2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Erra a csaló vagy nem csaló dologra rátérve!
Olvastam a naplóját, meg azt a bizonyos fórumot!
Hát nemtudom!Elég nyanus, de lehet, hogy tényleg ilyen helyzetbe került, bár az ő helyében én se pénzt kérnék hanem valami másmilyen segítséget!
Sziasztok!
Megjöttünk a neurológustól, és mindent rendben talált! Azt mondta, csak kicsit meg van késve a mozgásfejlődésben, de neurológiailag minden rendben van, 1-2 torna, és behozza a lemaradást! úgy örülök :)))))))))
Sziasztok!
Nem tudtam jönni,betegek voltak a gyerekek.
Remélem mindnki jól van.
Akartam már kérdezni,hogy van-e valaki aki keresztelőruhát venne.Mi amerikából kaptunk egyet de Tamcsit nem kreszteljük meg majd ha ő akarja.
Lefotóztam ha valakit érdekel berakom a naplómba.
Tamarának felűl a kettesek fognak jönni pedig én úgy emlékszem alúl kellene most.
Szavaztam én is Ferikére. :)
Nekem nem küldött üzenetet...
Sziasztok!
Borzalmas északánk volt, fél 1ig minden rendben ment aztán felébredt és nemvolt hajlandó visszaaludni, cici nem kellett neki. És semmi baja nem volt csak fennt volt:S
Ráadásul megint besz@rt a kábeltévénk és nem volt semmi csak a hangyák szaladgáltak minden adón, ugyhogy fél1-től 3/4 3-ig kislámpa mellett szórakoztatott a fiam:S Aztán nagynehezen elaludt!
Reggel rámjött az édességehetnék, hát elmentem a kisboltba és jól bevásároltam édességből, meg vettem törpének üveges bébikaját. Hát otthagytam majdnem 5ezer forintot, azthittem lehidalok!de én voltam a bolond mert csak pakoltam a csokikat meg a pundingokat és kérmtúrokat:)
Asszem egy darabig nemveszek édességet:S
Agóca anyukádnak sok erőt kívánok a betegség leküzdéséhez.
Minden betegnek jobbulást kívánok!Gyógyuljatok meg minél hamarabb!
Sziasztok.
Szavaztam.Ferike:23.
Agóca,biztosan túl lesz Édesanyád ezen a betegségen! Ahogy Te is leírtad, nagyon erős a szervezete és az akarata, hiszen legutóbb is túl lett ezen a komoly betegségen.
Jobbulást Édesanyádnak, és sok erőt kívánok a leküzdéséhez!
Naplót én is vezetek. Itt a hoxán, és füzetben is. Utóbbit csak heti egyszer...
Na szépen elbeszélgettem magammal, lassan mennem is kell, remélem ádám hajlandó lesz szundítani egyet, mert én hulla vagyok, fáj a torkom, folyik az orrom...érzem, hogy pihennem kell.