2009. júniusi babák (beszélgetés)
sziasztok!
csajok kinek milyen zokni, sapka vált be???
nekem mindent leszed most is vettem egy sapit 1600-ért gondoltam ez jobb, de leszedi!!!
túl vagyunk baseball sapin kötősön nem kötősön tippeket kérek szépen milyen fazon márka .....
köszi
Sziasztok!
Kint a 3. fogunk. egy kis sírás volt, de még mindig nem vészes. jön a mellette lévő is.
Szia!
én a viburcol kupot adom.
Én már a chamomillát nem használom ,pedig nagyon istenitettem.Kiderült sz...t sem ér.
Most a Panadol babyt adok neki fogzásra.Ez viszont nekünk egy főnyeremény.Érdemes kipróbálnod.5-10 perc mulva már kutya baja sincs Bencének.És ha elalvás elött ka este csak egy alkalommal ébred de hamar vissza is alszik :O)
Egyébként jó ,hogy jelenkeztél :O)
a chamomilla vulgaris 15Ch-s homeos bogyón kívül tudtok mást ajánlani fogzásra?
Spenót színű, savanyú szagú büdi kakija van Grétinek már 2-3 napja. Dokinéni látta, megvizsgálta és makk egészségesnek mondta. Szerinte fogzás. A bélrendszerével nincs baj, azt is megnézte.
És az éjszakai sokszor felébredésre-felsírásra van ötletetek?
Szépek a Babók! Úgy örülök, hogy ilyen gyönyörűen fejlődnek!
Belegondoltatok, hogy hamarosan gyújthatjuk az első szál gyertyácskát a tortán? ...hmmm ... pedig nem régen még egymásért szorítottunk szüléskor :)
Sziasztok Lányok!
Nagyon régen írtunk már, pedig tavaly decemberben ígéretet tettem, hogy többet jövünk. Hát ... nem tudom, ki hogy van vele, időm, az nincs semmi Gréti mellett.
Ami röviden elmondható Grétimről: icurka-picurka izgő-mozgó vidám kislány. Hízni nem hízunk semmit, 6,5 kg-ot nyomunk. Fogunk még egy sincs, de 7,5 hónapos korában felállt, azóta már járkálunk bőszen. A fogzással most kínlódunk, nem alszunk jóformán semmit. Hulla fáradt az egész család.
Remélem, mindenki jól van, Grétiről majd töltök fel fotókat.
Puszi Lányok!
Na sziasztok.
Nekünk az éjszakáink mostanában jók, nem kel 1x sem
Hát én nemtom húsvétra miért kéne venni valamit?
Gyereknap, szül/névnap/karácsony oké, de hogy húsvétra is !
Raktam én is fel pár képet!
Csóóóóóóók.
Végre!Már hiányoltalak :O)
Persze akinek nem inge nem veszi magára :O)
A többieknek meg megy a fenékbe rúgás :O)
Egyébként csajok!Érezzétek magatokat le...szva!
Nagyon elmaradtak a kép frissítések!
Én megrögzött baba néző vagyok, ha nem ír senki és Bence is alszik.De már egy jóóóóóóóóóóó ideje aehol semmi új! Ha lehetne 1-2 képet dobjatok már fel!?Csak pár perc az egész! :O)
Egyébként NIKÁval mi van?
Már napok óta nem láttam ,hogy írna!
Ha olvasol legalább egy csókot dobj be ,hogy jól vagytok!
Sziasztok.
Cipő? Én még nem nagyon agyaltam rajta.De itt kapom az infókat :O) Viszont egy ismerősöm azt mondta ,hogy mindenféleképp lúdtalpbetétest kell!Mert akkor nemis fog neki kialakulni.De kostyi pont az ellenkezőjét írta ha jól emlékszem!(és azért ő tapasztaltabb anyuka :O) )
Na ebben a témában csak olvasó maradok :O)
Husvét?
Én nemis tudtam ,hogy máshol ekkora fenekit kerítenek neki!Már mint mifelénk is készülnek.Ilyenkor vannak a nagy szoba festések ha festenek az évben.Főzés ,sütés stb. vendég várás.
De nállunk nem ajándékoznak drága ajándékokat.
Csak a "fiu/férfi" locsolkodók kapnak egy kis zsebpénzt csokinyuszit,tojást stb.
A ti családjaitokban mindig minden családtagot megajándékoztok husvétkoris?
Szia!
mi Győrben a Möbelix áruházban vásároltuk a gyerekülést, amit 0-18kg-ig tud használni. Dönthető az ülése. Hát sajna nem izofixes.
Szerintem az lenne jó. kb 30forintért is lehet elég komolyat vásárolni. Interneten nézzél körül.
Nekünk nincs életbiztosításunk. Levinek nyitottunk megtakarításos számlája. Oda gyűjtögetjük neki a pénzt. Valahogy soha nem vonzott a biztosítás. Idéntől meg már még adókedvezmény sem jár, ha befizetsz.
Sziasztok!
kopp, kopp, kopp tök jó éjszakánk volt. este 8-tól reggel 5ig húzta a lóbőrt. a felső fogunknak már nem sok van hátra.
Cipő: én sem tudom még mindig eldönteni.
Húsvét: Ruhát vásároltam neki és mindegyik Thomas a gőzmodony-os. Egyik mamától Fisher price daloló mesekönyvet kap. A másiktól noname edzőcipőt, homokozót.
képzeljétek voltunk ma a Győri állatkertbe. A kecske feje kijött a babakocsiig és megijedt. Ezenkívül annyira fel sem fogta. Hiába mondogattam mi micsoda és milyen hangot ad ki. Kevés állat volt a placcon. Jót sétáltunk és kész. A gyereket jól megszívta a levegő, de azért nem alszik még.
Egy hét és itt a Húsvét. Ki hogy készül rá ? várjátok? Mit hoz a nyuszi a kicsiknek? Mi finomat készíttek ?
Szeretnénk kocsi ülést venni de nem tudom most milyent vegyünk 9-18 kg-ig vagy 9-36 ig-ig? Miket kell nézni az ilyen ülésnél? Ti hogy választanátok ?Természetesen azért nem milliós összegű legyen mert van pár extrája :)
Van valakinek életbiztosítása ?Ez a babamama biztosítás esetleg??
Ki hogy van ezzekel? Ha nem szertnétek reklámként írni a biztosítorol írjatok privibe kérlek.Nem tudom milyent válaszunk :(
Sziasztok ! :)Hosszú éjszakánk volt kitört a bal második felső zizkánk. :)
Cipők ? Hát én már egy jó párat kiprobáltam de még csak alig jár ha fel tud kapaszkodni és arra a következtetésre jutottam ,hogy várok vele picit ,mert mindegyikből kifordul a lába ,elhadja játszás közben. Igaz ,hogy a házban inkább tapados zoknit adok rá ,mert a kiscipő mindig lejön a lábáról lehet puha talpú vagy kemény , tépőzáras ,füzős cipzáros bármilyen.