2009 júliusi babák! (beszélgetés)
szerintem is.
Az enyém meg itt ugrál a kezemben Aludni az istennek nem akar. Csak tudnám, hogy mi a francokat nyafog egész nap. Már kész vagyok tőle.Este adok neki egy Panadol baby szirupot, lehet hogy a foga.
Mi még fogatlanok vagyunk.
:))))
Visszafelé fejlődnek a gyerkőceink ;))))
Nekem sem eszik két napja Maja főzit. Ma egész nap csak tápszert evett. Nem tudom, hogy mi lett vele. Most vagy a foga v. a takony. Passz
Szájzárat kapott. Ma egész nap csak nyafog. Most tettem le aludni, de üvölt, igy mindjárt ki is veszem.
Bumbusom alszik...
Enni eddig nem nagyon akart, főzeléket szinte abszolút nem, tápszert meg kb. 350-nél tartunk :S
De ha nem akar enni mit csináljak???
Én csináltam már cumisüvegből főzelékest. Keresztbe vágtam ollóval lyukat, de nem lett nagy pont jó lett.
Szerintem én irtam.
Danica azt irta, hogy lehet venni külön főzis üveget Aventosat
Én is gondoltam a stresszre. Köszi, akkor megnyugodtam részben. A fórumokat már olvastam
Köszike
Bumbus hogy van?
Szerintem sincs semmi baj,de hívd fel a dokit.
Nekem októberben volt meg utoljára,de akkor szinte egész hónapban.Holnap megyek nődokihoz,hogy mi bajom lehet,mert terhes nem vagyok és mégis hízok,de nagyon.Félek a rákszűréstől is,mert régebben,már volt hpv-m és a 6 hetes kontrolon nem lehetett megcsinálni a szűrést.
Mégegyszer köszönöm szépen a köszöntőket!
Szabina drága nem csalódtam!
Lányok olyan világvége hangulatom volt mostanába és ez ma tetőzött,pedig nincs rá okom és olyan jó érzés volt belépnem és látom a sok üzit meg mindent.Puszi nektek mindjárt bőgök.
Ma reggel a gyerekeim köszöntöttek olyan édesek voltak,nem is tudom mi bajom van talán csak ez a rossz idő teszi.Bocsi,hogy itt nyavajgok a semmiért.
misz,ma a csapón voltam anyagot venni és gondoltam rátok,ha jobb idő lesz találkozhatnánk igazán.
Elkezdtem visszaolvasni huszonvalahány oldalt kéne de csak addog jutottam,hogy valaki zaklatta Szabinát,remélem már megoldódott.
Nitina,de jó neked kicsit irígykedem.
na futok tornázni apa elengedett
Nekem volt már!
Sok mindentől lehet, de nálam pl. a stresz miatt volt, meg volt, hogy fogyókúra miatt felborúltak a hormonaim és 2 hetente jött meg 6 hónapig...
Szóval nyugi :)
De biztos vagyok benne, hogyha itt rákeresel a hoxán találsz legalább 5 fórumat ami pont erről szól :))))
Körmöshöz én hétfőn megyek, meg fodrászhoz is!
Már a terhességem alatt is oda jártam, ugyhogy végig izgulták velem a terhességemet, ezért mindig nagyon örülnek amikor látják Domit is :)
Nem hinnám, hogy bajod van, de szerintem hívd fel a dokid, biztos tud valami okosat mondani!
Nekem mióta megvan zaza kétszer jött meg csak, ugyhogy nemnagyon tudok okosat mondani, elötte meg minden hónapban rendszeresen megjött!
Nekem is volt körmöm anno, szerettem is.
Én fodrászhoz készülők már jóideje, de még nem találtam meg a megfelelőt, mivel idáig kolléganőm vágta a hajam csak ő nagyon elfoglalt, igy nem tud eljönni.
Lenne egy kérdésem hozzátok: Volt már valakinek olyan, hogy egy hónapban kétszer is megjött? Mert nekem ma igen és két héttel ezelőtt volt meg. Kicsit aggódom, hogy valami bajom van. Ugye nincs?
De jó neked, most irigykedem egy kicsikét:)
Évek óta volt műkörmöm (kis plázaciccc) és mikor teherbe este akkor már nem mentem megcsináltatni, pont valamelyik nap gondoltam rá, hogy elkéne nézni a körmösömhöz, de még nemjutottam el odiág...
Most jöttünk haza a sétából. Jó volt végre kimozdulni. Közben bejelentkeztem körmöshöz, holnap mehetek is, hurrááááá! Többszörös hurrá:
1. szép lesz a körmöm
2. pont akkor jönnek anyósék
:))))))
Sziasztok!
A betegeknek jobbulást!
Sajnos én is megfáztam.Eléggé rosszul érzem magam.:(
Ugye? Nekem is nagyon tetszik, így majd visszanézek hozzá, ha már nem lesz ennyire elhavazva. :)
Elküldjem a boltja linkjét?
Danica:Néztem a naplódat!nagyon jófej az a hátizsák:) nekem is nagyon tetszik, lehet, hogy nyáron olyat kap tőlem az unokahugom szülinapjára!
Köszönöm az ötletet!:)
Sziasztok!
Voltaire jobbulást Dominak!Szorítok, hogy ne legyen semmi baj!
Lilcsike ne foglalkozz a védőnővel, akkor menjetek ha muszáj.Ilyen szempontból szerencsés vagyok, mert minden hónapban egyszer jön hozzánk akkor megbeszélünk mindent, tanácsadásra csak akkor kell mennünk ha valami van, vagy kötelező vizsgálat vagy oltás van.Amúgy ha nincs semmi komoly gond akkor telefonon szoktam vele egyeztetni.
Én is pont azt akartam írni, hogy mindenki el van tünve:)
A kakaós csigából kérek:)
De jó dolga van nálatok a kutyáknak, megyek beköltözöm a kutyaházatokba:)
Jól elvan tűnve mindenki.
Nekem Maja nemrég kelt fel, de ma egész nap olyan nyűgi.
Még a kolbászt is jól odaégettem a sűtőbe, olyan kemény lett. Gondolkodom, hogy odaadom a kutyusunknak és sütök másikat. Apa fikázni fogja.
Kakaóscsigát is sütök ma, már meg is kelt
Halihó!
Hát látom nem csak mi játszottuk végig az északát és ráadásul Zazát megint nemlehetett a helyére lerakni:(
Már kezdek beletörödni, hogy együtt kell aludnunk, de azért még próbálkozok:)
Voltaire:Remélem nem esik vissza Domi!Szorítok!
Lego, BBoldog születésnapot!
Lilcsike:Ne is foglalkozz a védőnővel!Csak akkor mennyetek ha tényleg muszáj!
Misz, de édes lehetett, hát neki jobban izlik a lábujja mint a hüvelykujja, van ilyen:D