2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Pénteken voltam én is.Az enyém már 3 fokban érett.Tehát már nem sokáig tudja ellátni a feladatát.A dokim szerint már rövidesen szülünk.:)
na megyek pihenni,fájok már ülve.Jó éjt puszka
Itt nem is csinálnak NTS-t egyáltalán.
Hát én megbűnöztem :( meg ettem egy szelet tiramisut. Tojás nem volt benne, de sajt igen, remélem nem elsz baj :S
Mindenhol máshogy van...
És UH voltál mostanában.Nekem azt írták rá pénteken ,hogy placenta 2-3 fokban érett.
Ez jelent vmi fontosat?
Én meg pénteken voltam 38,itt akkor kezdik.:)
Szegény gyerek már fél órája csuklik, pedig még ittam is vizet rá. :D
Mindig mikor mondom apának, hogy csuklik a lányod,hoz nekem vizet.:))
nekem a 2.
kedden leszek 38 hetes.
Hanyadik nstre mész?
Nekem még csak most volt az első.
Háááát ha jól emlékszem igen nagy babád van!!
Igy akár beszélhetnétek vele, vagy a kerbe megszólithatnátok 1 gólyát, hogy ugynamár legyenszives, mert apuka, anyuka türelmetlenül megszeretné ismerni édes gyönyörű babáját.
Sajnálom, ha vizesedsz,már én is kezdek ,de eddig csak 2szer volt veszélles a lábam.Még pl gyűrűt hordok,és nem azért mert rámszorult! :DD
Fura ,hogy ezt írod.
Krisztián szerint 17 én születik a méretei alapján ami ugye nagyobb mint az igazi kora az 19. :-)
Felőlem már ma is jöhetne :-)
Eléggé vizesedek már:-(((és már nagyon várom
Sajnálom az nincs! :((
Csak diósnápolyi, meg csokiskexes fagyi, meg bocijégrém,meg dunahullám, megvésztartlék barackos túrós pite!
Estleg dinnye, vagy barack nem lessz jó helyette??
Nehéz ez. Én nem akarom Ákost sürgetni majd jön ő, amikor akar. De mindig az jár a fejemben, hogy szombaton már 37 hetes leszek és jöhetne végre.
Pedig nem is érzem magam rosszul mes semmi. Csak olyan jó lenne már látni és tudni, hogy minden ok vele. :DD
Gondolom ezzel mindki így van.
Jaj valaki adjon egy kis dobostortát.
És Te mit érzel?Mikor lessz a nagy nap??
Én a 17, vagy a 19.ét gondoltam magamnak, de nállunk apa igen alkudozik a lányával, hogy 22.én jöjjön.
Szerintem nem én kezdem a sort nállunk.:)
Mi is pénteken megyünk a kórházba, de csak a 2. nstre.Már dokival csak a szüléskor találkozom.:)
Ez aranyos! :)
De hiszen már készen van az ágytatok!Bziztos ami biztos alapon visszakerestem a naplódba a képet.Csak meg kell ágyazni és kész.Milyen matracotok van??
Apuka igen házias, ha még ezt is beválalja, csak nehogy a kicsi a pocakodból meglássa milyen szép is az ő ágyikója, és hamarabb kikivánkozon.
a kis babonás, és még nekem mondta hogy mert én hiszek a babonákban...
hát akkor ő???:)
Haha, aranyos a párod :))
Hátha téged nem zavar, akkor majd megcsinálja később :))
Khatif tényleg szép mindenetek és már csak Ákos hiányzik!
Nálam új fajta fájás jött elő,a fenekem fáj és átsugárzik a combomba...Pocsék érzés és amíg be nem járódok addig érzem:(
Ja és képzeljétek a páromnak most az a heppje, hogy nem lehet összerakni a kiságyat, mert akkor szerinte előbb lesz meg a baba...Azt mondta hogy amíg én kórházban leszek addig mindent elintéz, de előtte nem enged semmit csinálni...
Ki hallott már ilyet...
Hogy te milyen szép lány vagy, amikor mosolyogsz, ez hihetetlen!!!! Esküszöm, egy teljesen másik "lány" néz vissza a képről, mindig ilyennek kellene lenned! :) És ezt komolyan mondom, teljesen más az arcod a képen, többször is megnéztem, hogy jó helyre kattintottam-e. :)))
Most nem nagyon van időm, ki kell szedni a leányzót a kádból, aztán megyek vasalni, szóval jók legyetek! Ha lesz egy pici időm, még benézek.
Kedvesem gyönyörű vagy,és meseszép a szobátok!Milyen aranyos kisvirágos a függöny is! :)
Viszont mérhetetlenül szomorú vagyok, hogy nem látok még 1 icike picike mosolyt sem a szád sarkában.:(
Köszi lányok a bókot. probáltam mosolyogni, de nagyon rosszak lettek a képek :D
Hát igen Ágoca kétlem, hogy akkor is ilyen rend lesz, ha Ákos beköltözött, de majd probálkozom :)
Khatif!: Beleszerettem a pelenkázószekrényetekbe, nagyon szép, meg a kiságy is!
És az a pocak, nagyon csini vagy! Bár tényleg mosolyoghatnál!:)
Khatif tőletek is már csak Ákos hiányzik. Nagyon szép a szoba, és a pocid se semmi:)
Még milyen szép rend van mindenhol, egy hónap múlva meg tuti lesz némi káosz :))
Hát én elég jól el vagyok ma, igaz itt nincs front.
Viszont Ákos vagy két ököllel veri a kijáratot vagy megfordult és rugdossal. Komolyan aggódom, hogy a gyerek átment farfekvésbe. Na majd kedden kiderül.
Tettem fel képeket a képek közé. Sajnálom Vizike ez sem mosolygós, úgy tűnik nekem nem túl jó a fénykép arcom és ahol mosoly van az arcomon ott félelmetes vagyok :)
Én is észrevettem.Ma nekem is nagyon vizesedik a lábam, de még ennyire talán sose vizesedett, most még a pócolás sem akar segíteni.
Málnázni én is szívesen mennék.Bár én már szívesen ennék egy kis főttkukoricát, a zsenge termésből:-))
Már annyira közel vagyunk a nagy pillanathoz.Olyan furcsa lesz:-))Ma is sokat fájdogál a pocim, de ez még semmi.
Ti hogy vagytok??
Kitartás lányok, sül már!!! Nagyon nagyon guszti szerintem , és nyersen is fini. Van benne ribizli, aszalt gyümik, meg sok mandula, mogyoró... Remélem fini lesz, és apának is ízleni fog :)
Mellesleg ti hogy vagytok? Én olyan vagyok egész nap mint a mosott kaki. Valami front van? A derekam is nagyon fáj, meg a szeméremcsontom, ott egész alul... De mostmár leülök megnézek valami filmet....
Van persze, a szomszédnak van vagy 20 sora! :D
Hozzál kosarat.:DD
Barbika sajnálom, hogy vizesedsz.Nekem meg a gyomrom ég, de kegyetlenül.:(
Pedig ettem már renniet is.:(