2009 júliusi babák! (beszélgetés)
ne izgulj kedvesem!Figyelgesd az órát, és álljbe a zuhany alá ismét, mert a jóslófájást elmulasztja a rendeset meg csökkenti.
JA lassan 1 hete nincs már nyákdugóm,és a kisbibizi még a pocakban.:))
Agoca, nemsokára baba lessz??? Már jo lenne, ha ismét szépulne a táblázatunk. de csak is szépuljon.
Dóry, na, csaknem???Majd jelezz, hogy mi van:-)
Jó éjszakát kívánok mindenkinek és a kis pocaklakóknak is:-)!!Elteszem magam holnapra,reggel NST.
Pussz mindenkinek!!!
Nicsak, valakinél határozott előjelek vannak :)
Ahogy Misz is írta a hasmenés a közelgő szülés egyik jele és a nyákdugó :)
Hiába próbálom, nem jelöli be a gép kedvencnek Barbika naplóját.
Nagyon ügyes vagy Szabinával együtt. Szépen megcsináltátok a naplót.
Csajok! Nem tudom mivan velem!:S Görcsölget a pocim, hasmenésem volt egész nap és a vukk is kerget!Lezuhanyoztam, de nemsokat segített! Valami rozsaszínes izét is hagytam magam után a wc-ben!
Para van!
Ma hazaengedték a barátnőmet a kórházból, de a kisfia még nem tarthatott velük.Besárgult és átvitték a koraszülött osztályra, de nemsokára ő is hazamehet.
Annyi mindent láttam ma a kórházban, egy jópár picibabát is:-))
Köszönöm :)
Csak apa érne már haza...
Szerintem érezni fogja Barbika, mennyire áras felé a szeretet, és hogy vele vagyunk...
A dokim nem mondott a pirosságra semmit, örült, hogy voltam bőrgyógyinál, és hogy kezelem. Azt mondta, ő egész mással foglalkozik... :)
Agoca gratula remélem beelőzöl!:)Na mit szólt a dokid a pirosságodra??
Szilvita remélem én is hogy jól jön le neki a szándék, igyekeztem szépen bemásolni a hszokat.
Sziasztok!
Vizike ez nagyon jó ötlet volt, mindjárt megyek megnézem.
Voltam ctg-n, még mindig nem mutat fájást, csak 40eseket. Viszont utána mentem a dokimhoz is, megvizsgált. Hétfőn kell mennem megint, de szerinte addig simán találkozhatunk :)) Lent van a pocim, folyamatosan kemény (ezt is ő mondta, tapogatta), a méhszájam már bő egy ujjnyi. Most meg eléggé vérzek, picit fájdogálok is. Szóval megint jól bezsongtam, hogy akár bármikor. Para van, de várom!!!
Vizi nagyon megható lett amit írtál.Nagyon szép gesztus tőled.
Sajnos az én párom a sok munka után annyira lusta:-),hogy így a húgommal meg a kutyánkkal sétálgatok.
Hogy bírjátok a "terhességet"?Nálam semmi baj,nem vizesedek és teljesen jól vagyok pedig abszolút nem lehet rám mondani,hogy nádszál karcsú lennék
Az a lényeg!
Lehet, hogy holnap estére én is beiktatok egy sétát, bár azt még nemtudom apát hogyan fogom rávenni, nem az a nagy sétálós!:S