2009 júliusi babák! (beszélgetés)
köszönöm szépen a lelki támogatást:) jó babavárást mindenkinek:)
á már nem görcsösen probáltuk már lemondtunk az egészröl még novemberbe aztán késett most megint késett szoval ez tett be nagyon de pár nap és rendbe jövök:)
csak rá kell néznem a két éves fiamra és boldog vagyok hogy van nekem:)
a várandoság a legcsodálatosabb dolog :)
boldog új évet kívánok minden kismamának itt a forumon remélem nemsokára jelentkezhetek hogy minden rendben meg hogy sikerült:)
Debóra gratula a jó hírekhez.
Végre nekem is van időm írni.
Szóval a baba jól van, annyit izget mozgott, hogy alig tudták lemérni és egy percre sem marad nyugton. A kis drága, már alig várom, hogy érezzem is:)
Ma vagyok 12+3 a baba 61 mm és a tarkóredő 1,6mm. Mint kiderült a múltheti vérvétel már a kobinltjoz kellett, így annak is meg van az eredménye és teljesen jó :))
Nagyon boldog vagyok :)) Végre 12 hetes kismama vagok és el lehet kezdeni várásrolni, tervezni és neveken komolyan gondolkozni :) Mostantól tényleg lehiszem, hogy minden rendben lesz.
Neme azt mondta a szűlésnő, hogy szedjem a terhesvitamint végig.
:)))))))))))
sziasztok!
olyan jo olvasgatni titeket, annyira orulok, hogy a babak jol vannak, es ilyen szepen nonek. JAJ DE SZUPIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
Szinte hihetetlen, hogy par het alatt milyen oriasit tudnak noni ezek a kis pocaklakok. Az enyem meg picike, de remelem januar 8an mar nagyocska, emberformacska lessz. mar alig varom, olyan lassan telik az ido.
szia írtam neked privit remélem megkaptad:)
sajnos nem tudok hozzátok csatlakozni,pedig szivesen tettem volna:( de 14 nap késés után megjött:( kb egy órája:(
pedig jó kis csapat vagytok,szívesen lettem volna tag mégha késöbb szülök is.
Köszike Agóca.Igyekszem csak a jót látni, és ilyenkor nem tesz jót a kismamiknak az izgalom. :)
Nekem már nincs aki vigyázzon rám meg kellett tanulnom magamat megvédeni. Most kicsit jobban kell vigyáznunk,hisz felelőséggel tartozunk a pocaklakónk iránt is!!!!
Asszem én sem megyek többet a háziorvosi váróba, még a végén influzériás leszek.Brrrrrr
Nekem mostanában a derekam fáj, és a hátam feszül.Érdekes, de a cicim már nem olyan érzékeny.
Viszont már csak 1 naci jön rá a pocimra.Remélem holnap tudok turizni valahol, mert ma 3 helyen néztem, de mindenki fagyszabin van. :)
Vizike mindenki nyugatója :))
Basszus itt az influenza, a híradó szerint. De jó lenne megúszni...
Reméljük apának lessz igaza.Azért amaennyit tudsz pihengess.Nem gondolod,hogy azért nyilal a császárod forradásánál, mert nő a pocid, és nyúlik minden?
Tessék megnyugodni! jóóóó??küldök neked poci simit, hátha jobban leszel. :)
Gratulálok mindenkinek a jó hirekért!Drukkolok cisztátlanságért Debóra.
Danica mi a baj? Nem lehet sima gyomorrontás a karácsonyi puccparlétól?Vagy mit érzel?Ha nem érzed jól magad inkább hivd fel a dokit,vagy menj be az ügyeletre,már csak megnyuvásként is!Nagyon nagyon szoritok, nehogy bajotok essen!