2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Teljesen természetes, ennyit fog rá mondani :p
Nekem Tomaccsal is volt, először megvizsgált, akkor talált valamit, de utána nem volt semmi a folyás meg megmaradt. Most is ugyanígy van... csak már nem izgulok miatta :p
Egyébként sziasztok! Egésznap Totóval a kórházban voltunk terhelésen, egyelőre úgy néz ki hogy a fiatal úr kinőtte a tejérzékenységet. :DD
Én is kaptam kúpot anno, nekem sem ért semmit. Én nem merek tisztaságit használni, mert akkor nem tudom mennyi (bocsi, ha naturalisztikus vagyok), de holnap mondom majd, aztán beszámolok...
Vizike 60 nap...húha... Én holnap leszek harminc hetes. Haladunk :)
majd mondd mit mond holnap a doki! Kiváncsi vagyok. Nekem egyszer adott kúpot, de sokat nem használt, ráadásul akkor én még nem is éreztem hogy lenne, de szerinte volt...
Én két hete voltam akkor is ugyanilyen folyásom volt és nem mondott rá semmit, méhszáj zárt, szóval nem tudom...
Én is kaptam plusz huzatot. Jajj, azok is olyan szépek :)))
Akkor lehet ez valami természetes dolog. ÚÚÚÚtálom :(
Na a végére értem :)
Barbika kit ajánlottak Csabán? Mert ha Rónát, akkor őt én is ajánlom, velünk nagyon jó fej volt, de legalább két hétre előre be kell jelentkezni, ha kell számot is tudok...
Kisbibe a köldököm nekem is nagyon érzékeny, apa már tudja, hogy oda még puszit sem szabad adni :) Dokim azt mondta ez nem baj, ott nincsenek izmok, és nem nagyon van védve, vékony az egész, azért feszül...
Én sem kádazok, mióta tudom, hogy babás vagyok. De alig várom, hogy elmerülhessek majd egy teli kád habos vízben :))
Csajok Ti hogy álltok a folyással? Nekem mindig olyan bő, és nagyon idegesít. Nem viszket meg semmi, de olyan kellemetlen. Holnap megyek dokihoz méhszájvizsgálatra, meg papírért, majd azért megnéztem ez t is... :(
Szilvita én sem csalódtam, annyira szép :)) Ti milyen mintásat vettetek?
Szióka lányok!
Én bizony szundikáltam 1et délután.:)
Még most is tudnék.
Agoca igen szupi az ágy!
Khatif de jó hogy hamarabb tudsz anyukázni!!!:))
Chevic milyen szép kisfiad van!:)
Misz örülök hogy segithettem.:)
Ó, de jó, hogy el tud menni anyukád mire jön a Baba! örülök, hogy ilyen jól sikerül a szervezés.:)
Anno mikor Ágika született, az én anyukám is itt volt sokáig. Nem is tudom mi lett volna velem nélküle! De most esély sincs rá. :(
Cvetich édes a babád.
Agoca szép lett a kiságy:-)
Ügyes és szerencsés vagy a dokiügyben. :)
A jövőhét pedig mindjárt itt van. Addig meg jön egy hosszú hétvége apával. Hipp-hopp eltelik meglátod! :)
Koszi a biztato szavakat. Nagyon kedves vagy.
Beszeltem Anyummal is 2 orat skypen. Teljesen meg is nyugodtam. Azt is eldonottuk, hogy hamarabb jon, mefvaltoztatom majd a jegyet es junius elejen mar jon is. Ennek nagyon orulok.
cvetich: el is hiszem, hogy szerelmes vagy a babádba! Csodaszép! :)
agoca: nagyon szép az ágyikó, jó dolga lesz a Kismanónak benne. Hajrá a dekorálással! :)
Mindenki! Nézzetek el a szulokeozo.hu-ra! Tök jó dolgot találtam!