2009. júniusi babák (beszélgetés)
Bocsánat csak épp a babnaplót irogattam.:)Nekem nem kell mégis sokat ffekszem, mert alacsony a vérnyomásom, és pár napja nem bírom meginni a kávét, mert kihányom, de mostmár sajnos mindent, Elég sokat szenvedek, De remélem ez a normális.Így 7 hetesen.
feküdnöd kell?Szegénykém.De miért?
Úgyis nehéz, hogy a kicsi gyerek azért ott van feladatnak?
Akkor az a titok:) osszes domino orat megfogod:))) amugy nekem is nagyyyyyyooooooooooon lasssssan telik az ido!!!:(((
Szi Kisbuksi!
Velem nincs újság. Feküdnöm kell, és lassan telik az idő. Veled?
Tőlem kérded? A párom szerint nem normális, hogy nekem a számítógép előtt kell lennem mindig, ha dominó óra van... Én sem tudom megmondani, hogy mi teszik benne. Boldog hetifordulót! :-)
ma vagyunk KILENC hetesek:)))
lattom nagyon megy neked a domino jatek:) mi a lenyeg, elkapni a dominoorakat? es varni a megfelelore???
nem nagyon valtoznak az arrak ezzen a teren, de ebben a vilag valsagban ki tudja... igazad van!!!
Megnéztem. Attól függ majd, hogy melyiket választom, hogy mennyi lesz az áruk akkor, amikor aktuális lesz.
szia Rinike, megneztem az ossejt osszehasonlitast, es azok kozott en is Kriora szavazok, tudok meg egyet ajanlani, ami meg olcsobb, par ismerosom ott csinaltatta, es nagyon vannak megelegedve(szlovakiaban van a ceg, de beszelnek magyarul is!!!) :
[link] ... ugy hogy nem tudom melyiket valasszam..nem vagyok okos!
Herpesz dolog érdekes... Úgy látszik akadnak tévedések. Én egyszer összekaszaboltam magam jó bénán ott lent borotválkozás közben... Jójójó, tudom, béna-hülye voltam. Aztán elfertőződött. El is mondtam a dokinak, hogy ez történt, de ő azt mondta, hogy az biza genitális herpesz. Szedtem is rá valami bazi erős gyógyszert. Meg rettegtem, hogy mikor jön újra elő, merthogy az állítólag rendszeresen kijön, akinek van. Nem jött, évek teltek pedig el. Mondjuk ez gyanús is volt, de nem bántam. Aztán a nyári vetélés után egy doki vett mindenféle mintát, hogy kizárjuk, hoyg fertőzés okozta, és kiderült, hogy nincs is bennem az a típusú herpeszvírus. Na ebben az esetben nem bántam, hogy a doki tévedett, aki ránézésre mondta a dolgot...
húú akkornem panaszkodom. képzeljétekmost találtam meg a volt pasim bátjának feleségét már a 2. gyerköc is megszületett nálluk4 Imádtam a csajt nagyon jó fej!
Én hétre jövök és így vagyok 3-ig
óóén mindig 4-ig vagyok vagyik fél 5-ig. :'(
hmmm fini paradicsom halacska, a hot-dog jó,mert az nálunkis van. én tegnap és ma megattem 1 tábal kekszes-narancsos tibi csokit, elég is volt egy időre! :D
Ma kivételesen én is négyig.
Én is 4-ig vagyok :( De kártyázgattam egyet.
Még mindig nem ebédeltem. Azt hiszem most már inkább otthon eszem valami táplálót. Fincsi kis halacskát! Esetleg haza felé egy hot-dogot :D Vagy a süti centrumból valamilyen péksütit.
semmi gond elbeszélgetek addig töppönszottyal!
naa mindenki ebédel, vagy vége amunkaidőtöknek, csak én melózok pénteken 4-ig?
én ma egy hawai kiflit reggelire, egy sajtos tangli sonkával sajttal ebédre és répát a főasszonytól tízóraira ,most 2 zsömi teljes kiörlésú, májkrémmel, sonkával.
Este meg valami gyümi, és .... nem tudom mi.
Húú d ehiyánzik a fött étel!
na majd pótolom holnap4
:D
húúú csöpög anyálam! ennemis kell valamit!
Ez isteni!
[link]
Nézzétek meg a C menüt :) 395 ft/nap igaz csak 1 tálétel, de nekem bejönnek. Most rendelem meg. 14 óráig még lehet.
Ja, és lejebb van kimondott kismama koszt is. Országos.
Köszi, hogy megosztottad velünk.Biztosan nagyon nehéz lehetett.A korházi hozzáálláshoz annyit fűznék hozzá, hogy nekem van +és - élményem is.2000 ben mikor elvetéltem velem is úgy bántak, mint egy hülyével.Aztán mikor kiderült hogy a klinikavezető a dokim, körbeajnároztak.Végül elment a baba, de egyik sem mert hozzám nyúlni, mivel a diri betege voltam.Kb 15 orvos vizsgálgatott, (mert a dokim elutazott), mire egy fel merte vállalni, hogy kikapar.Egyébként csak +
További ajánlott fórumok: