2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Köszönjük a köszöntéseket:) Már be is másoltam a naplómba!:)
Megváltozott a vonalzóm a naplófejlécembe:S De hogyan??? Én tuti, hogy nem állítottam át:S
Sziasztok:-)
Minden betegeskedőnek jobbulást!
Orsim ma szörnyen nyűgös, lehet a foga mert a nyelvével dörzsölgeti az ínyét.Még mindíg nem bújt neki ki egy sem:-)
Én főzeléket csak kanállal adok Orsinak, ő már valahogy a cumisüveget nem szereti.
Sziasztok!
Hát az északánk még rosszabb volt mint eddig, ha a gyerek aludt én nemtudtam, mert vagy folyt az orrom vagy be volt dugulva. Mondom akkor legalább nézem a műkorit (13 évig műkorcsolyáztam) mert ment az eurón 2 től!Erre nem akkor alszik el és fél 4 kor meg kelhettem manóhoz aztán megint nemtudtam visszaaludni:S Azóta fennt vagyok!:(
Nitnia: Én is abba reménykedek, hogy a szopizás miatt védett marad!
Zaza is csak nagynehezen eszi meg a főzeléket, bezzeg a gyümölcs, az jöhet minden mennyiségbe:)
Sziasztok.
Minden betegeskedő babának és mamának jobbulást!
Hát remélem, hogy ma mindenkinek szebb és jobb napja lesz, mint tegnap.
Szerintem ez az idő is rátesz picikét és megérzik törpék.
Szoritsatok nekem ma, ma megyek du. 4-kor dokihoz. Már kezdek izgulni.
Vikk nagyon édes Flóra az ülésben. Tiszta utazó kiscsaj.
Hát rólunk ez nem mondható el, az én lányom nem nagyon szeret utazni.
Jó reggelt!
Minden betegnek jobbulást kívánok, gyógyuljatok meg hamar!
Dóy, szerintem Zaza nem fogja elkapni tőled a náthát, én sem fertőztem meg a fiamat, pedig nagyon beteg voltam. Amíg szopiznak, eléggé védettek,a védőnő szerint nagyon kicsi sz esély,h az anyától bármit is elkap.
Ádám sajnos egyáltalán nem részesíti előnyben a főzelékeket. A gyümik jöhetnek, na meg persze a cici. Azon kívül minden más sz@r... :(
Jó reggelt!
Gigi lázas, viszem dokihoz. És persze Zolikát is, mert nincs hova tennem. Csak remélem, hogy nem kap össze valamit a rendelőben ő is.
Meglesz a mai sétánk, mert apa elvitte az autót 7-kor, és csak 6 után jön haza mert helyettesít.
Nagyon boldog vagyok, mondhatom! :(
Szép napot Nektek!
Jó reggelt!
Betegeskedőknek jobbulást!
Jó reggelt!
Betegeskedőknek jobbulást, Dóry boldog hófordulót!
Vikkk nagyon álmos lehetett a kislányka, nagyon alszik, és nagyon drága.
Tominak és Ferikének jobbulást!
kingi és Dóri nektek is mihamarabbi gyógyulást!
Hanna most aludt el, úgyhogy én is megyek.
Jó éjt!
Jaj, most nézem, fél óra múlva már 7 hós a Törpe:) Hogy repül az idő:)
Bettianyu köszönjük a köszöntést, majd holnap bemásolom a naplómba, de mostmár nemlátok ki a fejemből.
Sziasztok!
Remélem, hogy már mindenki alukál:)
Engem elöntött a nátha és most azon aggódom, hogy Zazám el ne kapja:(
Igazából nemtudom, hogy hogyan lehetne megóvni tőle:S
Vikk, nagyon édes a kiscsaj:) Hogy elaludt a kocsiba Zaza is elszokott rendszeresen, ő is imád csavizni!Pont ma gondolkodtam rajta, hogy be kéne szerezni egy ilyen ülést, csak nemtudtam, hogy mennyi idős kortól lehet előrefel fordítani.Már lehet?
Nah megyek megpróbálok alukálni!Mindenkinek jóéjt!:)
Hát nagyon.Az összes játékot megmutattam neki az Ikeában :-)...meg még játékboltban is voltunk .4 órát csaviztunk :-)
Érdekes,hogy így nem hisztizett kicsit sem.Bírná ezt egész nap.....
tündéri a lányod:)
jól elfáradhatott, nagyon cuki a képeken:)
Jobbulást kívánok minden babának, és szép álmokat, remélem az álommanók mindenkihez ellátogatnak.
Holnap megyünk anyósékhoz, hétvégén nem tduom, fogok e tudni jönni, de megpróbálok. Vigyázzatok magatokra..
Közben elmesélem, hogy Zolika elaludt ezután az ultrasz.. nap után 7-kor, aztán 8tól negyed 11-ig apa hurcolászta, mert sírt. :(
Én meg, hogy ne unatkozzak, csillapítottam Gigi lázát. :(
Holnap mentünk volna anyuékhoz egy hónap után. De már látom nem lesz semmi belőle. pedig tesóm holnap lesz 31 éves. :(
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Zolikának sincs még foga, de nekem nem sürgős. A barátnőm kislányának 14 hónaposan 3 hét alatt jött ki 10 foga. Szóval bármi lehet.
Zozi kanállal mindent megeszik amit csak a szájába adok. :) Amikor beteg volt még a gyógyszert is olyan élvezettel nyelte le, mintha mézet adtam volna. :D
Köszönöm mindenkinek, hogy gondoltok Domira:)
Minden kis és nagy betegnek jobbulást kívánok! Nagyon sajnálom őket:(
Köszönöm a gyors válaszokat.
Betti nekiállt öklendezni a főzitől,igaz már nagyon türelmetlen volt.Ma végre hajlandó volt tejpépet enni.:)
Holnap vesszük meg az etetőszéket.Remélem ott majd jobban kanalazik.
Én is vizzel higitottam a főzit, hogy át tudjon folyni a lyukon.
Kingi7 csak úgy megkínáltam vele ma próbaképpen és megette, igaz énekelgettem hozzá és adtam kezébe játékot, hogy lefoglalja magát, de a száját nyitogatta.
Amikor nem kellett neki, akkor szájzárat kapott. Akkor fordítgatta a fejét és nyafogott.