2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Elképzelem magam, amint 65 vagy ki tudja 70 évesen 30 elsős gyerek között szaladgálok járókerettel, szódásüvegvastagságú szemüveggel és egyenként fogom a kis kezüket, hogy javítsam a ceruzafogást és lendületesebbé tegyem az írásukat. Aztán tesi órán bemutatom a 4.-eseknek a helyes fej- és kézállás kivitelezését. :DDDDDDDDD
Biztosan más munkahelyeken is vannak ilyen kaliberű dolgok, én csak ezt ismerem.
De hogy aki kitalálta, hogy a pedagógusok is csak 65 évesen mehetnek nyugdíjba, tuti nem láttak 3 gyereket még együtt. Nem tudom mit szólnának, ha az Ő gyereküket vagy unokájukat tanítaná majd egy ilyen idős kollega.
És hát a másik, hogy lesz-e miből nyugdíjba menni.:(
Nálunk nappal van 25-26.
Most 23. az épp jó alváshoz.
Ildi biztos száraz a levegő. Nem szoktál párásitani?
Jobbulást a kis betegeknek!
Nálunk 25 fok van, Ádám egy rövid ujjúban szokott játszani. Éjjel pedig 22-23 fok van a szobájában, mert ott lejjebb van tekerve a radiátor.
Nagy nehezen elaludt végre,ma először kipróbáltam a vibrucol(vagy mi) kúpot. Van valakinek tapasztalata? Ér valamit vagy ugyanúgy fog fájni az ínye??? Jaj, kíváncsi leszek az éjszakára.
Hát igen, ezt sajnos nem lehet kivédeni. :(
Viszont azt hallottam, hogy edződik az immunredszerük és mikor közösségbe kerülnek már kevesebbet lesznek betegek, mint a nagytesó. Reméljük legalább ennyi haszna lesz. :)
Jesszum Pepi! Hány éves leszel akkor?
Nálatok már így szólnak előre, hogy készülhess? :DDD
Nem lehet, hogy valamelyik gyerek hozta haza?
Nálunk Ágika kezdte és a fél ovi beteg. :(
Jobbulást kívánok minél előbb!!!
26 fok van Nálatok???
Tényleg, kinél hány fok van??? :-)
A múltkor tém avolt a babák miben alszanak... most jutott eszembe... :-)
Mi hosszú ujjú body és ujjatlan középvastag hálózsák és egy paplan.
Misz köszönjük a jelet.
Csak azt nem értem, hol fáztunk meg bent szobában 26 fokban?
Igazán lehetnének megértőbbek is! Nem értem én ezt! És a Párod mit szól, tudja?
Biztosan szebben látod majd a világot, ha hazajön végre Apa.:) És ha holnap is napsütés lesz nálunk küldök belőle egy kicsit, hogy jobb kedved legyen! :)
Köszönjük. :)
Akkor együtt éjszakázunk.:( Zolika szörcsög, Ágika köhög. :(
Gyógyuljatok meg hamar! :)
Tudom, hogy ez most cseppet sem könnyű nektek, Ágikával én is átéltem. 6 hónapos volt, amikor egy reggel szopcsizott és a következő etetésnél már csak ordított, és nem lehetett megszoptatni. Pár éjszaka, félálomban még sikerült, de aztán akkor sem hagyta. Én meg 2 hétig bőgtem, hogy már nem kellek neki.
De utólag belegondolva, így csak én szenvedtem. Ha valamikor én döntöttem volna úgy, hogy elválasztom, akkor Ő is szenvedett volna. Az egyik barátnőmnek 4 évesen sikerült csak. 2 éven keresztül kínlódtak.
Azt szeretném, ha Zolika is maga döntene így mondjuk 1 éves korában. De egyenlőre nem úgy néz ki. Igazi férfi: cicifüggő.:DD
Jaj elfelejtettem még:
Khatif jobbulást a cicádnak.
Lego a fotel oltári jó. És a sapi. Kész vagyok. Nagyon ügyi vagy.
Mostmár én is alkotok valami jót.