2009 júliusi babák! (beszélgetés)
meg mi is fogatlanok vagyunk...:-)
Képzeljétek Zolika ad puszit, de olyan igazit. Nem úgy, hogy éhes és megcuppogtatja az arcom. Hanem megfogja a kezecskéivel az arcom, odahúzza és odanyomja a kis száját az arcomra, aztán eltol és mosolyog teleszájjal. Teljesen elolvadok.... :))))
Van még valaki fogatlan mosolyú Zozin kívül?
szuper, akkor ti is kis fogasok lettetek...:-D
voltaire nagyon szorítottam minden nap én is.
izgultam értetek nagyon és olvastalak, a kitartásodat nagyon tisztelem és becsülöm. nagyon jó anya vagy és jó egészséget kívánok nektek!
Igen, nagyon kis drága Ágika!!!!
Csak még nem tudtam beletenni a naplómba mert macerás telefonnal..
De majd este!
Lányok: olyan sokáig voltunk a korházba hogy fogat nővesztettünk!!!
Dupla hiphiphurrááá!!!
Voltaire: Megkaptad a képet, amit Ágika küldött Dominak?
Egyébként Kisbibének hogy van a fejfájása?
Voltaire: Nagyon örülök, hogy hazajöhettek. :)
Basszus Csajok! Most jöttem meg az oviból, erre 4 oldalt kell elolvasnom. Ki ez az elmebeteg????
a áno, rosprávam aj poslovenky, aj pocesky, aj po anglicky, a trosku aj po nemecky...
Végre egy okos tett tőled... Ilyen emberekre nincs szüksége a világnak mint te... Fogadok egyébként, hogy csak így arctalanul vagy ekkkkkkkkkkora arc...
és nem szégyenlem, igen apum szlovák volt...
igen, így ahogy mondod, vagy írod...szlovák picsa, ez marhára tetszik.
igen, töröltesd is magad, csak kérlek, majd későb megint ne jelentkezz vissza más néven, mint már megtetted...
Igen, a hozzászólásaiból ittélve le akar fogyni, de stagnál a sùlya
Nem hiszem el hát nem tiltják már ki innét?!
Csak ócsárolni tud mindenkit aki nem az Ő véleményével ért egyet.Saját magát szidja, de még az arcát sem meri felvállalni, így könnyű mindenkit szidni, lehet ő maga is küzd valamilyen betegséggel.Vagy lehet őneki is súly problémája van?!
Áh dehogy majd belefullad az irigységbe... Meg egyébként is szenilis, arra sem emlkészik hogy ki kezdte a nyelvekkel..
Anyám köszöni szépen, büszke az okos és model alkatu lányára!
Sajnos a fiamnak még egy ideig el kell viselnie ezt a borzalmas anyát ;)
menj is, rádfér...vagy inkább egy kis szépbeszédet, jómodort tanulhatnál még...
voltaire, megkeressük? megverjük?,..:-D
Si tu le dis..,
happy to see have correct "stinks" to "stinky"
pero por que tu no salidas de esta topico?
Teseküler!
Tchüss ;)
Most látom te is anorexia nervosa vagy. Evés helyett nyelvet tanultál? Anyád lehet, hogy jobban örült volna ha fordítva van. Na mindegy dögöljetek meg éhen a kölykötöknek úgy sincs ilyen beteg nőkre szüksége . Viszlát.
oh, ezzel most azt hiszed valaki nagyobb embernek néz, mert idekreáltál valami szépen angolul??? szánalmas vagy, de inkább sajnálatra méltó
That's the most idiotic thing I've ever heard of. But, I don't care : you are a stinky whore and this group kind of makes my head hurt. Bye
Nem jó emberrel kezdtél (7 nyelven beszélek, 4 nyelvvizsgán van..)
retarded ;)
Neked a magyarod is fejlesztésre szorul, mert nagyon úgy fest minden nyelvből csak a szitok-szótárat sikerült bevágni... :p :DD
Stinks: something stinks
stinky: you are stinky
;)
ide figyelj, te segítségre szoruló nőszemély, igazán elmehetnél már a ...., nmem kíváncsi rád senki..mi a szart akarsz?
További ajánlott fórumok: