezte!
Szerintem is felesleges othon rádni .
Mert az azért köztudott tény ,hogy mezitláb járni egészséges nagyon.És nekik egyébként is most jobb ha még szabadon van a lábija.A zokni épp megteszi.
Ricsi cipoje ilyen:
En azert szeretek a Clarksban venni nekik, mert ott le is merik a labukat. Havonta 1x be szoktam ugrani vmelyik boltjukba meretni, hogy jo-e meg, v cserelni kell nagyobbra.
Raadasul nem ugyan olyan cipo kell egy maszo babanak, mint annak, amelyik most kezdett el butorokba kapaszkodva menni, v. annak, amelyik mar totyog, v. rendesen jar. A Clarksnal kulonbozo fajtak vannak minden fazisra.
Es persze az sem utolso szempont, hogy elso osztalyu minoseg, nagy valasztekkal, es szep, divatos keszlettel.
Ruhakbol alt a legolcsobbat veszem meg a gyerekeknek, szoktam hasznaltan is venni, de cipobol csak ujat es csak Clarksot. Ezen szerintem nem szabad sporolni.