2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Hu, de jo lehetett :D
En tuti nagyon megijedtem volna.
én is csak néztem mikor a nő tök nyugodtan közölte hogy Alexnek vesetágulata van, meg hogy ne aggódjak, na kössz...meg hogy ez fiúbabáknál gyakori, a háromkeresztes vizeletemre kaptam antibiotikumot de csak két napra való adagot...
meg a doki szerint tök normális hogy vérszegény is vok meg hogy magas a fehérvérsejtem...hát nem tudom....
Az egész Vizi család:D
Képzeljétek hétvégén Balcsin henyélünk este a nyugágyakban, nézzük a csillagokat erre Csabi mondja, hogy ne ilyedj meg itt egy kutyus. Mellém nézek, hát egy iszonyú nagy kutya, jól megszaglászott, aztán mormogott egyet.. Hát pánik beindul, de olyan édin ült köztünk, aztán odafeküdt a papucsomat őrizni, nehogy elmenjünk:) Szép nagy állat volt, na, és a vak sötétben semmit nem láttunk....úgyhogy ment a halózás a háziaknak, hogy vigyék el a kutyát:) Mondom a házinéninek, hogy megszaglászott aztán morgott, mondja, hogy hát mert szereti a vendégeket:)) Nyami ugye?:D
Másnap láttuk nappal, tök édi az a hűséges képű kutya, jött farokcsóválva:))Jól megdögönyöztem:)
Én sem értem! :D
lehet mert gyenge törékeny nő vagyok, és azt hiszik nekik mindent lehet!Lehet, hogy nem látták az ütőt az ajtóban.:))
ducky: az én babaámnál is megállapítottak vesetágulatot, de a 4d azt mondta a nő ez fiú babáknál előfordul. Majd ha megszületik a bébi akkor a kórházban szólok a gyerekorvosnak hogy nézzék meg mi a helyzet vele. (ezt tanácsolták)
Én sem úgy gondoltam, hogy most akkor utáljuk az orvosokat (bár lenne rá konkrét példám a barátnőm mhogy veszítette el a babáját 3 napi vajudás után, de ijesztgetek senki) az én dokim is nagyon lelkiismeretes hála Neki:)
Jó sétizést nektek!
Leht, hogy rám is rámférne!
Khatif: Gyógyulást a cicusodnak!
Sajnos Domi sem az az aktív baba...hát most azért van pánik rendesen, de próbálok megnyugodni...
Akkor jobbulást a cicuskának!
Szúr a sünid?? :-))Majd abba hagyja.
Ez jó Vizisüni:-))
Én most tervezek sétálni menni a párommal.
Mert szegeny nagyonmeg van fazva. Lehet, hogy doki nelkul is meggyogyulna,de Akos miatt mostjobb ha tutira megyunk.
Hidd el nekem is nehez masra gondolni.Foleg, hogy az en babam is alig mozog. Mindig mindekiirja, hogy mennyire aktivak a babak. Hat Akos nem. Ma pl eddig ha ketszer ereztem.Probalok nem aggodni es panikolni emiatt.
Miért megy orvoshoz? (biztos írtad, de nem bírok ennyit visszaolvasni)
Én azt sajnálom, hogy ez a baba már élhetett volna, ha egy doki kiszúrja valahogy hogy baj van a zsinórral, de gondolom nem volt szerencséjük:( Olyan szomorú vagyok, nem tudok belegondolni sem, ha ez velem történik.... Nagyon sajnálom!
Tudom dágám mit irtál, csak arra irtam, hogy Ő nem is keres, mert sokat volt bennt az utóbbi napokban a dokiknál,és mindig meg volt elégedve, meg most is a dokik munkájával.Csakhát rettenetes,és felfoghatatlan.
Én nem is hiszem hogy az összetekeredett zsinór hosszát le lehetne mérni a pocakban.Pláne, ha még a baba is takarja.
Agoca: A halászléből igazán küldhetnél egykis kostolót!
Nálunk most kisütött a napocska!:)
Nincs kedve valakinek feltakarítani a konyhámat??? Mert nekem semmi kedvem nincs hozzá!
Szegény drágám,ki tudja mit gondol most??
De reméljük meggyógyul gyorsan!HA hazajön majd kiengesztelitek valami finomsággal.Már ha nem fog duzzogni.