2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Megneztem a kepekt , tenyleg nagy Tomi, de jol all neki nagyon :))
Mindig elcsodalkozom, hogy mennyi valtoznak a babak.
Akos csak 65 cm, de en ennek is orulok, no szepen az a lenyeg.
Mekaptuk a "behivonkat"hetfon delutan kell oltasra mennunk.
Inkább örülj neki :))
Van egy ismerősöm akinek hasonlóan nagy babája van :), náluk mondjuk már a bátyus is ilyen iramban nőtt.
Én meg az örök nem nőtt eleget a gyerek táborba tartozom, pedig Lizi még gyorsabban hízik, mint Toma valaha :p
Szia,
Most eppen jobban van. Nagyon nyugos, de nem sir.
Nem fogok neki semmit adni, csak ha felmegy neki. De en eddig nem tudtam, hogy a popoban mert ho az fel fokkal magasabb. Nekem ezt senki sem mondta.
Tiszta tudatanvagyok.
Oh a kisvakond. Imadtam, amikor gyerek voltam. Akosnak jo izlese van. Hihi
A kisvakondot én is megmutattam a Dominak, majd kiesett a szeme, és vigyorgott:) Nagyon tetszett neki. De még nem akarom, hogy tévézzen, néha még nekem is sok az inger:S
Én sem alszom egy hete, ma is alig sikerült 4-5 órát aludnom több részletben, olyan vagyok mint a mosott sz.r:( Most Domi alszik, visszafekszem én is, hátha bírok aludni.
Nekem is a védőnő az olivaolajat ajánlotta:)
Sajnos pont az anyósától meg az apuka családjától van ki:S
Sziasztok,
Misz, remélem Ágika már jobban van...
Ildi, üdv köztünk.:-)
Kisbibe, és mit adsz neki este? engem már nagyon érdekelne, habár hozzátáplálni még nem igen akarom, meg a férjem nem is engedi. Az almával is mit leveszekedett velem, pedig az a pici nem árt meg Áronkának. Mondtam is neki, hogy jöjjön, szoptasson ő, és legyen a gyerkőcökkel.
Khatif, Ákos hogy van? láza már lement? de én is Kisbibének adok igazat, 38 alatt nem kell lázat csillapitani. hagyni kell a szervezetet erősödni, védekezni.
Ákos nálunk nézi a kisvakodott, és áront is leraktam a pihenőszékbe a nappaliban. Ha látnátok, hogyab rátapadtak a szemei a tévére. Hiába forditom valamerre másfelé, majd ki csavarodik, és úgy örömködik.
Misz, kitartás! Szegény Ágikának pedig mielőbbi gyógyulást. Az borszasztó lehet, ha így szenved és nem nagyon tudsz segíteni. De reméljük most már hamar meggyógyul.
Khatif, Ákosnak is jobbulást!
Debóra, nem semmi lehet az a kutya, bár én nem lennék képes megmérgezni. Szerintem nem ő tehet róla,hogy ilyen, hanem a gazdája. Nem lehetne inkább őt eltenni láb alól???
Szilvita, az én barátnőm is depressziós volt szülés után. Cooltim jól írta, kicsit ki kell mozdulnia. Valaki ha tud segítsen be és legyen a babával, az anyuka pedig menjen barátnőzni, dumcsizni, sétálni. Kicsit szabaduljon ki otthonról. Lassan, de biztosan használni fog.
Örülünk neked, gyere máskor is! Hiszen egyidősek a babáink!
Szabina, szerintem te is próbáld megetetni Áront fél 7kor, utána cici. Nálunk bevált! És ma éjjel is akkorát aludtam, hogy csuda!!! A szatyrok kezdenek végre eltűnni a szemem alól. :)
És még valami: ha lázas és hidegek a végtagjai, akkor megy felfelé még a láz. Ha már meleg, akkor megállt. Ne parázzátok túl a lázat.
Na, befejeztem csak ez még eszembe jutott és szerintem hasznos is tudni. :)
Khatif, szerintem jobb, ami nálatok van, mert itt meg mindenen paráztatják az anyukákat, mint pl lázgörcs. Akinek a családjában nem fordult elő, nagyon-nagyon minimális az esélye, hogy legyen. A dokid jól mondta, nem csillapítunk lázat túl korán! És ha azt veszed, popóban mért -5 a tényleges, akkor meg érthető is. Bár nálunk a 38 (ez már a levont érték) a határ, ami fölött szoktunk, nálatok ez fél fokkal magasabb.
Jobbulást a babáknak, Tomi is kezd náthás lenni. :( Kata megfertőzte.
Viszont ma a férjem is itthon van szabin, végre aludtam, mert elkezdtem hozzátáplálni Tomit és kerekedik a világ. :))) Süt a nap, megyünk karácsonyfa díszeket venni. Kata már iszonyúan karácsonyi lázban ég, nagyon cuki! :)))
Sziasztok!
A tegnapi éjszakánk maga volt a pokol. Ádám 8szor kelt. Totál kivoltam. Szerencsére ma már jobb volt, visszaállt a szokásos 3ra. :)
Mindjárt vissza is olvasok.