2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Jaj, és többszörös anyukák, el sem tudom képzelni, hogy hogy csináljátok...
Nálunk Domi egy angyal, kivéve este 8 és éjjel 2 között:SSS Akkor aztán buli van, ahogy letenném, üvölt. Tényleg hogy álltok a cumi kérdéssel? Én a szájába nyomtam, és bevált, de aztán nem lesz nehéz elvenni tőle?
Misz, jók ezek a mondások, én egyenesen büszke vagyok magamra, hogy mostam, meg vasaltam, meg főztem. Ennyi telik tőlem, de nem érdekel. Akinek nem tetszik, csináljon rendet:)
Babyjuly remélem már babázol és jól vagytok!
Mézyke, nem semmi kálváriád van azzal a kocsival:S De nagyon jót nevettem, remélem nem haragszol!
Vizikém, elképzellek az ipari mellszívóddal:)))) Nekem nem nagyon válik be az aventes kézi, most medelás gépivel próbálkozom, de az sem az igazi...
Az én fiam össze-vissza eszik, akkor adok neki, ha éhes. Van hogy 50-et, van hogy 110-et eszik. 2-4 óránként nagyjából.
Dóry, küldd el a védőnőt a fenébe, megmondtad neki, hogy illik minimum kopogni? És ha ne adj isten mást csinálsz(tok)???
Lányok, mikorra esik ki a varrat?
Ja, nekünk sincs köldökcsonkunk már, tegnap szuvenírként kaptuk a picitől:)
Voltaire, Krisztom kitartás!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem... 17 napos a kislányom, Vanda... Van, amikor 60 grammot, van, amikor 110-130- at szopizik... Imád enni egyébként... :-) Ha már 100 körül van a kajcsi, akkor fáj egy kicsit a pocija, amíg nem tud kakilni. Az lenne a kérdésem, hogy akiknek hasonló napos a babája, azoknak mennyit eszik??? Nem eszik- e keveset az én Vandám??? Köszi előre is...
Hát ez az, hogy mindenhol a 3 órát mondják ez meg nekiállt kötekedni!Az rejtély maradt, hogy hogyan jutott be!
Nah mindegy, nem idegesítem magam rajta!
Nitina!:
A pocim a kiságyba szundizik!:)
Ezek a dokik! Az eszem megáll. Sajnálom, hogy durva volt veled. Reméljük nem látod többé.
A fórum nekem mindig akad, már megszoktam.
Jó parkettázást Nektek! Olyan jó lehet, hogy minden új és szép.: )
Ha végeztetek és nagyon unatkoztok eljöhetnétek hozzánk takarítani. :DDD
Nagyon édes a kis Zaza. :) DE EZ FELHÁBORÍTÓ,HOGY ILYENVÉKONY VAGY!!!!! :DDDDD Hol a hasad??? Én úgy nézek ki, mint egy 5 hónapos terhes. :)
A védőnőt meg fenyítsd be. Mit képzel???
Dóry!
Elhiszem, hogy kiakadtál, szerintem én se lennék másképp.
Ma nst után én is kiakadtam. Egy tök vad idegen doki elkezdett velem kötözködni, hogy ki állapította meg a szülés dátumát, mert a 4 kötelező ultrahang alapján szerinte nekem augusztus 13.-án kellene szülnöm. Bár 1122 a méhszájam még mindig. És miért nem kaptam inzulint, ha egyszer terhességi cukrom van.
Szóval magyarul még az élő fába is belekötött. Lapozgatta a naptárt, forgatta a korongot, és kötötte az ebet a karóhoz, hogy nekem még nem kell szülnöm. Aztán mikor közöltem vele, hogy a dokim azt mondta, hogy legkésőbb hétfőn elindítja a szülést, ha addig nem lesz meg, visszaadta a kis könyvet, és elengedett.
Azt meg nem is írtam, hogy eddig minden doki tök finoman vizsgált, az meg berakta a kacsát, aztán had szóljon, ami a csövön kifér. Szegény Benike akkorát rúgott, mert biztos, hogy megérezte, hiszen a feje eléggé lent van már.
