2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Én is faros baba voltam. Túl kásőn vették észre, hogy rosszul fekszem, így nem volt idő mefgodítani.
De szerintem ne izgulj még sok hét van hátra mielött kibújik a kicsi, addig még van ideje megfodulni.
Misz, köszi! Még reménykedek, hogy úgy gondolja, neki jobb lesz fejjel lefelé, ma azt mondta UH-on a doki, hogy helye van, a méhlepény a hátsó falon, a köldökzsinór elég hosszú, így szerinte megfordul. De azt mondta, simán megszülöm farosan is. :) Hát köszi... Ilyet is csak pasi mondhat! :(
Vizike, azért csak nem én leszek az első faros gyerekkel! :)
Vikk, gratula a tesódnak! Gyors felépülést, sok tejcit kívánok neki.
Barbika, remélem már jobban vagy!
Szilvita, Kata GYÓGYUL, de azért ezt csak halkan merem mondani, ma láztalan volt végre!!!! :)))
Khatif, megértelek! Elhiszem, hogy ki vagy akadva, én is ki lennék, hogy nem pihenhetsz kicsit, mielőtt megérkezik a baba. Pedig rád is rádférne. Főleg a keményedések miatt.
Ma voltam én is az utolsó vérvételen, megjött a streptococcus eredményem is, szerencsére negatív lett. :)
Szia Lányok!
Vikk gratulálok a tesódéknak, gyorsan szült:) Mázlista, irigylem egy kicsit:) Sok boldogságot nekik!!!
Ducky, nyugodj le, mindig voltak és lesznek ilyenek:(
Khatif, elhiszem hogy fáradt vagy, én teljesen kivagyok pl. ma, amikor elmentem itthonról 11-kor, torna, aztán anyuhoz elbuszoztam, ott végre egy órát pihentem, aztán vissza a városba szülésfelkészítőre (ami tök jó volt), és végre hazaértem. Pihenj, amikor csak tudsz!
Barbika jobbulást, én is lebetegszem azt hiszem, tisztára bedugult az orrom és olyan nagynak érzem a fejem:(
Timk, holnap küldöm a levelet, bocs, de már nem vagyok képes. Egyébként hogy van a hányingered?
Vizike, sikerült mindent elintézni?
Kisbibe, hogy van Kata?
otthagyta, magára hagyta egy pici újszülött babát képes volt magára hagyni...
pedig 9 hónapig benne élt az a kis emberke....
még az állatok is gondozzák a kicsinyüket, és erre egy ember meg nem???
én nem is tudom erre mit mondjak...
hiába próbálom, nem bírom túltenni magam a témán, de szerintem azért mert bennem is egy új élet van és így érintettnek érzem magam az ügyben...
igen, igazad van...
én nagyon sokat agyaltam ezen a dolgon, egyszerűen nem tudtam felfogni hogy ilyen létezik...
ő akkor nem szedett vitamint, nem ment uh-ra , orvoshoz, védőnőhöz, bababoltba, nem készült hellyel a baba számára?????
ez nekem felfoghatatlan...
hogy lehet egy nő ennyire felelőtlen?
egy életet nem lehet semmibe venni!!!!!
Teljesen megértelek. Én tuti kinyúlnék 30 kisgyerekkel a suliban! Le a kalappal előtted, hogy még bírod. Az mindenesetre tuti, hogy nálatok ezt a 36. hétig dolgozást szingli férfiak találták ki. Gőzük sincs mivel jár a terhesség egy nő számára.
A háziorvossal nem tudnád megbeszélni, hogy vegyen valamilyen ürüggyel táppénzre?
Általános vérképet, meg ellenanyag termelődést.Nem -e lettünk elenségek a kicsimmel.:)
de hála az égnek nem kell éhgyomorra menni.:D
Megértelek kedvesem!Pláne, hogy már néha keményedsz is,és azért meló helyen nem tudsz még igazán kényelmesen ülni sem.Nem hogy pihenni.
De én úgy gondolom, mikor bemész a kisfiatok szobájába mosolyogva a pocakodat simogatva lépsz ki onnan.És elfeljetessz minden akadályt.
igen, én is hallottam... egyszerűen ledöbbentem hogy egy nő aki elvileg anya meg akart szadulni a babájától...én nem is tudom hogy büntetném meg, de nem csak börtönnel az tuti......
Vikk fogadd gratulációmat a baba miatt:)
Koszi a kerdesed. Jobban vagyok, egy kicsit. Legalabbis nem kemenyedek. Azt mondta ma a szuleszno, hogy nem tud neke mit mondani, ha kemenyedek fekudjek le. mondtam neki az munka kozben nehez lesz. Hat erre nem tudott mit mondani. Azt mondta, amig a kemenyedesek fajdalom mentesek es nem jonnek minden 5 percben addig rnomalisak. Tudja, hogy engem aggaszt, de hinnem kell neki.
Kedz elegem lenni, hogy minden normalis kismama otthon van en meg jovoheten kezdem a 8 honapot es megszakadok a munkaban. Raadusl egyre tobbet kellene dolgoznom. Nem ratok vagyok merges ne ertesetek felre, csak nagyon faradt vagyok. Jo lenne itthon lenni egy kicsit.
Képzeljétek, napok óta alig állok a lábamon. Olyan fáradt vagyok, hogy alig élek.
Ma volt az én szívbéli jóbarátnőm és megtakarította az összes ablakom és ajtóm. Hát mire én egy szekrény polcait letörölgettem ő már kész is volt. Egy angyal. Én meg egy lassú csigabiga. Ez van. Apa most rakja vissza a függönyöket. Olyan jó lesz ha ez is kész lesz. :)
J igen neked akartam irni, hogy tessek tobbet pihenni. Tudom, hogy sok a dolgod es Akos is ott van, de akkor is.
Remelem sikerul a kisfiadat meg jopar hetig mondjuk egy 8 meg bent tartani,
Sziasztok!
Mennyi minden történt mióta nem voltam!
Vikk: gratulálok a tesódnak és jó egészséget kívánok!
Barbika: jobbulást neked!
Gratula a szép pocakfotókhoz!
Kisbibe: Ne aggódj a szülés mikéntje miatt! ( Mondom, én a főpara! :) De azért csak hidd el nekem!) Döntően úgy sem tudjuk befolyásolni. Bent nem marad Baba, ez tuti. :D
A császárhoz meg annyit fűznék, hogy nekem olyan simán ment a császár és a lábadozás is, hogy a sima szüléstől jobban félek.
Tudod van egy olimpiai versenyszám kismamáknak: folyosón vánszorgás a wc-re. Na ebben a versenyágban bármelyik gátsebes kismamira 2 métert vertem simán bármikor. :DD
Szióka lányok!
Vikk gratulálok a tesódnak,és sok sok tejcsit kivánok neki én is!
Kisbibe még a végén beelőzöl mindenkit! :)
Barbiak remélem használ a tea,és végre ki tudod pihenni magad.
Lányok mndenkinek micsoda csini pocakja van már! :)
Ma voltam dokinál,minden rendben van,legközelebb 1 hónap múlva kell mennem.:)
Ja holnap reggel vérvételre kell mennem.:(
Gratula én is! Mindenkinek, babáknak, uh eredményekhez, meg minden :)
Visszaolvastam :) Velünk semmi különös, talán mintha az enyém is befordult volna, de ez majd csak jövő szerdán derül ki :)
Vikk, gratula a testvérednek, nagyon:-)
Lego, pedig ott lehet mondanának nektek is valamit, nekünk is ott intézik, így veszik le ingyen. De a lényeg, hogy le lessz véve, csak persze soha ne kelljen használni.