Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

2511. Mézyke (válaszként erre: 2508. - Khatif)
2008. dec. 30. 11:07
Már alig várom hogy mesélj mi volt.Siess haza, persze csak óvatosan :)) milyen nagy lehet már a babóka :))
2510. Mézyke (válaszként erre: 2509. - 2f06d87e17)
2008. dec. 30. 11:06

Örülök veled én is.Akkor már nektek is megvan a babakocsi :))

Jó neked hogy holnap mész:) én csak jövőhéten pénteken, de akkor is csak a magánovosom rendelőjébe de azt mondta csinál egy gyors uh-t :)) már úgy várom :)) mint ti

2008. dec. 30. 10:49

Sziasztok!

Hát nekem ma jött a "Télapó", vagyis tegnap és most annyira örülök!!! :))) Tesómtól tegnap kaptunk egy Bergon Cross babakocsit hordozóval, amit kinéztem és csak megemlítettem neki, hogy ilyet szeretnék. Bent áll összerakva a baba szobájában, mindig benézek ha arra járok és megcsodálom. :))) Ma megérkezett a Brendonos kismama farmerem és három Brendonos felső amit még a Vaterán vettem múlt héten. :)))) Annyira jó most. :))) Holnap meg megyünk UH-ra és láthatjuk Csöppkét megint még ezen év utolsó napján. :))) Kell ennél több???

Remélem mindenki hasonlóan jól érzi magát és élvezi a várandósságot! :)

Vigyázzatok magatokra nagyon! :)))

Khatif, biztosan minden rendben lesz! Ne izgulj! :))

2508. Khatif
2008. dec. 30. 10:32

Jó reggelt.

De jó Cvetich, hog már tudjátok a neveket. A Luca nekem is tetszik, de a kedvesem nem szereti.

Mézyke, ti asztán előre jártok már. én még a fal színét sem találtam ki, nemhogy kifestettem. De te nagyon ügyes voltál, igazán aranyos a pici szobája.

Danica, na igen nektek, most így jó, hogy már majdnem minden megvan. Köszi a mérleges tippet. Azt akkor nem veszünk, amúgy is gondolkoztam, hogy kihúzom a listáról, mert hmm öszinte leszek elég drága.

Ami nekünk van az csak apróság: 4 pár zokni, egy cumisüveg(karácsonyiajándék barátoktól:) ), két kis body, egy kis felsőrész, egy zenedoboz és mesekönyvek :) Szóval nálunk még van mit venni, de azt hiszem ráérek

És köszi a drukkot, ma megyek 13:30-ra :) Izgulok egy kicsit

Kingi veled mi újság? Jól vagy?

2507. agoca
2008. dec. 30. 10:24

Hahó!!

Nem tűzoltóruha, csak tűzoltó van a pocakján!!! :)))

Hát csajok én erről a dawn-os biokémiai szűrésről lemaradtam... Azt mondta a terhesgondozóba a doki, hogy túl öregek vagyunk, rossz eredmény jönne így ki, és feleslegesen tennének ki egy csomó kockázatos vizsgálatnak. Úgyhogy a mai vérvételt megúsztam. Úgyhogy erről ennyit, de így hivatalossá tették, ma vagyunk 13 hetesek és 6 naposak :) Legközelebb a 16 héten kell menni az afp-re...

Khatif most van dokinál ugye? Jajj na tuti hoz fotót:) Kíváncsi vagyok mekkorka a babója :)

2506. cvetich
2008. dec. 30. 09:58

Hali kismamik!

Nos nekünk sincs még igazán semmink a babának, én is várom h kiderüljön Előd v Luca lesz-e, s akkor nyugodtabban vásárolok. Csak a kiságy van meg, ami még az enyém volt, de a szüleim elpakolták, fönn vár a padláson ( így arra legalább nem kell költeni... ), a babakocsit meg remélem vmelyik nagyszülő állni fogja, mert ezek a mai darabok nagyon drágák...

Én egyébként mindenkinek szorítok aki a napokban megy tesztekre, h minden ok legyen, s az is lesz, csak hinni kell benne!

Mindenkinek szép napot! S pocisimiket, sokat-sokat!

2505. Danica16
2008. dec. 30. 09:03

Jó reggelt!

Nekünk nagyjából megvan már minden, tekintve,hogy fiam még alig múlt egy éves :) így majd csak egy nagy ágy kell, meg mert ő téli baba volt, így majd még pár nyári cucc. Szerencsétlenségére, ha lány is lesz a következő aki már a pociban hallgatózik, akkor is félig fiús/unisex holmikat fog gordani többnyire :p (persze előrelátóan próbáltunk vásárolni, így nem minden kék :) ), de mindegy mert mikor talpig kékben volt a fiatalúr akkor is lánynak nézték :P :D

Van két bébiőrünk, az egyik légzésfigyelős, a másikat egy rokontól kaptuk és még csak kipróbálva volt. Mellszívóból is van már kétféle, az egyik egy ilyen ősi modell kézipumpás, és iszonyat nehéz használni (ehhez képest roppant hatékony, az volt velem a kórházban, és 2.napra csináltunk tejet :p :) ), majd ilyen apróságokat kell vennünk, hogy bébitornázó, mert azt nem lehet elég hamar kezdeni :D (az kölcsönben volt nálunk és már más baba használja :) )

Egyet ne vegyetek! Mérleget, az csak lelkiterrornak jó... :p :) meg bérelni olcsóbb...

2504. Mézyke
2008. dec. 30. 07:42

Jó reggelt!

Még olvasni is olyan jó hogy miket vásároltatok már.Ezért én is leírom hogy mink van már:

van kiságyunk,olyan ami később heverővé alakítható.Bolti képet teszek fel róla, mivel még darabokban van, de a katalógusból sikerült lefotóznom.Hozzá illő ágynemű-garnitúrát vettünk akciósan, arról is tettem fel képet.A babakocsit már írtam hogy megkaptuk, az tök szupi.Vannak ruháim,használt és új.Pelenkázót még nem vettünk, de már kinéztem azt is.Viszont hozzá illő pelenkázólapot már vettem.A szobát én festettem ki micimacis figurákkal bár hosszú időbe telt, erről is teszek fel képet:))Ja és vettem a kiságyra akasztható játékot.

Remélem nem baj hogy képeket is tettem fel róla, de én imádom nézegetni:))))))))))))

2503. vizike
2008. dec. 30. 07:12

Jó reggelt mindenkinek innen a kandalló mellől! Rettenetes hideg van odakinnt brrrrr! Még a macskám is visszafordult a küszöbről,és inkább a hintaszéket választotta!

Gratulálok mindenkinek akik már megkezdték a babakelengye listán lévő édes dolgok bevásárlását.

Az tény, hogy annyi fontos, kedves, édes, puha holmit lát ilyenkor az ember, amit csak fájó szivvel lehetne otthagyni.

Agoca nagyon kiváncsivá tettél a bébi munkaruhácskával.Milyen büszke lessz a párod, mikor egyenszerkóban lessz a picúrral! :D

Mi még tavaly vettünk 1 olyan tipegőt aminek az van a pocakjára irva,hogy : Az én apukám a legerősebb!!!

Ahogy elkpézelem a jóllakott babapocakon kirajzolódó betűket.....

Meséljetek, ki hol tart a bevásárlással.Még olvasni is olyan jó, mosolygok magamban ahogy elképzelem az uj szerzeményeket!

2502. Vikkk
2008. dec. 29. 19:17

Agoca!

én is kaptam babyört:-)

meg hőmérő cumit

2008. dec. 29. 18:31

sziasztok, agoca nagyon orulok, hogy ilyen boldog vagy, nincs is annal jobb idotoltes, amikor a varva vart picinek az ember elmegy vasarolni, es nem tud betelni azokkal a falatka ruhacskakkal, dolgokkal.

en is osszeirtam mar egy jo listat, meg a gondolataim is csak ez korul forognak. minden honapban valamit megveszunk, es akkor talan nem lessz olyan nehez anyagilag. eleg sok mindent szeretnek megvenni, mivel annak idejen a kisfiamnal szinte mindent kaptam kolcsombe, de most en szeretnem a sajat izlesem szerint osszevalogatni a dolgokat, meg hat nincs is honnan kapni.

annyi gyonyoru dolog van, csak majd valasztani tudjon az ember.

2500. agoca
2008. dec. 29. 17:50

Sziasztok! Hűűű, annyi mesélnivalóm van :)) Amúgy nálunk is van gyerekszoba de az elején velünk lesz a picúr, apának meg nagyon jó alvókája van. Na képzeljétek, ma elmentem, hogy veszek egy másik kismamanacit is, mert ez az egy már nem elég :) Hát nadrágot nem kaptam... De nagymamival mentem és ne tudjátok meg. Mindenhol mindent végigfogdostunk, végighallgattunk, megcsodáltunk. Az árakat sok helyen inkább meg sem néztem. De vettünk máris csomó mindent :) Persze csak apróságokat. Íme a lista. Bátyáméktól kaptunk egy bébiőrt (ennek nagyon nagyon örültem, mindenképp akartam, mert nagy a lakás, meg a kert, így tudok majd nyugisan szaladgálni). Vettünk egy cumit, egy hosszúujjú bodyt (tűzoltós, mert az apukája tűzoltó), egy cumisüveget, két pici zoknit, egy kissapkát, egy zenélő játékot (nagyon halk kedves zenéje van, esténként a pocimra teszem majd, hogy megismerje, és remélem ha megszületik majd megnyugtatja), vettünk egy puha plüsslabdát, egy kiskádba való fektetőt. Jajj annyira nagyon jó volt. Amúgy nekem is van egy marha hosszú listám. Ha egyszer annak a végéreérünk :)))