Remélem holnap nem ez a tapló lesz.
Más:
Nektek is akad a fórum, miközben írtok? Ez nagyon idegesítő :(
Megyek felmosni, mert aztán papi rakja le a laminált padlót.
Remélem babyjuly-al meg minden rendben, és már babázik. De jó neki :)
Hát elhiszem, hogy kiakadtál. Hogy került egyáltalán a házba, kivette a kulcsot???
És nem értem mi baja a 3 óránkénti etetéssel, mi ezért küzdünk. Mindenhol azt hallani, hogy az a jó.
Próbálj megnyugodni! Úgyis azt csinálod, ami nektek jó. A védőnő meg elmehet a fenébe.
Húúúú, lányok most nagyon kiakadtam!
Zaza alszik, én nézem a vizilabda meccset és mosogatok közbe, erre csak úgy nyilik az ajtó és bejön a védőnő... jah azt kihagytam,hogy nálunk zárva van a kapu, bár a postaládába van a kulcs, de akkor is zárva van!
Felkelteti velem a gyereket ránéz (messziről) és ennyi, aztán nekiáll pampogni, hogy reméli, hogy másfél-2 óránként cicire rakom!Mire közöltem vele, hogy nem. Nálunk a gyerek 3 óránként eszik!Erre nekiállt pampogni, hogy miért nem rikácsolni, hogy sürübben kell a gyereknek enni adni... hát azthittem, hogy lerugom!
De a legjobban akkor is azon akadtam ki, hogy egyszercsak megjelent a hátam mögött a konyhában!
Eddig egy írtó rendes csajnak tartottam, de ez most sok volt!
Bocsi, hogy itt nyavajgok, de most nagyon felb...ta az agyam!
Semmi baj lányok, hogy nevettek a kocsinkon.Már én is azt teszem.Remélem most már jól össze lesz csvarva ha a párom a kezeibe veszi az ö
ügyet:-))
Szívesen.Amúgy a képek méretét is tudod ott állítani, ha akarod.
Amúgy nagyon édes a kisfiad és te meg csini vagy:-))
Köszi mindenkinek a biztatást Zozóval kapcsolatban.:) Drágák vagytok.:)
Dóry: Ügyesen felraktad a képeket. És nagyon édi a gyerkőc. :) Te meg irigylésre méltóan csini vagy. :) Irigyellek is. :)
Ágica hála Istennek imádja Zozót. Simogatja, mesél neki, mutogatja a játékokat neki. Ha várnia kell, mert mondjuk etetem a Kicsit odaül mellém és beszélgetünk, türelmesen kivárja, míg tudok vele foglalkozni. Babócinak, Manócskámnak és Zozikának hívja. Imádom őket!:)
Hogy állsz a tejcivel? A kakálásra azt mondta még a védőnő, hogy ha nem fáj, akár 5 naponta is normális. Csak Zozónak fáj 2 nap után. Nálatok ?
Dóry nagyon édes a kisfiad. Jó vékony vagy, nem semmi.
Rajtam még maradt 8 kiló, de nem tudom, hogy hol. Nem látszik.
Sziasztok!
babyjuly megy a drukk ezerrel:)
Mézike ne haragudj de nevettem azon hogy megint kibabrált veled a babakocsid...elég dühítő lehet hogy mindig szarakodik...
nekünk a ma reggelünk volt pocsék,,,az én kis drágám fél 4 től fél 5 ig lógott a mellemen, büfizni nem akart, és utána nem tudtam megnyugtatni, fél 9 ig ment a hajcihő, sírás....
akkor ismét kapott enni és bealudt....
