2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Ó jaj sikerült! vééégre :D lesz mennyasszonyi ruhám és menyecske is :D
csak sajnos tükörbe kellet néznem.. hááááát..jaj.. nem nagyon tetszett amit láttam:)
Sikerült megvenni a ruhát???
Sziasztok lányok!
Végre hazaértünk a nagy ruha vásárlásból...
Most olvastalak vissza titeket, de már a felére nem emlékszem, hogy mit akartam reagálni :D
Minden esetre megy a druk Timknek! Remélem már uton vannak...
És én is szeretem a farm ahol élünk-et :D szerintem az örök zöld, soha nem fog kimenni a divatból :D
Ja, és szerinte magas a fájdalomküszöböm, merthogy mondtam neki, hogy még sosem sírtam a fájdalomtól, és megállapítottuk, hogy a vesegörcs azért nagyon tud fájni (az volt nekem is, meg neki is). Remélem igaza van, és tényleg jól fogom majd bírni a dolgokat.
Közben megjött a védőnő, meg már el is ment. Aranyos csaj. Jót beszélgettünk, meg röhögtünk is. Csak az a kár, hogy nem szült még. Így a fájdalommal kapcsolatos dolgokra nem nagyon tudott tapasztalati dolgot mondani. Viszont megnyugtatott, hogy attól, hogy teljesen zárt vagyok, még lehet gyors szülésem. Volt egy olyan kismamája, aki teljesen zárt volt, aztán 1 (!) óra alatt kitágult a méhszáj teljesen. Mondjuk ez gondolom nem általános, de jó tudni, hogy ilyen is van. Azt mondja, már látszik az arcomon, hogy nagyon a végén vagyok. Szerinte bármikor jöhet ez a baba. :)))))
Jujj Timk, nagyon drukkolok neked! Remélem már elindultál a kórházba.
Sziasztok!
Hazaértem a kórházból. Megismerkedtem az új dokival, elég rendesnek tűnik. Megvizsgált, mondta,hogy a méhszájam még zárt, de nagyon le van már rövidülve a méhnyakam, úgyhogy a héten biztos szülünk. Mondjuk amúgy is szültünk volna, mert csak 1 hetet lehet itt túlhordani. De legalább készülődik kifelé. :)
CTG-m elég szar lett, mert végig aludt a baba. Az asszisztensnők meg rázogatták a hasam, hogy ébredjen fel. Végül be kellett nyomnom egy jégkémet meg kólát, így végre mocorgott egy kicsit.
a párom letöltött két évadot a netről, most azt nézem, olyan jó, mintha megint kislány lennék, lassan két gyerkőccel.:-)
Én is nagy Farm ahol élünk rajongó voltam! De szerettem...:)
Nekem volt ilyen, ne aggódj szülés után elmúlik ;)
Hú azt én is mennyire szerettem :)
Totó is tiszta anyás volt az utolsó pár hétben. Most meg mamás lenne, ha még itt lenne a nagyanyja :p :)
tiszta pihenős délutánom van. Ákos elment anyumhoz, én meg nosztalgiázom, Farm ahol élünket nézek, mikor gyerek voltam, de szerettem.:-)
én is érzem valamilyét, mintha rendesen ki akarna jönni:-)
Azt én is érem!
Meg olyan mintha a kis kezét akarná kidugni, bár ez lehetetlen mert be van illeszkedve a buksija, tehát a keze nem lehet ott, de akkor is olyan érzésem van!
lányok, pár napja olyat érzek ott lent, és egészen belül, mintha tűkkel szurkálnának, marha kellemetlen. Más is érez ilyet???
Szépen lassan haladok vele!:) nagyon, nagyon, nagyon lassan!!!Elkezdek valamit aztán leülök egy kicsit aztán más valamibe kezdek bele!
Csak szenvedek...:S
Az viszont lehetséges.
Kitakarítottál már?
lehet, hogy a párja rakott fel a piciről képet!:)
Császározták, elvileg 4 napig szülés után még benttartják!
Remélem minél elöbb jelentkezik!
Elvileg Mézy fenntvolt ma a naplójában. Biztosan otthon van már.
Nem hiszem, hogy Vikk túlvan már rajta, de bízzunk benne, hogy igen. Biztosan küld sms-t.
Én már nagyon várom, hogy mi lehet velük!:)
Ha lesz egy kis idejük biztos benéznek hozzánk!
Vajon Vikkk már túl van a szülésen?
Szerintetek Vizikéék és Mézykéék hazajöttek már?
De jó lenne ha feljönnének kicsit. Nem?
Timk, húzás a kórházba!!!!
Az én párom sem sokat segít. Mondjuk egyfolytában dolgozik, ,igy nem is várom el tőle.
Rendeljetek kaját valahonnan, söpörni/felmosni/mosógépet berakni biztos tud ha elmondod neki, meg vajaskenyeret kenni reggelire!
Az is valami. Szerintem pihenj le, ha van időd, a lakás megvár.
PASI!!!!...erre mást nem is lehet mondani:D
hacsak apát be nem öltöztetem...
a mosogatót el tudja indítani és bele is pakol de mást nem
Már 20 percet késik a védőnő. Utálom, ha valaki késik....
Legalább a dokit hívd fel még egyszer, hogy mit mond az erősödő vérzésre. De ha nagyon vérzel, inkább rögtön kórház szerintem!
Senkit nem tudsz megkérni egy kis "házinéniskedésre"? Remélem picur hamar rájön mire való az éjszaka :)
További ajánlott fórumok: