2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Huuu és rá tudsz feküdni? Úgyértem ha alszol és arra fordítod a fejed nem nyomja???
(hülye kérdés ma rakták, de hátha kipróbáltad)
De az hogy lehet, hogy nem az van benne, mint a csomagoláson? Vidd vissza!!!
Nekem meg 7 tű van a fülemben. Hetente csere, mérlegelés, baromi szigorú diéta, de ezek a tüskék (ici-picik, le vannak ragasztva bőrszínű ragaccsal, alig látszik)letiltják az éhségközpontot, így könnyebb betartani. Hát kíváncsi leszek :)
A járóka csak délelőtt felel meg neki. De már itthon van az apja, úgyhogy tudok pihenni egy kicsit. :)
Köszönöm még egyszer mindenkinek, és igyekszem hamar meggyógyulni. :)))
Sziasztok!
Visszaolvasok mert szombat óta nem voltam .Ma értünk haza...
Vizike:Riogatom is nem kell félteni:)
Ha valaki látná, hogy milyen jól elbeszélgetek a tárgyaimmal tuti zártosztályra küldene:D
Nitina:Gyógyulj meg hamar, meg ahogy Vizike is írta, próbálj minél többet pihikézni!
Helló!
Köszönöm a jeleket, hát nem mondom, hogy meggyógyultam, gennyes mandulagyulladásom van, a számat is alig bíom kinyitni. :(((
Szívem szerint egész nap csak feküdnék, de ádám nem értékeli ezt az ötletet.
Debóra nagyon aranyos a lányod,a berregős képen kifejezetten huncut. :)
A mosógépszerelő, 1 marha,tuti leakart húzni benneteket.Azt hitte, nem fogod ujra bekapcsolni.
De elbukta. :))
Dóry csak riogasd azt a hűtőt, ha beválik megérte, olcsóbb mnt 1 ujjat venni.:)
Ne mondj ilyet,hogy belőlled nincs benne semmi.Lehet, hogy egyenlőre tiszta apja,de később változhat helyzet,és a lelke a tiéd!!:))
Betti anyu nagyon sajnálom a mozgalmas ,sírós éjjszakát.Hátha csak a fogacska a ludas.Remélem a ma éjjeletek már nyugodt lessz,és szép álmokkal teli.
Szabina remélem éjjel is ott fog aludni, de végig a saját ágyikójában.:))
Betti anyu boldog hófordulót a kicsilánynak:)
mi már eszünk kekszet, nem tudtam h nem szabad de szereti úgyhogy marad:)( minden tízórai gyümölcs+darált keksz)
Debóra a mosógép nálunk is így működik, a szerelő szerint használhatatlan és vegyünk újat, de én azért mosok vele. Az ajtózár mehanikája romlott el, szerinte.....
Betti anyu boldog hófordulót nektek!
Néztem a képeket nagyon szépek a babák!
Betti 41
Ferike 32
Hát remélem, hogy megcsinálta. Bizom benne.
Tettem fel én is képeket.
Jaj megyek szavazni a gyerkőcökre.
Nah jól át akart titeket b@szni!:S
Szép....:(
De a lényeg,hoy mostmár müködik és ha ennyi esze volt, a szerelőnek, hogy meg is csinálta még nálatok akkor gratulálok!:)
Ferike:31
Bettike: 40
Vizike:Enikő nagyon szép, és mennyire hasonlít rád:)
Nah hát én ezt nem mondhatom el:( Mindenki azt mondja, hogy ha anyu nem állítaná, hogy nem cserélték el akkor valaki más szült ugyanakkor gyereket Zolitól, mert az apjára teljesen hasonlít, belöllem semmi nincs benne:(