2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Na vagyok. Maja elaludt már fél órája. Addig gyorsan ettem és begyúrtam a pizzára a tésztát. Ha felkel, akkor elmegyünk vásárolni a boltba, mert majdnem üres a hűtő. Babakaját is kell vennem.
A következő alvásnál meg vasalnom kéne, annyi van, hogy tele a kosár a mosógép meg megy minden nap kétszer.
Jóreggelt lányok!
Kisbibe szoritok, hogy minden rendben legyen.
Maja ordít, mint a sakál, mert nem veszem fel. Lassan majdcsak megszokja, hogy nem lehet állandóan csak kézben.
Jó reggelt mindenkinek!
Szorítok!
Jó reggelt!
Kisbibe megy a drukk! Nem lesz semmi baj!
Cooltim, mi ugyan most nem járunk úszni, de Tommal jártunk, és a harmadik alkalommal már mi is merültünk, a tapasztalat az hogy a gyerekek jobban élvezik, mint szüleik :p :DD Először mi kannákkal locsoltuk a fejüket, és ez volt a bevezető, aztán egy pici merülés, majd egyre több, amennyit a gyerek még élvezett. Ha nem tetszik Vandinak, akkor nem kell csinálni ezt a gyakorlatot :) Próbálj meg nem rá stresszelni, mert azt megérzi.
Köszi, aranos vagy.
Ebben tudok segíteni, a kép lekicsinyítésében... Ha gondolod...
No, végre nekem is sikerült a Vandit beneveznem a picibaba.hu szépségversenyére. Mzyke segítségével megtaláltam, hogyan kell... :-) Köszi!
Mi a 4. hét versenyén veszünk részt. :-)
Íme a link:
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki szavazni fog Vandira!!! Majd csak 25- én kezdődik a szavazás... Üdv!!! :-)
Jár valaki úszásra rajtunk kívül itt???
Szombaton megyünk harmadszorra és az oktató szerintmárlehet őket "meríteni"... Hát, nem tudom, hogy merjem- e majd. Ráadásul Apa nem fog tudni jönni velünk, mert énekelnek a kórussal és egyedül viszem... :-( És izgulok ettől nagyon... :-)
Nagyon édes Vandi. Hogy élvezi a vizet.
Mi is voltunk a hétvégén a középső lányomnak volt szinkronúszásból bemutató és ahogy Maja meglátta a vizet sikított. Gondolkodom én is már régóta, hogy el kéne járnunk. Csak egyedül nem megy. Utálok bárhová is egyedül menni.
Csajok!
Vandikám ma négykézlábra állt és ringatózott, majd a lábával előre "lépegetett", a keze maradt a helyén, majd orra bukott és hangosan kacagott!!! :-) Ma egész nap ezt gyakorolta! :-) Nagyon élvezi!!! Jah, és márhátrafelé is kúszik!!! :-)
Szia Mónika! Üdv közöttünk :))
Jajj én annyira fáradt vagyok. Kimostam mindent, mindent lefertőtlenítettem, áttörölgettem, közben kajcsit főztem. Kész vagyok, és még megyek kifőzni egy adag cumisüveget, amit ma használtunk. Ez a hülye szájpenész. Csak tudnám hol szedte össze. De csak épp a nyelve hegyén látszik, remélem időben elcsíptük...
:-DDDD
Kíváncsi vagyok a képekre.Most néztem a picasán a képeket.A nextes felsőbe olyan cuki.Ja és nekünk is van olyan cumink, de Orsim nem szereti max 2 percig használni:-)
Nincs füdetőkarikánk, én nem szeretem fürdéshez ezeket a biztonsági kütyüket, de biztos jó annak aki szereti:-)