2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Nagyon jót aludtam az előbb.
Látom még nincs nagy változás baba ügyben. Vizikének én is nagyon drukkolok, hogy ne csússzon ki ebből a napból. Még azért sok van hátra...
Mézykére pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy hol tart.
Aztán ez után a zsúfolt nap után, szerintem most már induljon el újra a gólya. Vannak még jelentkezők!
Nah legalább megnyugtatott!:)
Akkor lehet, hogy hamarosan Te is babázol?
na felhivtam a szulesznot kozben.
Azt mondta, hogy mivel az egesz hasam egy beton amugy is es Akos alig mozog, szerinte kozeleg a szules. Mivel Akos feje teljesen be van illeszkedve, es az egesz mehem feszul mert mar tele van, a fajdalom ajobb oldalon attol van, hogy az egyik mehtarto szalag jobb feszul mint a tobbi.
Szerinte ne aggodjak, de ha nem tudok megnyugodni, akkor menjek be, vagy hivjam oket, akar ejszaka is.
En a sportot nem is vonom ketsegbe. Az ocsem ETOnal volt jatekos, nagyon jol tudom. Egyet ertek nagyon fontos
De en arra gondolta, amikor egyszer beszelgettem egy anyukaval. A gyerek egy eves koratol jart angolra, meg baba uszasra. A nagyobbik gyereknek meg percre be volt tablaza az elete, a karate es sakk mellett meg vagy 3 szakkore jart.
En Akos uszni nagyon szeretnem elvinni. Arjannal mindig viccelodunk, hogy mi lesz belole, en balettre akarom kuldeni o meg jeghokizni :D
Remélem Enci megcáfolja a dokit!
Vizikének ugyanis azvolt a kívánsága, hogy Enci ma jöjjön, ugyanis ma 4 éve, hogy édesanyja felköltözött az angyalokhoz. Remélem teljesül Vizike kívánsága és Kisbizi még ma meglátja a napvilágot!
Nincs ezzel baj, Én se szeretnék a gyerekemből robotot csinálni.Maradjon gyerek persze!
De én nagyon jól tudom, hogy pl a sport mennyire fontoss! Volt mikor utáltam csinálni, anyuék mégis vittek és nem büszkeségből de nagyon szép eredményeket értem el 3 sportban is, anyuék mindig aztmondták, hogy nem élsportolót akarnak belöllem csinálni hanem egy egészséges gyereket, és nagyon sokat köszönhetek a sportnak, olyan élményeket adott amit soha senki nemtud tőlem elvenni!Az én gyerekem is tuti, hogy fog sportolni, persze az amit ő szeretne!
En igazebol nem tanitanam a gyereket tobb nyelvre, ha nem kellene, mar ha mindketten magyarok lennek.
A gyerek maradjon gyerek es jatszon. Tanulja meg az anyanyelvet szepen, az a legfontosabb.
En abban hiszek, hogy a szorgalom a legfontosabb, ha valaki szorgalmas barmilyen nyelven megtanul, eletenek barmelyik szakaszaban. Ahogy a mondasban is all: A szorgalom fel zsenialitas.
Ne ertsetek felre, senkit nem akarok bantani, csak talalkoztam mar olyan elvetemult szulokkel, akik elfelejtettek, hogy gyerekeuk van es nem egy robot, es csupa olyan dolgot csinaltattak a gyerekkel, amit ok akartak, pl sport, nyelvek, sakk meg hasonlok
Igen, ezt én is igy tudom...
Meg a kisgyerek agya, 6 éves kór alatt, máshova raktározza el a nyelveket, oda ahova az anyanyelvet, mint utána!
Egyetértek veled!
Úgy a jó ha egy bizonyos ember egy nyelven szól hozzá! És ahoz tatja is magát!
Látom a nyelvekről van szó! Én a férjemnek mondtam, hogy beszéljen csak angolul a gyerekhez, de nem lehet rávenni, merthogy az nem olyan mintha az anyanyelvén beszélne:( Pedig mikor amerikában voltunk mindenki azt mondta, hogy anyanyelvi szinten beszél, teljesen el voltak ájulva tőle. Most abban egyeztünk meg, hogy akkor lesznek "angolórák" de az nem olyan, mert én úgy olvastam, hogy az a legjobb, ha a nyelv egy személyhez kötődik, és az a személy csak úgy beszél vele, mert akkor nem keveri a nyelveket.
Szerintem nem kínzás, hanem óriási előny a gyermeknek!
Szegény Vizike! De ha már az orvos is azt mondja, hogy nem sokára megjön Enci, akkor tuti már nincs messze!!!
Drukk drukk drukk :D
Szegény! Szorítunk neki!:)
Remélem Enci elindul kifelé!:)
Nem tudok visszaolvasni, mert itt van anyum, de most írt Vizike! Még nem a jó hír sajnos.
Nem találták elég erősnek a fájásokat, de folyamatosan 6 perces fájásai vannak, kapott nospa injekciót és bent tartották. A doki szerint ma meglesz a baba, de legkésőbb hajnalban. Egyedül van egy négyágyas szobában, olvasgat. Mondtam, hogy nagyon drukkolunk neki, és várjuk Encit!
Sziasztok!
Nagy nagy gratula Agocának hogy már babázhat:)
Vizike, Mézike lesegetem a gépet hogy van e rólatok hír:)
úgy látszik a melegben jobban dolgoznak a gólyák:)