2009 júliusi babák! (beszélgetés)
:)))))
Én pedig már indultam volna a gyógyszertárba, hogy vegyek bébi fogkefét és fogkrémet :)))))))
Tettem fel képeket Gigiről menyasszonyi ruhában. :)
Meg persze Zoziról is. :)
Lányok, csak egy gyors kérdés a fogas baba anyukáktól:
amikor már kijön az első fog, akkor el kell kezdeni a fogmosást? :)
Mivel?
Húúú csajok!Sziasztok!
Hát csak a végére jutottam az olvasásnak! Basszus egy napig nemtudok jönni és mik történnek itt:)
A vaspor témához inkább nem írok semmit, mert sikerült jó felhúznom magam!
Voltaire:Hát őszintén tisztellek!Ilyen fiatalon ennyi nyelvet tudni!Gratula, minden elismerésem a tied, én magyarul tudok!:) Tanultam 8 évig angolul és 6 éávig németül, de szinte semmi nem ragadt rám, inkább azt mondanám, hogy csak tanítottak!:S
Misz örülök, hogy nem a pajzsmirigyeddel van gond, anyut régen még mütötték is miatta, tudom, hogy mennyire szar!
Nitina, örülök, hogy már joban vagy!:)
Márta:Állj ki magadért! A Te gyereked úgy neveled ahogy szeretnéd!
Én 4 évig katólikus suliba jártam!4-től 8-ig. Nem anyuék eröltették, csak oda járt egy barátnőm és mivel a mi sulinkat bezárták így oda szerettem volna menni!Hát mondhatom nem látszik rajtam:)
De persze semmi bajom a hívő emberekkel, addig amíg nem akarják rámeröltetni a hitüket!
Jaj annyi mindent akartam még írni...
Nah mindegy majd eszembe jut!
Pocsék északánk volt!Zaza velem aludt, mert ahogy leraktam a kiságyba nem telt bele 10 másodperc már sírt is!Így én szinte semmit nem aludtam!Nemtudom, hogy mi lehet a gond!:(
Nagyjából pótoltam a lemaradásomat, de szinte mindent elfeljtettem, hogy mire akartam írni,kivéve persze Voltaire nyelvtudását!
Basszus csajszi, nem vagyok egy irigykedős típus, de ez azért nem semmi. Nagyon jó neked!!! Én is tervezem, hogy bele kéne vágni egy új nyelv elsajátításába, de sokszor amiatt is kivagyok, hogy ha nem használom, akkor a felét elfelejtem. Franciául 9 évig tanultam(nagyon intenzíven), de sokat felejtettem. Az angol jól megy, de ez annak is köszönhető, hogy 6 évig a reptéren dolgoztam. Na de eltelik pár év és sokat fogok felejteni....:((
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a gyógyító jeleket, Misznek pedig az ölelést! Jelentem: végre jól vagyok!!!
Már olvasok is vissza, minden perc számít, mert nem tudhatom Ádám meddig enged hoxázni. :)
Jo reggetl,
babyjuly veletek mi ahelyzet, ne haragudj, de a cicam halal miatt osszevissza vagyok zavarodvan, most kedden voltatok a dokinal, vagy msot mentek? Ha voltatok akkor mi ujsag?
Misz, orulok, hogy jo hireket kaptal. Remeljuk a doki hamar megfejti,hogy mi ujsag van.
En Anyosomat ugy szoktam lekezelni, ha nem birok velem, hogy Arjannak megmondom a "A te anyad rendezd el vele te". De tavaly volt egy nagy veszekedes, azota Anyosom visszafogja magat. Igaz Akossal kapcsolatban add tanacsokat, neha tobbet mint kelle, de ami nem tetszik azt elengedem a fule mellett.
Akos olyan edes. Imadja Lilut, a masik cicankat. Allandoan sikongat neki es jatszani akar neki. Viszont ezen a heten elkezdett maszni, azota koveti Lilut korbe a lakasbas :)
Ügyes vagy, hogy már az esküvőkor kiálltál magadért. Bár én is úgy tettem volna.
Én ha a lagzira gondolok 10 év után is görcsbe szalad a gyomrom. Anyósom a hátunk mögött átszervezte az egészet, és hajszálon múlt, hogy nem hagytam ott az egészet. :( Évek teltek el, amíg végre azt mertem mondani, hogy nem.
Sajnálom az éjszakát. :(
Tesódnak sok boldog szülinapot! :) Az én öcsém 2 év múlva lesz 33.
Neked meg Szilvitának legyen igaza! :))
Agoca: Én is gratulálok az 1 kilóhoz! nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan menni fog! :)
Sziasztok,
Kisbibe, örülök az éjszakátoknak..
Agoca, nem semmi az az egy kilo, És ilyen gyorsan? gratula..:-)
Babyjuly, semmi különös, csak mivel szlovák p..nek nevezett az a inkább hadjuk, nekem meg nincs mit szégyelnem rajta, így leírtam neki szlovákul, hogy a magyaron kívül még beszélek más nyelveket is...:-)
Csajok, sajnálom ezeket az anyós dolgokat...nekem mondjuk rá szerencsém van...
A mi éjszakánk ismét pocsék volt. Tegnap lehet hamar elszóltam magam...ismét husika velem, és fél 5kr meg már kelt. igaz addig is kínlódás volt. Miért nem jön rá a kis lelkem, hogy a helyén sokal jobb neki???
Én hasonló esetekben közlöm, hogy "Mama, maga szült 2 gyereket. Úgy nevelte őket, ahogyan akarta. Ezt a kettőt én szültem, és úgy lesznek nevelve, ahogyan én akarom."
Nagyon fel tudom én is húzni magam rajta, bár tudom felesleges. Neked is azt mondom, ne engedd felbosszantani magad, és ne engedj az elveidből.
Ez jó piciknek.