Mézyke!: Imádlak! Köszönöm!:)
Csajok!: Képek a naplómba!:)
Nitina, mi is nagyfiuk vagyunk már!Nekünk sincs köldökcsonkunk!:)
Örülök, hogy úgynéz ki kezd helyre jönni a szopi problémátok!:)
Babyjuly nagyon drukkolunk neked, ne izgulj, minden simán fog menni és már ma a kezedben tarthatod a kisbabádat. :)
Mézyke, ez nem semmi. :DDDD Ez a babakocsi nagyon nem akar veled együttműködni. Remélem most már nem lesz vele semmi gond és holnaptól nyugodtan tudtok sétálni.
Vizike, nálad tényleg nagyon beindult a tejipar. Nekem is már 3 féle mellszívóm van itthon, most épp egy gépivel fejek. :)
És úgy néz ki reggelre elkezdett visszaállni a tejem, Ádi 90-et szívott reggelire. :) Bár a másikban mintha kevesebb lenne,de remélem az is megtelik hamarosan.
Ja és a kisfiam annyira kütötte magát a tápszer és az azt követő hasfájás hatására, hogy fél 12-től fél 7ig aludt, így teljesen kipihenten ébredtünk. És tegnap este a köldökcsonkot is a pelusban hagytuk, így már igazi nagyfiúk vagyunk. :DD
Babyjuly szorítunk neked, látod neked is eljött a várva várt nagy nap. Minden rendben lesz.
Mézyke itt ülök és olvasom a soraidat a kerékről. Bocsi, de nevettem, mert annyira vicces. Szegény azért sajnállak, elképzeltem, ahogy tolod Orsi babát és a kerék gurul.
Na lányok megint hogy jártam.Mentünk tanácsadásra és hazafelé nemsokkal a bejárat előtt kiesett a babakocsink másik kereke.Ez már nemigaz.Nehezen hazaértem. Majd szólok apának mostmár az összes kereket nézze át, mielőtt egyesével potyog ki.
Szóval a mai sétán sem volt szerencsém:-((
Fiókot kell létrehozni, ez olyan mint egy regisztráció.Teljesen ingyenes.
De szólj ha valahol elakadsz.
Sziasztok anyukák, és pici babucik.
Sajnos nem igen van visszaolvasni, de gratulálok minden pici jövevényhez.
Mi vasárnap jöttünk haza a kórházból, mint hogy írtam a pici fiam 21én 8ora 50perckor 3500gr és 51cmrel megszületett, császárral. Egy kis angyal, gyönyörűen szopizik, nagyon sok a tejem, aminek nagyon örülünk. Nagyon jó baba is, csak eszik, és alszik, és ha fent is van, nem igen sír. egy kis áldás, teljesen kitette az életünket, így lettünk most már teljesek. Gyönyörűen mosolyog, meg tudnák enni minden kis porcikáját.
Én még vagyok, sajnos nem a legjobban, az eredményeim nem jók, a vesém szinte leált, a vérem pocsék, ezért is avatkoztak gyorsan közbe. Kell még mennem majd mindenféle kivizsgálásokra, de ha a pici fiamra nézek, mindent feledtet.
Ákoskán sajnos nem tudok kiigazodni, nagyon örül a kistestvérnek, de szörnyen féltékeny is. Ha Áronka alszik, próbálok vele lenne, mert a gondok sajnos kezdődnek. De remélem, hogy hamar átmegy nála ez az állapot.
Most megyek, mert le kell dőlnöm, de amint jobban leszek, jövök, mert kíváncsi vagyok mindenkire.
Ja, és a doktornőm, akinek fizettünk leszart jó magasról, nem jött el, mivel ő szabizik, és azzal küldött el a telefonban hétfőn, hogy majd jövő héten találkozunk. Én meg mondtam neki, hogy fájásaim vannak, és még ő mérgedt meg, hogy akkor menjek, és majd valaki elrendez.
De igy utolag nem is bánom, egy csodás bácsikát fogtam ki, aki kinyalta a seggem, teljesen számíthattam rá, még szülés után is.
Mézyke!
Le kell tölteni? Vagy fiókot kell létre hozni? Vagy hogyan kell? Jaj nagyon buta vagyok ezekhez...:S