2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajna most nincs időm visszaolvasni. Este pótolom ígérem, vagy éjszaka, vagy holnap reggel. Akkor tuti, ha addig nem érnék oda.
Elmentek Tesómék, tök jól éreztük magunkat velük. Imádják a Manóinkat és viszont.
Ma voltunk a nefrológián vissza a hereUH miatt. Megcsinálták, megvan hála Istennek mindkettő, csak fenn az invinális csatornában. A doki próbált ijesztgetni, de nem hagytam magam.
Elrobogtam a házi gyerekdokinkhoz, és közöltem, hogy én addig el nem megyek, amíg el nem magyarázza ezt a sok hülyeséget. Mert mikor hazahoztuk Zolikát a kórházból minden rendben volt, most meg pikk-pakk lett 4 komoly baja. Hogy van ez?
Aranyos volt és végigmentünk a lépen, a gerincen, a vesén, a golyszlikon. Megnyugodtam, nincs az én Fiamnak semmi baja. Legrosszabb esetben 1 évesen műtéttel le kell hozni a golyszlikat. De addig még akár maguktól is lejöhetnek.
Most meg rohanok, mert holnap lesz Gigi névnapja, és vinni kell be az oviba sütit. Úgyhogy rohanok sütni (28 gyerek +3 óvónéni). Nem fogok unatkozni.
Rohanok Drágáim! Jók legyetek! Jövök, ahogy tudok. :) Szép napot Mindenkinek!
Árnonka megint lázas, ebben a hónapban már másodszor, de semmi más, csak láz. Fogalmam sincs, mitől lehet, most alszik a kis drágám.
És most olyan rosszul érzem magam Ákos miatt is, sírni tudnék. Ma lett volna az oviban 4től szülők gyerekek közös tornája, ahova Ákos nagyon várt. Én meg így nem tudok elmenni, igaz még azt sem tudom, mi lesz, mert hívtam az egyik ismerőst, de egyenlőre nem veszi a telefont, hogy el e menne érte. most olyan rossz szülőnek érzem magam, mert sajnos így sincs Ákosra annyi időm, amennyit szeretném, és most nagyon csalódott lesz. Tegnap többször is a lelkemre kötötte, hogy el ne felejtsem, és menjek.
Tehát lehet, lázas gyerekkkel mehetek a hidegbe, istván sajnos már nem ér haza addig...:-(
Kedves Mónika! Üdv itt. :o) Nagyon szép kis családod van! Ferike nagyon helyes kisfiú (majd stipistopizom Jaminak, ha nagyobb lesz. :oD)
Ennyi volt az alvás, már hallom ahogy nyüsszög.
Jobbulást a betegeskedőknek, türelmet a nyűgöskékhez! Dominak és Szilvitának meg a sok +++ energia! :o)
Köszönöm a dicséretet Jami nevében, átadom neki ha felébred.
Megnézegettem a babácskákat és mind gyönyörűséges. :o)
Vizike, huncut egy mosolya van Encinek! Ettől fognak majd a fiúk megőrülni, Te meg tőlük! Lesz dolga majd az ütődnek! :oD
Vizike, jöhettek vendégségbe elfértek, szívesen látunk! :o)
Na, kész vagyok én is. :o)
1,80 x 1,80-as a járóka, de többféle képpen lehet a rácsokat pakolni és akkor nagyobb is lehet. :o) A kicsi, az 1m x 1m-es a konyhában van, azt lehet tologatni is. Abban már felhúzza magát állásba, úgyhogy ha nagyon muszáj csak akkor teszem bele. Kilógatja a lábát és terrorizálja a kutyákat, megpróbálja elkapni őket. :oD
Én most kapcsoltam ki a gépet.:))
Szivem gyönyörű a lányod!!!ne is csodálkozz ha nem ér rá enni, hiszen mi munkában van.Meg kell fojtan az elefántot, le kell karatézn, majd beletuszkolni a dobozba,letakarni ronggyal.Átcibálni máshová.Majd belepakolni a világot a dobozba!!! :DD
mekkora járókátok van??Asszem még én is beleférnék! :DD
ó ilyen dili néha nállunk is van,de álltalában attól,hogy lefárasztja a sok inger,és már olyan fáradt,hogy semmi sem jó neki.
Nem gondolod hogy fáj a kis foga?Ha igen akkor én bevetnék 1 nurofent.
Próbáld meg valahogy lebunkózni.
Mert nehogy túlhergelje magát.
Na, javítottam, most próbáld meg. :o)
Nem tudom mi baja, most is sír pedig már mindent megpróbáltam. Se aludni, se enni, semmi sem jó neki... :oS
Szia drága! Nem lehet,hogy a foga miatt nem jó ha a szájában matat a kanál?
vagy nincs türelme kivárni,hogy kanalaztok,gyorsabb az üveg.
szomorú vagyok,mert nem tudom meegnézni a videókat,azt írja ki privát,és kódot kér.:((
Sziasztok!
Üdv az újaknak!Enci jól olvastam neked is négy manód van?Gratulálok!
Domiról tudtok már valamit?Jobban van már?
Sziasztok!
Jami úgy döntött, köszöni, nem kéri kanállal sem a gyümit, sem a főzeléket. Vissza fejlődik... :oS Szerintetek mi lehet a baja?
Tettem fel róla videót az adatlapomra. :o)
Jó reggelt!
Megyünk tanácsadásra.
Elküldtem a leírását a fotelnek,jó munkát csajok!
később jövök.
Szavaztam Orsira megint, most 47 szavazata van.
Encibaba kamillateával imádja a banánt! Lehet az volt csak a baj, hogy túl sűrű volt tegnap. Majdnem egy egészet megevett. :))))
Köszönöm szépen!A tiéd is egy aranyfalat,és a kislányod gyönyörű.Majd töltök még fel képeket,mert vannak gyermekeim,akiket most valamilyen okból nem akart feltölteni a rendszer.Majd még próbálom.:)
Ja,és köszi a jelet!!!:)