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem :)

2499. Khatif (válaszként erre: 2498. - Vizike)
2008. dec. 29. 17:07

en osszeirtam mindent, amit most meg kell vennunk a kovetkezo 7 honapban, mert hogy jon a baba. Ebbe beleirtam, hogy venni kell uj agyat nekunk, egy nagyobbat, meg a turmux gepet ilyeneket. Kiszamoltam es megoszultem :))))

De igen a babaert mindent.:D

Lehet kesobb erdemes lenne, ha mindenki leirna, hogy miket tervez beszerezni es mennyit, csak, hogy segitsuk egymast.

Ja mi is februarban tervezzuk, hogy elkezdunk vasarolni, hiszen januarban megyunk haza a csaladomhoz es nekunk az lesz a nyaralas is, igy arra is kell egy ksi penz.

2498. vizike (válaszként erre: 2496. - Khatif)
2008. dec. 29. 17:02

Nállunk is első baba,remélem mihamarabb tesója lessz. Tiszta gyagya dolog, még ő is a pocimban van,de már a tesója is tervben van.

Igazad van a mellszivó, babafigyelő és egyébb személyes dolgot nekünk is be kell majd szerezni.De még fél évünk van rá.Állitom érdemes lenne irni mi mennyi volt,mert szép kis összeg a vége.

Dehát a babáért mindent!!!:))

2497. vizike (válaszként erre: 2495. - Mézyke)
2008. dec. 29. 16:58

Hát hogyne mert az már kicsit olyan apás dolog!

Meg olyan jól fordulnak,meg olyan szépek, meg olyan babásak! :))))

2496. Khatif (válaszként erre: 2491. - Cvetich)
2008. dec. 29. 16:46

Gratula nektek:) Orulok, hogy minden rendben van. Hogy erzed magad mostanaban? Nem vagy tuls surun.

Nalunk is lesz kulon baba szoba (igaz nalunk o az elso baba). Igazabol nem tudom, hogy kapunk-e barmit is barhonnan vagy sem, de a baba butort azt az ikeabol fogjuk megvenni, egyreszt mert nekem tetszik a szine es mert praktikus ( kesobb kisebb aggya is alakithato) masreszt, mert lehet a minosege nem 5 csillagos, de itt hollandiban minden butor nagyon draga es nem kell 10 evre hiszen hamarabb kinovik. Babakocsit szeretnek ujjat, de eppen hivott minket valaki, hogy eladja az ovet, ami egy csucs jo babakocsi es alitolag ok alig hasznaltak, szoval azt megnezem. Par kicsi ruha biztosan lesz innen-onnen. De hat ezen kivul van meg egy halom dolog ami kell es nem olcsi, mert a mellszivo es a babfigyelo sem olyan huha de jo aron van. Meg hat sok kicsi sokra megy.

2495. Mézyke (válaszként erre: 2492. - Vizike)
2008. dec. 29. 16:39
Az tuti minden megvan benne ami kell.A lakásban már mi is tologattuk.A férjem nagyon élvezte :))))
2494. vizike (válaszként erre: 2489. - 2f06d87e17)
2008. dec. 29. 16:23

Bongyorka nem is lehetsz pinginges. És egyébbként is nem szép dolog ilyet mondani 1 várandós kismaminak! Szégyelje magát akárki volt.

Egyébbként is a pinguknál a pasi költi ki a tojást.

Aranyos dolog ez a hallgatózás, majd este én is odafigyelek ,mit hallani.

További kellemes pocakosodást! :)

2493. vizike (válaszként erre: 2491. - Cvetich)
2008. dec. 29. 16:16

Gratulálok a sikeres tesztedhez.Olyan jó érzés tudni, hogy minden rendben.

Ugye megnyugodtál te is.

Most már csak a pocak simizés ideje következik. :))

2492. vizike (válaszként erre: 2487. - Mézyke)
2008. dec. 29. 16:09

Mézike el is hiszem, hogy ez álmaid babakocsija,hisz ahogy látom minden földi jóval fel van szerelve.És olyan szép! :)

Gondolom közlekedni is jól lehet majd vele.Én tuti ki fogom próbálni itthol hogy fordul, meg ilyenek.Majd ha lessz.

