2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Na megjottem.
Akos feje teljesen beilleszkedett,azt mondta a szules, hogy ennel lejebb mar nem megy.
Szilvita igazad van,csak par orara marad sterill. De azert en megcsinalom es ugy teszem el a korhazi csomagban.
Szegenyek,mennyire szenvedtek.Nekem azert meg tobb mint ket hetem van hatra.Mivel sejtem mikor fogant Akos igy nem hiszem,hogy hamrabb fog jonnni.Igazabol nemis latomokat, hogy harabb jojjon hiszen a terhesseg eddig teljesen normalis.
Nem is baj, ha magara szed egy kis sulytmielott kibujik. Istenem , de felek, hogy par ora mulva mar jovunk is majd haza.
És ittál málnalevél teát? Az elvileg puhítja ugye a méhszájat...
Hű Dóri, ez egy ilyen éjszaka volt, feküdj le pihizni ebéd után.
Igazából különösebb bajom nincs, CSAK SZERETNÉK MÁR SZÜLNI!!!
Engem nagyon elkeserített tegnap a doki, mikor mondta, hogy teljesen zárt a méhszáj, ráadásul azt mondta betonkemény. Kérdezetm ez császárt jelent e? Mondta, hogy még megpróbálják puhítani a méhszájat, utána jövő csütörtökön legkésőbb elindítja a szülést és ha nem megy, akkor császár. Most egy kicsit félek, na de majd lesz valahogy, csak annyira nem akarok befeküdni.
Szegény kedvesem!Még szernecse, hogy ott volt édesanyád, hogy megvigasztaljon.
És a párod?
Na kimostam, kajcsi fő, apa itthon. De jó nekem :)
Csak ez a Csabi fiú nem akar jönni.
Látom már minden praktikát bevettek. Olyan jó t mosolyogtam, én tegnap sterilizáltam :)
Ma meg lábat borotváltam. Mást nem, mert már nem megy. Ez van...
Sziasztok!
Nagyon megszenvedtem az északát, görcsöltem, fájt mindenem, sehogy se volt jó! A sírógörcs is rámjött! Anyunak szóltam is, ő meg szegény tök kómásan próbált vigasztalgatni.Aztán valahogy csak sikerült elaludnom!
Látom még egyben vagytok csajok!:)
Barbika? Lehet, hogy a korházban? De hisz ő a hónap végére van kiírva! Nagyon érdekel, hogy mi lehet vele! Komolyan ha délutánig nem jelentkezik ráküldök egy sms-t!
Semmit sem mondott.A méhszájam nem tudom hol tart csak arra figyeltem, hogy már érzi lennt a fejét.Nállam még az sem egyszerű eset, hogy nincs igazi utolsó számitható menzeszem csak Aug.5.én.Annyit mondott, hogy pénteken Nst,és utánna megnézi a magzatvizet.Ask van beirva a kiskönyvembe.
Ma én sem fájok, lennt van a buksija érzem,mert nyom.De más extrát nem érzek.:)
És Te hogy viseled ezeket a napokat??
Neked mit mond a doki? Mikor kell befeküdnöd ha nem jön a baba? Méhszájad hogy áll?
Én csütörtökre vagyok kiírva, pénteken vagy hétfőn kell befeküdnöm. Sajnos nincsenek fájásaim és a méhszájam sem nyílik:(((
Majd kiderül. :D
Még papiron van 3 napom.Addig is feltett lábbal fexem Miskával a kanapén. :)
Danica nagyon szép lett a táblázat!!
Szinesedünk! :DD
Szerintem felesleges kisterilizálni, csak pár órát marad steril nem??? Vagy megint hülyéket írok?:D
Vizike, estig meglesz a fotó!
Danica, örülök hogy megvagy:)
Danica örülök, hogy jól vagy.Szép lett a táblázat.
Lehet hogy akkor az én lányom is csak ilyesmire vár mint amit Vikk is csinált??Én még nem sterilizáltam ki semmit.Gondoltam majd apa ha már megszültem, de ...lehet hogy ki kéne:-))
Csak be volt fülledve a szoba, én meg nem tolerálom a meleget. 2pohár víz és 10perc fekve jót tett. :-)
Tom addig apával volt a piacon. Pénteken megyek legközelebb.
Ez aranyos! :)
Nekem meg az jutott eszembe az éjjel, hogy nem sterilizáltam még ki a mellszivós, sem a cumisüvegeket.Bár nagyon remélem, hogy nem is lessz az üvegekre szükség, mert sokáig szeretném szoptatni!:)
De hátha nálluk meg ez az utolsó feladat!
Már ilynekor mi mindenre nem gondoluk!:D
Jó reggelt!
Én már az utolsó cselhez folyamodtam .
Még mielőtt megfogant Flóra kaptunk ajándékba 2 kis rózsaszín zoknit ami idáig az ágy felett lógott.
Ma levágtam és a cuccaihoz készítettem :-)
Hátha csak erre vár:-)))))
Biztos gyagya vagyok már..........
Mi volt a baj veled, kedvesem?Nem volt elég levegős a szoba?Tomacs??
Látod teljesült a kivánságod,már szinezhecc is!:))
Elvileg más dolgunk már nincs is csak bizakodni, várni ,és a pocakot simogatni!:)
NAgyon aranyosak voltak a reggeli meleg váltásnál az apukádék!Ahogy elképzelem,mint a királyi palotánál az őrség!:D
NA Miska igen kényeztet minket.De mennyit hizeleg az utóbbi pár napban!!reggel is dorombolt a pocakomnak!:)
Jó reggelt! Még egyben, csak ctgén voltam, ami 3adjára sikerült, mert elsőre majdnem elájultam, másodikra a gép begyűrte a papirt és így értékelhetetlen lett.
Anytának gratula, és sok tejet! Mindjárt szinezek :-)
Jó reggelt!!!
Bízzunk a melegfrontban csajok...
Vizike gratula a cicádnak, majd összehozzuk az enyémmel, vadászgassanak csak :)
Apa hazaért, olyan cukik voltak, találkoztak apukámmal a kapuban, és csak azt hallottam : " Na akkor átadom az ügyeletet" :))
Most megyek és reggelizek, még meleg a kifli :)))