2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Nagy nagy Gratula neked meg Rékának!:)
Jó egészséget és sok sok tejcit kívánok!:)
Gratulálok a kislányhoz!
Jaj, és Babyjulinak is!!!
Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza a kórházból.24-én 11.32-kor született meg Réka kislányunk,3550gr és 52 cm!!!14 és fél óra vajúdás után.Tovább tartott,mint az első gyerekemnél,szinte hihetetlen-de megérte!:)
Milyen az a tandem szoptatás???
Csak gyorsan írok, aztán megnézegetem a képeket, ha lesz egy kis időm. Szóval képzeljétek, vettük azt a felakaszthatós hintát, Domi nyöszögött az ágyába vagy egy órája, én meg lehoztam, ha már az apja összerakta a hintát, próbáljuk ki. És képzeljétek, beleraktam és rögtön elaludt. Hihetetlen. Eddig a bébiőrt tartottam a leghasznosabb vételnek, hát most ez a hinta megy az első helyre:)
Mi mecsek teát használunk a hasfájásra és eddig bejött.
Igen,bár még kicsit félek hogy tanulom meg a kötéseket,de szerintem jó lesz és ad egy kis szabadságot.Bár a tandem szoptatástól is féltem,mégis szuperül belejöttünk.
Nagyon szép baba Ákos.Szoktam a naplódat nézni,csak ritkán van időm írni.
Én csupa jót hallottam a Mei Tairől. Mi is gondolkozunk rajta, hogy beszerzünk egyet később. de meglátjuk, hogy milyen lesz a kendő később. Nekem eddig nayon tetszik. Éppen most készülök vele boltba menni elöször. Kivánics vagyok.
Láttam nagyon jó kötéseket ikreknek, amikor mindkettő baba elől van. Te is olyat fogsz használni?
Igen nekem volt ilyen. Mindent csináltam, de semmire sem reagált. Minden rendben volt, csak közelgett a szülés.
De mint Dóry is mondta, ha félsz menj be a kórházba
Porszívózást kérnék inkább cserébe, meg törölgetést... ;) Ha lehet... :)))
De édi haja van Tamarának!!!! :))
Hú de ügyi vagy jöhetsz hozzánk is!
tettem képet Tamicáról
Sziasztok!
Nagyon hiányoztok nekem de a kisasszony kisajátít,mire bejelentkezek mindig felébred.
Ma megyünk csípőszűrésre betöltöttük a 6 hetet!
Szépen kikerekedett Tamara már 4420 gr.
Remélem mindenki jól van és többet alszotok mint én.
Nekünk az Infacol jobb volt, de Babája válogatja.
Attól meg ne félj, hogy hozzászokik a Kicsi szervezete ezekhez a szerekhez. Ugyanis ezek nem szívódnak fel, csak úgymond "mehanikusan" hatnak. A lenyelt levegőbuborékokat gyűjtik össze. Így a sok kicsiből lesz nagy levegőbubi, az feszít és könnyebben távozik büfi vagy puki formájában. Maga a gyógyszer meg kakival teljes mennyiségben távozik.
Valahogy így magyarázta a dokink.
Ne is mond.Nekem még a kocsiban nyöszörög a milédy,de most a héten van a visszaszoktatás.És ölben tartva nem megy a vasalás produkció!:))
Ti minden babaholmit vasaltok még??
Az Espumisan büfire nekünk nem volt jó. Viszont mióta az Infacolt kapja minden etetés előtt, akkorákat büfizik, mint egy részeg férfiember. :DD
A hasfájása is abbamaradt.
Akkor sírunk, ha 2. napja nincs kaka. Olyankor beadok egy egész napi Espumisant egybe, és bár nem kakil, de durrog a pelus és nem sír tovább.
Minden baba más, ki kell tapasztalni.
Tényleg Vizike,te pedig szeretsz vasalni,eszembe is jutsz mindig,ha a ruhakupacra nézek.De ezek szerint most nem fogadsz légipostával vasalnivalót?
Most is Dórival a kezemben gépelek,de így vasalni nem lehet.
nekem azt mondta a doki éppen azért fáj a pocak, mert gyorsan és mohón eszik!A kajaközbeni részletes büfi nállunk sem mindig jön be mert a kishölgy igen türelmetlen ha a hasáról van szó!!! :)
És tud ám üvölteni büfi helyett rendesen.:D
Mi is az espumisant használjuk, de épp ma készülök vásárolni menni, és most szerintem Infacolt veszek, nehogy hozzászokjon a szervezete az espumisanhoz.
Vagy hülyeség??