2009 júliusi babák! (beszélgetés)
sziasztok!
gratulálok szabinának és mindenkinek aki már babás de nem tudok visszaolvasni.
látom a tejcsi a téma,mi is küzdünk érte.
annyit eszek mint egy malac,iszok mint a kacsa,hogy legyen meg eszek homeós bogyót.
Tamara 120 gr eszik általában,utánna meg dől belőle a tej ez van,hogy 2 ciciből jön össze de még nem kellett pótolnom soha.3 hét alatt 1kg-ot hízott.
misz,az én babám sem tudott cumiból inni még a kórházban próbáltuk mert nehezen tudott szopizni.
szerintem ne erőltesd inkább etesd többször.az én cicim még most gyógyult be pár napja de még mindig fáj ha elkezd enni.tényleg majdbe...az ember.
Igazán ő jól viseli, én nem.Hát úgy egy nap 20 órán keresztül kell viselni.De szerencsére a csípője nem kötött, csak a fenék ráncizma nem szimmetrikus, és ezért amolyan megelőzésképpen kell viselnie.Errefelé szeretik ajánlani, nehogy 4 hó után keljen, mert akkor már zavarná.
Amúgy köszike.A te lányaid is csodaszépek:-))
Mézyke:gyönyörű Orsi baba!!!
Olvastam,hogy terpeszpelust kell hordanotok.Egész nap,vagy csak néhány órában?Mi is megyünk csípőultrahangra,mert mindkettőjüknek kötött egy kicsit.Majd mesélj,hogy tűri Orsi baba a terpeszpelust.
Köszönjük szépen a jókívánságokat,és akinek még hátravan,annak nagyon könnyű szülést kívánok.
Van valami igazság a frontban (szerintem),de nekünk bejött az apai rásegítés,igaz másodszorra.:)
Mivel azzal voltam riogatva,hogy kicsi a bébi,megindítják,mert majd idekinn jobban összefogja tudni szedni magát,ezért nekünk a szülésznő ajánlotta,hogy vegyem igénybe az apuka segítségét,mivel az jobb,mint ha a doki indítaná meg.
Hajrá Lányok,aki még nem szült,az kapja el a párját,és olyan könnyű szülést kívánok neki,mint amilyen az enyém volt.
Gratulálok Szabináéknak!!!!!
Kisbibe:nagyon szépek a gyerekek!Most akkor éheztetned kell Tomit?Milyen tápszert használtok?Lehet írtad már,de most nem vagyok naprakész.
Kedves Misz! Ma még nekünk sem volt kaki, de még nem fájt a pocija, mert adom neki minden etetés előtt az espumisant. A melleim nekem is sebesek voltak, amikor bevette a szájába azt hittem beszarok úgy fájt és ráadásul jött a mellgyulladás lázzal, attól kész voltam. Szóval most pihentetem a melleimet, a sebek leestek, fejek ezerrel és cumisüvegből eszik. Lefejem 10 perc alatt, 10 perc, mire megeszi és nem áztatja a melleimet 1 1,5 órán keresztül. Mert nekem másfél óráig evett. Igy legalább tudom, hogy mennyit eszik és hogy mennyi pótlás kell neki.
Nem tudok segíteni, ha a cumisüveg nem kell neki. Sajnálom. Reméljük jobb lesz a helyzet.
Nitina, nagyon szép ez az Ádika!!! :D Eszméletlenül cuki! :D
Nagy gratula Szabináéknak (áh, nem vagyok féltékeny, egy csöppet sem ;) )
Én nem értem.Az én lányomnak pont ennyit kell ennie egyszerre, ha napi 8 etetés van.Akkor nektek az miért nem jó?Ha többet eszik az sem jó.Nem?
Nekem most maszírozta meg a doktornő Orsit.Olyan jólesett neki.Egy csomót pukizott tőle:-)
Hát én nem tudom mi lesz. A védőnő nem jött. Ma megint hőmérőzzek? Nem akarok!!!! Az éjjel óránként volt fenn. Kész vagyok. Ráadásul a napközbeni 2 órás pihik is 1-másfél órára rövidültek. %-10 percet szopcsizik, bealszik, aztán hamar sír megint. A hasa is fáj, éhes is, a melleim meg akkor is fájnak már, ha nem eszik éppen. Ha meg szopi van legszívesebben végigsírnám, úgy fáj.
Ma mértem 60g-ot eszik egyszerre. Nem csoda hogy éhes. De többet nem bírok beletukmálni. Cumisüvegből meg nem eszik. Nem tudom mit csináljak!!!!