2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok.
Nálam is néha elpattan a cérna. Én olyankor beteszem a gyereket a hordozóba és kimegyek a konyhába 5 percre lenyugodni /ott nem hallom, ha ordít/ és visszamegyek. Nekem ez használ.
Kitartást a betegeknek és a sűrűn kelőknek, nem lehet egyszerű de reméljük megoldódik.
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy de jó lesz, ha már ülni fog, vagy de jó lesz már nyáron, mert már szaladni fog és kirándulunk és sütögetünk a kertben és strandolunk. Nekem ez mindigerőt ad.
Nekünk mostanában elég jó napjaink vannak. Igaz szinte semmit nem tudok csinálni, mert két órát van fennt utánna séta, mert ilyenkor alszik. Felkel, bejövünk eszünk megint van két óra, amig birja szusszal és ismét séta. Engem aki lát, az egész nap csak sétálni lát szinte. Biztos azt gondolják, hogy de ráér, egész nap csak sétál és semmit nem csinál. Ez majdnem igy is van. Csak amikor valaki hazajön akkor tudok főzni. Takaritani abban a két órában úgy,hogy hurcibálom magammal a gyereket minden szobába.
minden tiszteletem azoknak akik kettő vagy három gyerekkel bírnak:)
nekem az egy is bőven elég:)
Kisbibe büszke lehetsz a gyerekeidre, olyan szépek:)
olyan édes a kisfiad ahogy a hasán és az oldalán fekszik:)
halihó!
dühös vagyok, mert lemaradtam az aerobicról....
elfelejtettek szólni, hogynem lesz ma.....grrrrrrrrrrrrrrrr
inkább megnézegetem a törpéiteket, attól legalább jó kedvem lesz...
Szeret magában lenni is, mindig kitalál valami rafináltságot, amivel leköti magát :) és néha alszik is, bár nem sokat...
Alizt gyömöszöli, mostmár kicsit óvatosabban mint kezdetben, de még mindig résen kell azért lenni. Szereti szórakoztatni is, produkálja magát neki, hogy Zizi nevessen rajta. Simogatja, puszilgatja :) Persze voltak/vannak olyan pillanatok amikor kedvességből okoz fájdalmat a kisebbnek, de azt hiszem ez mindenhol így van, ahol ekkorák a gyerekek...
Gigi nem akar aludni. Apa leült vele társasozni.
Te Danica, én nem gondoltam, hogy ennyire sokkal nehezebb 2 gyerekkel, mint egyel.
Misz kitartás! És jobbulást a lányzónak, remélem rendeződnek az éjszakáitok is lassan!
A lakással meg én is így vagyok, pedig már nem annyira vészesek a napjaink...
Sziasztok!
Köszönöm lányok a sok kedves szót! Annyira jól esik, hogy el se tudom mondani. :)
Gigi már sokkal jobban van, a wc-ügy már nem okoz gondot, de még kenegetni kell, mert még csúnya, de legalább már nem fáj. Lázas már nem volt ma, viszont a szájacskája még mindig fáj, ha enni próbál. Hát remélem ez is elmúlik lassan. Biztos a napok ótai bezártság teszi, nagyon nyűgös volt ma, nyávogott, hisztizett, olyanokat vágott dühében a fejemhez, hogy könnybe lábadt a szemem, annyira rosszul esett.
Zolika 9. napon rotyizott kúppal. Próbálgatom az ötleteiteket. Ami eredmény: abbahagytam a baracklevet, azóta nem fáj legalább a hasa, és éjjel sem kel félóránként sírva. Egyenlőre más előrelépés nincs. De már legalább nappal le lehet tenni és éjjel csak 23, f2, 24, f6 kelt. Talán egyszer megint elérjük, hogy 7-kor elalszik és csak 4-kor ébred először.
Én meg romokban heverek, fáradt és ideges, és türelmetlen és morcos vagyok. Holnap meg apa továbbképzésre megy, tehát esélyem sincs egy kis alvásra. Na, majd vasárnap. Ne tudjátok meg, hogy néz ki a lakás! Ez is úgy idegesít, de egyszerűen nem bírom rendbe hozni most.
Megnéztem a képeket. Annyira csodásak ezek a babák! Olyan jó érzés nézegetni a képeket. Kicsit jobb kedvem lett. :)
Enikőm is imádja (imádná) a TV-t. Én nyaktornaként hagyom csak neki. Teljesen kitekeri a fejét a bal oldalra is a tévé kedvéért, mint egy kis bagoly. (Amúgy jobban preferálja a jobb oldalt.)
Megnéztem a képeket, édesek a fiaid!
Sziasztok!
hát sajna 2 napja Flóra is felkelt éjjel 2x.leszívtam reggel a cicim és 120 volt utána 13 kor 60!!!
asszem megkezdem a hozzátáplálást.Éjjel már kapott kiegészítést de úgylátszik már nappal is kelleni fog.aki már nem szopiztatja a babáját az mikor és mit ad neki? hajnalban reggel és este tápi(és az milyen mert most mi milumil ha startot kaptunk kiegészítésre de szerintem így már legalább 1 es kéne.)délelött gyümi ebéd gondolom főzi du gyümi? így vhogy?
Hű, Kisbibe, atya világ, hatalmas ez a kis krapek....kis cuki.:-D akkora mint a lányod, majdnem...:-D
Danica, Lizi is milyen aranyos kishölgy lett..:-)
zÉn is tettem fel ma új képeket, igaz nem büszkélkedhetek akkora kistökössel mint Kisbibe, de mi is szépen növünk...és röhögünk...imádom..:-)