2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Áll az alku, csak etessétek meg a cápusokat is! jó??
Hát még van sütim is, meg jégrém is,a szomszédtól meg kérjetek bálnát! :)
azért akarjuk, hogy mennyél már a korházbq, mert holnap is nagymeleg lesz és beakarjuk foglalni a tavadat és a hűtőd is bizto tele van finomságokkal!:)
Ugyhogy tessék indulni!Jöjjenek csak azok a jelek!:)
Te kis gondolatolvasó! :))
MAjd jön Missz, és megvéd!Legalábbis azt igérte. :))
Hát valószinű, hogy császárra gondolt!:S
Szorítok, hogy induljon el inkább kifelé!
Haha, csak azért félsz, mert oda nem viheted a baseball ütődet, eh? :D
nagyon remélem, hogy Encike, holnap megszületik. Nagyon jó lenne.
Agoca akkor induljuk ma! Így okés Neked?
Nem vagyok irigy szivesen szülök duóba veletek??
Lehet, hogy tágulásosvérzésed van. Ha meg parázol, akkor irány a kórház.
Nagylány vagy te már. De minden rendben lesz.
1 ágyasban vagyok de már bandázok napközben a többi szobában .Ott is jó fejek vannak.
Szerintetek az mit jelent ha azt mondta a doki,hogy infúzió és ha nem megy akkor meg "kiszedjük" persze ha beleegyezem.Én császárra gondoltam .Szerintetek?
Ne izgulj, látod, hogy a babák nem nagyon akarnak ebben a melegben jönni :) Első terhességnél pedig normális a túl hordás egy kicsit :)
Jaj, de könnyen mondom mi :)
Mit tudsz a kórházról? Ugy nem félsz?
Helló csajok! Nekem a picim nem akar jönni, dokim hétfőtől befektete a kórházba, már ha addig nem jön magától!
Ágócának meg Vizikének meg szorítunk!!!
:-)
Nah ez jó jel, ha már az arcod is változik! Hátha reggel valami jó hírel kezdi a főődoki, mondjuk, hogy megyünk szülni anyuka!:)
Itt lenne már az ideje, hogy Flóra is kikukucskáljon meglesni milyen is idekinn!:)
Hidd el kitudnánk magyarázni valahogy, bár biztos meglepődne mikor belép a nappaliba és két óriáspocak néz vele farkasszemet!:)
Hajrá Enci és Csabi!!!Megy a drukk ezerrel!:)
Látom kompromiszum kész vagy :D
Én most beszélem meg Domival, hogy maradjon még bent 3 hetet, és akkor pont apu szülinapján fog születni :) a legszebb ajándék :D
Itt vagyok ragyogok!:-)
Már lehetne péntek:-)
Addig halálra izgulom magam.
Arcom már olyan ,hogy magamra sem ismerek. Pufóka , vizes..
Reggel 8 ra kell menni főorvosi vizsgálatra.
Gondolom ő is megnézi,hogy mi a pálya.
Ha így gondolkozunk, akkor visszont meg kell várnod a szombatot, mert pénteken Vikk szül :D
De szerintem Vizike nem irigy, és megosztja veled a csütörtököt ;)
Párom biztos nézne nagyot :D de gondolom ki lehetne magyarázni, hogy nekünk azért kell ott ücsörögni, mert majd megkönyiti a szülést.. vagy valami ilyesmit :DDDD
hehe.. ezt a kifogást már ugy sem tudjuk sokáig bevetni ;)
Most koncentráljunk Vizikére, a csütörtök az övé!!!
Vikk de csendben van.