2009 júliusi babák! (beszélgetés)
mi már fél évente járunk kontrollra.
17000 ft/hó 2 évig ha sikerűl a levétel,ha nem 50000 ft a költség
Sziasztok csajok!
Bocsi, hogy ilyen ritkán vagyok fenn, csak néha nem akar müködni a net!:( Azért róbálom követni az eseményeket!
Vikk!!!
Gratula a tesódnak! Sok- sok finom tejcsit és egészséget kívánok neki!
Vikkk!
Gratulálunk a tesódnak, jó egészséget kívánunk!
Én is nézegettem, és gondolkoztunk az őssejt levételén. Csak sajnos nagyon drága, így elvetettük.
9 kispipim van eddig remélem még a 4 db tojiból is kikelnek reggelig !Csodálatosak az állatok hogy tudnak szeretni ösztönösen olyan ari a kotlós velük!!!!
Tegnapmeg mit hallok a tvben hogy 1 2 gyerekes anya(ez nem az) a wc ben megszülte a gyerekét ........Gusztustalan banda valaki évekig próbálkozik erre ez a hír áááááááááá na húzok pux !Apa a gyerekkel elment faanyagért mert homokozót akar csinálni neki-)))
Megszületett tesóm babája :-)
Orsó Virág 2850g és 50 cm .Nagyon szép.
Azt mondta fájt de gyors volt :-)
Remélem nekem is ilyen lesz
Ja, értem, az jó. Nálunk a kórházba küldik a csomagot, és oda is mennek érte. Ezért is nem tudtam, hogy mi is van, de az orvosom behívott a sejtbankba, és így elmagyarázták.
Mennyit kell fizetnetek érte? Nem kérdeztél utánna, hoyg nincs e nektek is valami lehetoség. Dáviddal még jársz mindig kivizsgálásokra?
Ha papi végez a csiszolással, akkor állhatok neki takarítani. Sajnos kell száradnia a falaknak, így most már egész biztos, hogy csak a következő hosszú hét végén tudunk festeni.
Ráadásul most hét végén kellene mennünk Domboriba, egy másik fórum találkozójára, de nem tudom, hogy mit csináljak. Jövő héten meg kaktusz kiállítás lesz Pesten, oda is jó volna elmenni...
3 hét múlva meg lesz a hosszú hét vége, akkor már festeni kellene
Fel tudnék robbanni :(
Mint írtam, szerettem volna húsos palacsintát csinálni. Hát a palacsinta tészta landolt a kutyának.
Apósom tönkretette mind a két serpenyőmet, feljött a teflon, leégett a palacsinta.
Így húsos makaróni lesz... valamikor, ha lehiggadok, és visszamegyek a konyhába.
Szia!
Nem kis meló lesz az egészet kivasalni, de ha bírod akkor nagyon tök jó. :)
Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok,hogy mostanában nem jelentkezem,de itthon is kell egy kicsit dolgozni,meg a melóhelyen is,és járok ugye a gyógytornára,holnap elkezdem a szülésfelkészítőt,este pedig általában Apa netezik.
Elkezdtem kimosni a kicsi ruháit és a holmijait.Én kaptam 3 zsák használt ruhát,és vettem is kb.1 zsáknyit.Ne kérdezzétek minek,kellett vennem és kész.
Ezek a kapott ruhák kb.1 éves koráig lesznek jók,és úgy döntöttem,kimosom az összeset,és kivasalom.Legalább később nem kell.Tudom,hogy nem fogom a felét sem használni,de szeretném tisztán a szekrénybe rakni,és nem akarom zsákban tartani őket.
Megrendeltem a baldachinszettet,nemsokára megérkezik.
Ma elkezdtem hordani a speckó visszér elleni harisnyát is.Kb 10 perc kellett,mire felbírtam venni,olyan szoros volt.
Most megyek egy kicsit dolgozni a klinikára!
Üdv:Zsu