2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Nekem a védőnő a héten ajánlottam hogy adhatok már neki joghurtot, túrót és a tojásnak a sárgáját jó keményre főzve, de mindent fokozatosan. Még mondta a gabonákat is, hogy keverjem a gyümölcshöz, mert Jam egy energiabogyó, folyton nyüzsög kell neki a kalória, főleg, hogy olyanokat művel amit 10-11 hónapos babák szoktak a védőnő szerint. Kis is volt akadva rajta.
betegeskedőknek jobbulást minél hamarabb!
Dóry boldog hófordulót Zazának és garatula a felálláshoz. :o)
Gratulálok az ügyes babáknak!
Gyógyulást a betegeknek!
Pihenést a fáradtaknak!
Sziasztok!
Voltunk a dokinál. Giginek mezei meghűlése és náthája van. Nem is nagyon írt gyógyszert a doki. Azt mondta adjam a szokásosakat (köptető, lázcsillapító, Calcimus, c-vitamin, ilyenek). Hát remélem nem lesz komolyabb tényleg.
Azért olyan jó, hogy már régen nem volt igazi komoly beteg. Csak megerősödött, vagy hatott a Prevenár.
Most ügyeskedünk, hogy Zozi ne kapja el.
Hófordulós babáknak sok boldogságot!
Hát csajok erről a kaja dologról mindenki mást ír.
Adok már neki, sárgarépa, krumpli, paradicsomos krumpli, spenót, brokkoli, csirkemell, ma adta a főzelékhez 1 parányi sót meg pici olajat.(1-2 csepp), sütőtök, citrom ,narancs pár csepp, alma, banán, babakeksz , cékla,
Mit lehet még szerintetek? vagy 8 hónaposig legyenek ezek ?
valahol írja majd 8 hótól , natúr joghurt meg túró , sajt, valahol meg ellenzi és 1 éves kortól.
hát igazodjon ki az ember.
Sziasztok!
Láttam a naplókban,hogy hiányoltátok a régi vonalzókat.Most (mától) egyedi vonalzókat csinálnak csak és a régi megszűnik.
A betegeknek jobbulást!
Húúú most nézem:)
Már átléptük a 40000hsz-t:)
Tudunk csacsogni:)))
Zaza most 9 kiló!És azért gondolkodtam rajta, mert már kezd kicsi lenni a hordozó. Nah akkor én is keresek neki valamilyet!:)
Köszi a válaszr:)
Én úgy tudom, hogy amíg nem ül magától stabilan, addig nem ajánlott szembefordítva utaztatni.
Sőt már olyat is olvastam, hogy minél tovább utazzon a gyerkőc háttal bekötve, mert az a legbiztonságosabb számára. Már csináltak ilyen üléseket is, talán a Besafe-nek is láttam ilyet...
nagyon köszönöm a segítséget neked:)
már küldtem is nekik egy emailt:)
a miénk 9 kilótól -18 ig jó és 8 hónapos koról van . Flóra ugye 8300 g és 7 1/2 de a hordozó már kicsi volt neki.
Sokat olvasgattam erről az izofixről de azt mondják ha nagyon jó bekötöd ezt akkor ugyan olyan biztonságos ha jófajta az ülés.
Ez concord trimax. Nagyon kényelmesnek tűnik és jó a test eredménye is. Sikerül itt kint olcsón megvenni.
Jaj de jó, gratulálok:)
Ügyes kiscsaj:)
Olyan boldog vagyok! Mikor megláttam, még a könny is majdnem kicsordult a szememből!
Hanna ül, és úgy játszik!
Most tornázta magát ülésbe először!
Ahonnan letöltötted, ott írnak egy mail címet, oda tudsz képet küldeni és akkor megcsinálják neked:)
Köszönjük a köszöntést:)
Dóry boldog hónapfordulót kivánok:)
a felálláshoz meg gartulálok:)
A vonalzóim nekem is eltűntek. kinek kell szólni hogy legyen?
Jaj köszi csajok!Annyira, de annyira büszke vagyok!:)
Mikor megláttam fülig ért a szám és jól megtapsoltam, amin akkorát kacagot:)Olyan édes volt:)
Jó reggelt, sziasztok!
Dóry gratulálok a felálláshoz, milyen ügyes!
debóra szorítok hogy minden ok legyen.
Dóry gratulálok a felálláshoz.
Mézy én sem gondoltam, hogy egy foggal lehet ennyit szenvedni. Én az első két lánnyal meg sem éreztem, hogy jön a foguk. Maja meg már 3 hónapos kora óta nyáladzik. Már nagyon jó lenne az a fog, mert már sajnálom szegényt, hogy fáj neki és a nyafogás! Hát attól a falat kaparom.
Csajok, csajok!
Törpe FELÁLLT a kiságyban:) Jaj annyira, de annyira büszke vagyok rá:)
(Tudom, hogy itt már sokmindenki babója csinája, de Manó most csinálta elösször:) )
Nálunk is köd van.
Mézy az én lányom már 4. napja nyafog egész nap. Most is. Már ma lehet, hogy nekimegyek a falnak. Nekünk sincs még fogunk, de már szidom, hogy kijöhetne az a rohad fog.
Szorítok!De biztos, hogy minden rendben lesz!:)
Nálunk iszonyat, hogy milyen köd van:S Utálom az ilyen időt:S