Mert lehet hogy gyagyának tartotok, de nem veszek még februárig semmit sem.Lehet, hogy babona, nem tudom, de akkorra,remélhetőleg kiderül, hogy Bencét, vagy Nórit hoz a gólya.Nállunk is az egggyik sógorom lessz a keresztapa,és a szomszéd barátnőm a keresztanya.Már be is van zsongva mind a kettő. :)) Szerencsére a kiságyat megkapjuk a kersztanyutól,a többi dolgot megörököljük az unokatesóméktól.Max ruhácska kell 1 pár meg a babakocsi kérdőjeles még.

Nállunk szerencsére van külön gyerekszoba,de nem tudom, hogy az első időkbe egyedül merem e ott hagyni.Vagy ő alszik velünk, vagy én költözöm át hozzá. Nagyon problémás vagyok szerintetek?

2491. cvetich
2008. dec. 29. 16:05

Hellóka!

Nos, meg is vannak a genetikai teszt eredményei. Minden tökéletes!

Kathif ne aggódj, csak jóra gondolj s úgy is lesz.

Mindenkinek simi a pocira.

2490. Vikkk
2008. dec. 29. 15:37
Agoca nekem is 1,6 és 2 volt de ha benne vagyok az időben akkor azon nem múljon...
2008. dec. 29. 15:35

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van és készültök a szilveszterre. :) Mi ma bevásároltunk, jönnek a szüleim hozzánk, meg lehet, hogy a tesóm is felnéz, hot-dog és hamburger parti lesz. :)))

Én nem is merek felrakni képet mert állítólag olyan vagyok mint egy pingvin, és a totyogás is megvan. :) Nekem is nő a pocakom szépen és minden este kenegetjük apával.:) Ő még hallgatózni is szokott, bár az emésztésemen kívül szerintem más nem nagyon hallhat, de ő állítja hogy bugyborékol bent a baba. :))

Tettem fel két képet, még a múlt heti és a 12. heti UH-ról. Minket is elszámoltak kb. 1 héttel, úgyhogy most kezdjük pont a 15. hetet.

Kathif, minden rendben lesz holnap. :))

Vigyázzatok magatokra! :)

2488. Mézyke (válaszként erre: 2478. - Vizike)
2008. dec. 29. 15:07
Én nagyon kívánós vagyok.Meg is eszem amit kívánok.Na ez meg is látszik a súlyomon :)) De nem bánom. Most megyek enni.Simi a pociknak :))))
2487. Mézyke (válaszként erre: 2477. - Khatif)
2008. dec. 29. 15:06
Megkaptuk karácsonyra a keresztszülőktől, vagyis majd a leendő keresztszülőktől(a sógrom és a sógornőm). Álmaim babakocsija :)) Egy gonddal kevesebb:)
2486. debóra
2008. dec. 29. 14:56
Nálunk a pici egyenlőre a hálóban lesz velünk, a két lányhoz már nem fér be. Apa ha nem tud majd tőle aludni, akkor átvándorol majd a nappaliba, mostanában többször fenntvan éjjel, igy vándorolgat. Jövőre meg bőviteni szeretnénk a házat, mert igy nem fogunk elférni.
2485. debóra
2008. dec. 29. 14:55
Sziasztok kismamik. Én inkább délutánra szoktam elfáradni és le szoktam dőlni egy kicsit. Általában jól alszom az éjjel, de többször felkelek picilési gondokkal. Én holnap megyek 12 hetes uh-ra, már nagyon várom, remélem minden rendben lesz. Majd délután megirom, hogy mi volt, mert fél 3-ra dokihoz is kell mennem. Puszi mindenkinek
2484. Danica16
2008. dec. 29. 12:42
Én még mindig mínuszban vagyok a kilókkal :p :) bár már kevesebb a mínusz mint eddig :p
2483. agoca
2008. dec. 29. 12:41
Ja, és ma reggel ráálltam a mérlegre! Egy dekát sem híztam!!! Úgy örülök neki :)))
2482. agoca (válaszként erre: 2476. - Vikkk)
2008. dec. 29. 12:34
Én asszem arról maradok le, mert holnap már 13+6 leszek, mivel dokibácsi egy héttel öregített minket. Szerintem nekem így már nem is csinálják meg :( De amúgy nekem is holnapra van az időpontom... Majd látjuk, a tarkóredő 2mm, ami teljesen jó, ez megnyugtatott, 2x is megmérték...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook