2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Szia itt is!
Én szülés közben szedtem ezeket, ezt a cimicit, meg még egyet felváltva... hogy hatása volt-e nem tudom, kitágulva ki voltam, csak a fiam félúton meggondolta magát és úgy döntött nem száll le, így sürgősségi császár lett a vége.
Most is itt van a felszerelés a polcon, ha eszembejut beveszem :p De én most nem is természetes szülésre készülök sajna...
Sziasztok!
Először is mindenkinek gratulálni szeretnék!
Ma csatlakoztam a portálhoz,végre találtam egy olyan helyet ahol júliusi babák vannak!
Én 37.hetes kismama vagyok,és megmondom őszintén,hogy tartok a szüléstől.A védőnőm ajánlott homeopátiás szereket,a szülés megkönnyítésére.El is kezdtem szedni a Cimicifuga C12-t.
A kérdésem az lenne hogy valamelyikőtök szed-e ilyesmit ill. szült-e ezek segítségével vagy netán vmelyik ismerőse.
A válaszokat előre is köszönöm!!
Nincs, csak az a nagy kaliforniaia paprika, abbol meg nemolyan jo a lecso :)
Turo rudi is johet
Megvan a kódja, mert én csináltam neki a vonalzóit is, és gyorsan ki is töröltem mindet, ne kelljen rá emlékeznie.
Valami jó cimet kellene kitalálni a naplónak.
Szerintem nagyon jó ötlet. És ha még mostanában el tudnád neki juttatni, biztosan sokat segítene neki. Ilyenkor elmondhatatlanul sokat segít, ha érzi az ember, hogy szeretik, gondolnak rá, vele vannak.
Tényleg szerda van.
látom lassan megint enni fogunk.:-)
vizike, szerintem nem rossz ötlet, nem hiszem, hogy rosszul venné szegénykém.
Meeeeeeeeeeeeeeegy! :DD
Más valamit??Kis hazai túrórudi??
Nem tudom,csak probalomlekotni magam.
igazebol abban remenykedem, hogy valamelyik torok arustol tudokmajd tv paprikat venni es csinalni egy jo kis lecsot. De itt meg soha nem lattam normalis paprikat.
Szerencsetlen asztalos. :D
Nem ma szerda van. Holnap csutortok,holnap megyunk a piacra.
Jelentem: szekrényajtó rendben! Nagyon ráijesztettem az asztalosra. :DD
Ma nem csütörtök van??
Úgy én is játam már!Akrobatikus rockizik.:)
Az a mutatvány a kedvencem még mikor a lába beakasztva a bordáim alá 1ik oldalt, popó,a másikoldalt,lennt meg kopogtat. :D
Segitsünk??
Most mikorra igérték, hogy végeznek??Tényleg mi lett a szekrényajtóval??
Nekem a talpait hol bal, hol jobb oldalon akarja kidugni a fiam. Olyan erővel, hogy néha tényleg úgy érzem, átszakítja a hasfalam és kibújik. :D
Mennem kéne elpakolni a radiátorok elől, mert holnap jönnek a fűtéskorszerűsítő szerelők. Jaj, megint akkora felfordulás lesz! Olyan lusta vagyok, nincs kedvem pakolni. :(
Nekem jobb oldali a babám, ott nyomja ki magát.
Nálunk egész nap ragyogóan süt a nap. Én úgy tudnék aludni de nem merek, mert örülök ha éjszaka tudok. Apa meg itt alszik a nappaliban édesen